въпрос свързан със сервизната книжка на колата
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
въпрос свързан със сервизната книжка на колата
Привет на всички.Значи става въпрос за сервизната книжка на колата.Колата е закупена от автосалон от околноста на пловдив преди близо 2 год. и половина и е дадена сервизната книжка за нея.От кат при регистрация(аз не съм присъствал тогава когато са е регистрирали) е взета и не са е върнали. Aз едва снощи като се поразровичках из документите на колата забелязах ксеро копие от тази книжка ,но почти нищо не се вижда.Имат ли право да е взимат .Имали някакъв вариант да си е взема обратно ???
мерси преварително за отговоритеви
мерси преварително за отговоритеви

може всичко да е ,да ама не е бмв 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: въпрос свързан със сервизната книжка на колата
Не виждам защо ще я взимат освен ако не я продадат на някой автоджамбаз 

- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
еми нз аз бях на работата(много ми се искаше възможно наий-бързо да мине през кат за да е покарам вечерта) тогава и сестрами е регистрирала и са е искали и тя е дала .до последно си мислех ,че колата няма такова нещо.Снощи си изкарах един тефтер (в които си записвам какви пари и части и кога са сменияни по колата)и забелязах ксеро копие на тази книжка.Попитах е и тя тогава ми каза ,че от авто сало са е дали но от кат са е изискали но не са е върнали.и тя като не разбира много не си е и искала обратно защото си е мислила че така трябва.имали някакъв вариант да си е взема обратно ???

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
lop_88 написа:еми нз аз бях на работата(много ми се искаше възможно наий-бързо да мине през кат за да е покарам вечерта) тогава и сестрами е регистрирала и са е искали и тя е дала .до последно си мислех ,че колата няма такова нещо.Снощи си изкарах един тефтер (в които си записвам какви пари и части и кога са сменияни по колата)и забелязах ксеро копие на тази книжка.Попитах е и тя тогава ми каза ,че от авто сало са е дали но от кат са е изискали но не са е върнали.и тя като не разбира много не си е и искала обратно защото си е мислила че така трябва.имали някакъв вариант да си е взема обратно ???
поне 5 коли са минали с твоята книжка за перфектни и технически изправни

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Да не бъркате талона със сервизна книжка? Освен на кат да им е свършила тоалетната хартия и тая книжка да им е била пред очите и да са я конфискували в името на народната милиция. Я дай да видим тва копие какво пише на него.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
motor написа:Да не бъркате талона със сервизна книжка? Освен на кат да им е свършила тоалетната хартия и тая книжка да им е била пред очите и да са я конфискували в името на народната милиция. Я дай да видим тва копие какво пише на него.
аз мисля ,че това е откас от сервизната книжка .само това е принтирано http://prikachi.com/files/1559891L.jpg

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Това и за тоалетна хартия не ти върши работа
Такава книжка всеки на Горубляне може да ти направи. Полезни са ако купуваш колата директно от собственика и тя е само информативна какво и кога е правено- масла, ремъци и други такива консумативи... Зае*и я тая работа...

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Абре тоз Fahrzeugbrief ти е бил талона на колата, а не сервизната книжка. Сервизната книжка на колата не са ти я дали от автосалона в Пловдив да не получиш уплах като я видиш.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
аха моя грешка тогава .мерси че ме информирахте ,това за какво служи
.аз си мисля че е сервизната книжка :Д и са преснимали някаква част от нея.значи с една дума не ми върши никаква работа но на кат закакво им е тогава ???
мерси че се отзовахте толкова бързо и ме светнахте

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
lop_88 написа:аха моя грешка тогава .мерси че ме информирахте ,това за какво служи.аз си мисля че е сервизната книжка :Д и са преснимали някаква част от нея.значи с една дума не ми върши никаква работа но на кат закакво им е тогава ???
братле това е немския талон на колата. Него го прибират задължително,както ти прибират и стария талон като сменяш номера или собственост...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

10 мнения
• Страница 1 от 1