Тежка катастрофа 23.04.2010 Автомагистрала Хемус
Модератор: Общи модератори
Re: Тежка катастрофа 23.04.2010 Автомагистрала Хемус
SKISA написа:спорете по същината на нещата ,не абстрактно дали е бил червена отрепка,реститут или бедняк -откраднал мерца.....
Ма със сигурност е бил тъп, че да се изстреля със 200+ в мантинелата

- BMario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 тд
- Мечтае да кара: самолет
- Детайли за колата: невзрачна
Ма със сигурност е бил тъп, че да се изстреля със 200+ в мантинелата
А извода е следния - тъп охлюв + S класа = комунист
[/quote]
Колега,мисля че не е редно да даваме оценка за интелектуалното ниво на загиналия.Лека му пръст!Факт е,че постъпката му е безрасъдна и мисля,че темата е създадена за поука от станалото,а не за оценки.

Колега,мисля че не е редно да даваме оценка за интелектуалното ниво на загиналия.Лека му пръст!Факт е,че постъпката му е безрасъдна и мисля,че темата е създадена за поука от станалото,а не за оценки.
Искаш ли да направиш нещо,намираш начин.Не искаш ли-намираш причина и то важна!
аве аз ли нещо пропуснах, или има изтрити мнения, където се опоменават расовите и политически принадлежности на починалия?
и такъв да е? кво от това?
комунист?
от кога комунизма е начин на поведение, а не идеал?
някой явно бърка нещата.
Комунизма е идеал и е хубаво нещо, но не е приложим за България, защото се опорочава, от там и изкривеното мнение за комунизма идва. и не го бъркайте .
Въобще не мисля че е редно да се обсъжда в тема за катастрофа политика и расова принадлежност.
съсредоточете се върху това да вземете поука и ако може да обърнете внимание на вашите близки да НЕ правят така.
и стига вече сте дъвкали малоумието на шофьора, дето се вика още костите му не истинали, а се ръсят безбожни глупости за него.
и такъв да е? кво от това?
комунист?
от кога комунизма е начин на поведение, а не идеал?
някой явно бърка нещата.
Комунизма е идеал и е хубаво нещо, но не е приложим за България, защото се опорочава, от там и изкривеното мнение за комунизма идва. и не го бъркайте .
Въобще не мисля че е редно да се обсъжда в тема за катастрофа политика и расова принадлежност.
съсредоточете се върху това да вземете поука и ако може да обърнете внимание на вашите близки да НЕ правят така.
и стига вече сте дъвкали малоумието на шофьора, дето се вика още костите му не истинали, а се ръсят безбожни глупости за него.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
А стига толкова караници...