Цена на петрола и горивата в РБ
Модератор: Общи модератори
Re: Цена на петрола и горивата в РБ
ferdy написа:Вчера обявиха, че котировките на петрола падат само с ден със 7 %, някой няма ли да каже на Лукойл, че той пониженията не ги вижда?
Aма ти верно ли продължаваш да верваш, че хартийките, така наречени "котировки" имат нещо общо с действителната цена на петрола ? Те ако щат и 1$ да станат праз голем, както виждаш в цела Европа цената на горивата се вдига и то не заради акциза

Ма ти верно ли не си чел, че като се вдигат заводските цени, това е една от първите причини, които ЛУК-а изтъква?
Да така е, те причини за вдигането на цените всякакви си намират - от измирането на белите мечки в Камчатка до нападение от Марсиянците
Е в случая явно заводските цени наистина са вдигнати , щото не само лукойл е вдигнал цените, ами цела европа
Но не бъркай "заводските" цени с това дето хамериканците си го разиграват на хартишки на тука има, тука нема на борсата
А цените се вдигат по две възможни причини - или има големо търсене от страна на Китай, или нефтчето е започнало да свършва 

Грешиш, цените се вдигат по хиляди причин, последната беше кризата в Гърция, което противоречи на теорията за търсенето и предлагането. За сваляне на зените вече причините са съвсем малко.
Както и да е, продължаваме да участваме в обира на века: зареждаме си безропотно и си плюем само по форумите.
Айде стига толкова от мен, че ме чака скара и салатка на вилата.
Както и да е, продължаваме да участваме в обира на века: зареждаме си безропотно и си плюем само по форумите.

Айде стига толкова от мен, че ме чака скара и салатка на вилата.

Гърция потребява някакви капки петрол спрямо Китай
Ако ще и Гърция да изчезне от лицето на земята, това не би трябвало реално да се отрази по някакъв начин на цената на петрола 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ииии,хич не слушате какво ви се казва,горивата се вдигат поради "конюктурата" и "спецификата",явно цената на "конюктурата" и "спецификата" играе на некоя тайна борса и определят цените на горивата-няма нищо общо с цените на петрола (който поевтия на последната сесия на Ню Йоркската борса,какво като в България в лукойл се работи САМО с руски петрол)
- kapi_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да цирикат!!!
- Мечтае да кара: НЛО
тва са наи безбожните цени
Правило №1: Никога не променяй условията на сделката. Правило №2: Не използвай имена. Правило №3: Никога не надничай в опаковката.