Най-добрите пътища в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: Най-добрите пътища в България

Мнение от Демирев » 04 Май 2010, 17:03

Варна - Приселци - Горица - Бяла - с.Баня - Слънчев Бряг е с чудесна пътна настилка, но за съжаление вече силно натоварен път през деня пълен с много бесни селяни изпреварващи крайно арогантно!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 04 Май 2010, 18:18

err0r написа:Монтана - Лом. Колкото и абсурдно да звучи, миналата година ремонтираха отсечката, която е с дължина ~50 км. Пътят е двулентов с пресен асфалт, загладен перфектно. Бяла маркировка и светли равномерни на ширина банкети от двете страни. На места се наблюдават 3 и повече ленти, но това е само където има кръстовища и отбивки за близки села.
Самото шосе предразполага да се отпуснете и да покарате малко по-бързо. Внимавайте, че последния път ме спряха полицаи за скорост. Лошото е, че рядко минават коли, които биха ви предупредили за заложили се катаджии.
Ако някои реши да пътува към Лом с преспиване, се сещам и за една бирария, в която местната наливната бира Алмус е на левче. :bowdown:

На тоя път съм вдигал 200. Има една отсечка почти три километра без остър завой. Супер е. Е в храстите дебне враг, но за 20-ина лева забравя за коя организация работи. Все пак не толерирам превишаването на скоростта. Ама като пътувам по тоя път просто не мога да се сдържам.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kaligilo » 04 Май 2010, 19:29

Монтана-Лом +1

Благоевград-Сандански - пътя е перфектен откъм асфалт.
Изображение

Колата е една и тя се казва Е30 М3. Тя ще е първата и последната Точка.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Май 2010, 19:30

flame написа:Алоуууууу, автора, кви са тия теми, бе?!
В тоа форум се пишат само гадни неща и се плюе наред!
Вместо да пуснеш 1832-тата тема за дупките и скапаната държава - за некви приятни неща отваряш приказка :kuku: :mhihi:

Извън майтапа - поздравления, наистина хубава тема :clap:
За мен лично най-добрият участък в БГ е магистралата Пазарджик - Пловдив - толкова прав и гладък няма никъде! :smoke:

ПС Ще следя с интерес споделените от колеги живописни маршрути, които много обичам, въпреки че са бавни :wave:

Е па нека един път да е различно :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 06 Май 2010, 16:04

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 0336211296

Ето в този албум съм качил някоя друга снимка от една голяма разходка из Милата ни Родина :)
Снимките не са кой знае какво голяма част от тях съм ги снимал в движение от кола.
Посетените места са Рилски Манастир, Рила планина, Западни Родопи, Източни Родопи, Триградското Ждрело, Дяволското Гърло, Ягодинската Пещера, Дяволския Мост, Водното Огледало :)

И накрая след 1700 км преход ще видите какво се случи :bang:
Задна гума...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 2361399304
Предна гума
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 2351399305

Е38цата...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 2364732637

Причината ...
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 2348065972
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 М50Б25
Мечтае да кара: икономично

Мнение от Stiks » 06 Май 2010, 16:58

Проходът Шипка от Габровска страна (от казанлъшка пак е с нов асфалт, но го нарязаха и е отврат)
Хубави завойчета, слаб трафик в ранните и късните часове, а за пейзажите особенно зима и есен просто :ok:
Шипка
Изображение

Бузлуджа
игнор на колата :mhihi:
Изображение

Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Май 2010, 17:59

Kroki написа:Ето и един от мен. Плевен - Русе, има един участък с много дълги и плавни завой, прилична настилка :yes:

Не съм съгласен колега . Пътя е със хубав асфалт , но е двулентов и като се почнат камиони,автобуси,соц. возила и край няма :confused: Излизаш постоянно в насрещното а за мен това НЕ Е нещо което носи удоволствие .
За красив път мога да спомена - магистала Хемус преди Етрополе в посока от София и мостовете между тунелите . Сега като се е раззеленило е много красиво , но сега не мога да пусна снимка ...
А , хубаво е да подкрепяте идеите си за хубави места със фотоси :) Дайте да направим една хубава тема :ok:

Предишна

Назад към Извън Темата