въпрос свързан със сервизната книжка на колата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио

въпрос свързан със сервизната книжка на колата

Мнение от lop_88 » 05 Май 2010, 21:36

Привет на всички.Значи става въпрос за сервизната книжка на колата.Колата е закупена от автосалон от околноста на пловдив преди близо 2 год. и половина и е дадена сервизната книжка за нея.От кат при регистрация(аз не съм присъствал тогава когато са е регистрирали) е взета и не са е върнали. Aз едва снощи като се поразровичках из документите на колата забелязах ксеро копие от тази книжка ,но почти нищо не се вижда.Имат ли право да е взимат .Имали някакъв вариант да си е взема обратно ???
мерси преварително за отговоритеви :)
може всичко да е ,да ама не е бмв :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: въпрос свързан със сервизната книжка на колата

Мнение от barty » 05 Май 2010, 21:44

Не виждам защо ще я взимат освен ако не я продадат на някой автоджамбаз :shock:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lop_88 » 05 Май 2010, 22:01

еми нз аз бях на работата(много ми се искаше възможно наий-бързо да мине през кат за да е покарам вечерта) тогава и сестрами е регистрирала и са е искали и тя е дала .до последно си мислех ,че колата няма такова нещо.Снощи си изкарах един тефтер (в които си записвам какви пари и части и кога са сменияни по колата)и забелязах ксеро копие на тази книжка.Попитах е и тя тогава ми каза ,че от авто сало са е дали но от кат са е изискали но не са е върнали.и тя като не разбира много не си е и искала обратно защото си е мислила че така трябва.имали някакъв вариант да си е взема обратно ???

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Май 2010, 22:14

lop_88 написа:еми нз аз бях на работата(много ми се искаше възможно наий-бързо да мине през кат за да е покарам вечерта) тогава и сестрами е регистрирала и са е искали и тя е дала .до последно си мислех ,че колата няма такова нещо.Снощи си изкарах един тефтер (в които си записвам какви пари и части и кога са сменияни по колата)и забелязах ксеро копие на тази книжка.Попитах е и тя тогава ми каза ,че от авто сало са е дали но от кат са е изискали но не са е върнали.и тя като не разбира много не си е и искала обратно защото си е мислила че така трябва.имали някакъв вариант да си е взема обратно ???

поне 5 коли са минали с твоята книжка за перфектни и технически изправни :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: back to diesel(Ld)

Мнение от motor » 06 Май 2010, 9:30

Да не бъркате талона със сервизна книжка? Освен на кат да им е свършила тоалетната хартия и тая книжка да им е била пред очите и да са я конфискували в името на народната милиция. Я дай да видим тва копие какво пише на него.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lop_88 » 06 Май 2010, 12:16

motor написа:Да не бъркате талона със сервизна книжка? Освен на кат да им е свършила тоалетната хартия и тая книжка да им е била пред очите и да са я конфискували в името на народната милиция. Я дай да видим тва копие какво пише на него.

аз мисля ,че това е откас от сервизната книжка .само това е принтирано http://prikachi.com/files/1559891L.jpg

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 06 Май 2010, 12:45

Това и за тоалетна хартия не ти върши работа :mhihi: :mhihi: :mhihi: Такава книжка всеки на Горубляне може да ти направи. Полезни са ако купуваш колата директно от собственика и тя е само информативна какво и кога е правено- масла, ремъци и други такива консумативи... Зае*и я тая работа...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 06 Май 2010, 14:15

Абре тоз Fahrzeugbrief ти е бил талона на колата, а не сервизната книжка. Сервизната книжка на колата не са ти я дали от автосалона в Пловдив да не получиш уплах като я видиш.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lop_88 » 06 Май 2010, 16:41

аха моя грешка тогава .мерси че ме информирахте ,това за какво служи :) .аз си мисля че е сервизната книжка :Д и са преснимали някаква част от нея.значи с една дума не ми върши никаква работа но на кат закакво им е тогава ???

мерси че се отзовахте толкова бързо и ме светнахте :)

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 06 Май 2010, 21:39

lop_88 написа:аха моя грешка тогава .мерси че ме информирахте ,това за какво служи :) .аз си мисля че е сервизната книжка :Д и са преснимали някаква част от нея.значи с една дума не ми върши никаква работа но на кат закакво им е тогава ???

мерси че се отзовахте толкова бързо и ме светнахте :)

братле това е немския талон на колата. Него го прибират задължително,както ти прибират и стария талон като сменяш номера или собственост...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата