AUDI S8 , Mercedes S500 или M5 E39

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ф30 328и
Мечтае да кара: ф30 340и
Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)

Re: AUDI S8 , Mercedes S500 или M5 E39

Мнение от bmwe46m3 » 04 Май 2010, 19:48

Bavarcho написа:
bmwe46m3 написа:audi-то е по спортна кола :) мерцедеса по луксозна кола за возия :) бмв-то няма смисъл

:kuku: Ти връзка с централния мозък имаш ли :kuku:

защо ? как са нещата тогава

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Май 2010, 19:55

bmwe46m3 написа:
Bavarcho написа:
bmwe46m3 написа:audi-то е по спортна кола :) мерцедеса по луксозна кола за возия :) бмв-то няма смисъл

аудито е лодка. меро е танкер. бмв-то е гранатомет.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 04 Май 2010, 21:47

alx написа:
бмв-то седи най-добре на пътя, но за родните условия е твърдо и чупливо. имат също проблеми с горната част на двигателя (ваноси, клапани и тн). също трансмисията е слаба (съединителя е малък за конете). за зимата- аз съм изкарал 3 зими с е39 м5 преди много години и такава безпомощност няма. хем бях със зимни гуми. стигна се до там че като има сняг/лед по пътя взимам друго возило щото не мога да се нервя- да не мога да издрапам по наклон дето дори не можеш да го усетиш ама е там щото колата седи на едно място и дори можеш да излезеш и да я буташ докато е на скорост....

та... аз лично бих си взел м5-цата защото е най-динамична. но избора го правя с широко отворени очи съзнавайки недостатъците на колата за родните условия. а като се заледи/заснежи - бих внимавал много... всъщност бих я оставил в гаража...

:shock: Какви са тия зимни гуми ? Аз май по същото време като теб съм изкарал в същия район няколко зими без никакви проблеми с Pirelli Winter SnowSport? (даже по-зле, щото в някои райони на NH много не чистят снега)
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Май 2010, 22:59

за зимата- аз съм изкарал 3 зими с е39 м5 преди много години и такава безпомощност няма. хем бях със зимни гуми. стигна се до там че като има сняг/лед по пътя взимам друго возило щото не мога да се нервя- да не мога да издрапам по наклон дето дори не можеш да го усетиш ама е там щото колата седи на едно място и дори можеш да излезеш и да я буташ докато е на скорост....

:OT: Кажи им го ти , че ако като се опитвам , ме изкарват ауди маниак или че не мога да карам кола ... :OT:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 05 Май 2010, 0:13

S-class Лидера в класа си няма кво да се лъжим ..
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 05 Май 2010, 16:50

alx написа:
bmwe46m3 написа:
Bavarcho написа:

аудито е лодка. меро е танкер. бмв-то е гранатомет.

нещо такова, ама спортна кола С8 и М5 да няма смисъл :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 05 Май 2010, 20:16

явно ще ги караш из лондон...
читаво м5 за 7к няма - ще вземеш някое и после имаш към 2к за ремонти (2та мафа, тампони по окачването, спирачки и т.н.), за тези пари ще е преди фейслифта - тоест голям шанс да гръмне матора и ще харчи масло за световно....с малко късмет може да намериш и някое кат Ц или Д след 2000 година ама трябва да гледаш как е правено. за нещастие почти не се различава от 530д, а такива за таксита има твърде много.

за бенца нямам мнение - вече почва да изглежда леко стар на дизайн и не забравяй че тази кола я карат главно частните таксита и никой няма да те вземе на сериозно с нея

с8 много кефи и рядко се вижда - аз бих си взел нещо такова, определено сиво защото изглежда най-непреходно
Изображение Изображение Изображение Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата