Отговора на конкуренцията

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Re: Отговора на конкуренцията

Мнение от POL_Starshi » 05 Май 2010, 10:16

alX3m написа:И кое по-точно е окрадено :shock:

Цвета на стоповете! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 05 Май 2010, 12:39

За мен старото А8 е доста по-добро като дизайн, новото си е наистина по-голямо А4! :paranoid:
А иначе сегашната 7-ца е доста по-привлекателна от новото А8, лично мнение! :) S-класата вече е друга бира! :bowdown:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е70’40d; е60’530d

Мнение от sparky01 » 05 Май 2010, 13:41

И според мен старата А8-ца е в пъти по-добра от тази,от към дизайн :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 05 Май 2010, 14:23

JOTTO_DEL написа:За мен старото А8 е доста по-добро като дизайн, новото си е наистина по-голямо А4! :paranoid:
А иначе сегашната 7-ца е доста по-привлекателна от новото А8, лично мнение! :) S-класата вече е друга бира! :bowdown:

Е, най-добрата комбинация за А8 е външния вид на фейслифта 2008г. и интериора на новото 2010г. Новото табло, конзола и седалки са далеч по-добри от старите и в съчетание с външния вид и най-вече стоповете от 2008г. ще стана муцка! :)

S Class е ясно че е над всички в този клас. Две мнения няма! Един малък фейслифт я направи тотален уникат. В Щутгарт знаят как да бъдат винаги първи.
Въпросът сега е че инглощадци се напъват стабилно да изритат от 2-рото място мюнхенци. Предполагам че уеднаквяването на външният вид е повлияно точно от Мюнхен. Не знам кой собственик му е приятно интериора на 750 му да същия, като на 520, което е два пъти по-евтино?
Това уеднаквяване е някаква гадна зараза, която всъщност обзема и други марки! :| :(

Странна тактика е в новото А8 първата година на пазара да се предлагат само 8 цл. скъпи мотори... :confused:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 05 Май 2010, 14:26

Escape написа:Изображение
даже на живо е ощо по очевидно

Какъв модел е този Лексъс?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Май 2010, 17:37

Е, най-добрата комбинация за А8 е външния вид на фейслифта 2008г. и интериора на новото 2010г. Новото табло, конзола и седалки са далеч по-добри от старите и в съчетание с външния вид и най-вече стоповете от 2008г. ще стана муцка! :)

точно ...
S Class е ясно че е над всички в този клас. Две мнения няма! Един малък фейслифт я направи тотален уникат. В Щутгарт знаят как да бъдат винаги първи.

има две мнения , как да няма - едно е БМВ 7 серия , другото е А8 - и двете са изпреварвали еС класата по продажби , но най вече по технологий.Актуалната 7ца например има куп шукарии , които изобщо не се предлагат в еС класата.Като цяло единственото с което превъзхожда Мерц си остава возията , поради простата причина , че еС класата си е кола за возене :lol:
... Предполагам че уеднаквяването на външният вид е повлияно точно от Мюнхен. Не знам кой собственик му е приятно интериора на 750 му да същия, като на 520, което е два пъти по-евтино?
Това уеднаквяване е някаква гадна зараза, която всъщност обзема и други марки! :| :(

Много тъпа стратегия , която уж беше изоставена от БМВ , но след като при Ауди сработи перфектно , явно БМВ са решили да се завърнат към нея.Пестят се пари от това уеднаквяване , но един ПРЕМИУМ производител трябва да стимулира ПРЕМИУМ сегмента , не да прави лимузината като по-ниския клас :confused:
Странна тактика е в новото А8 първата година на пазара да се предлагат само 8 цл. скъпи мотори...

Изобщо не е странна . Много производители , пускат новите си коли само с топ двигателите си в началото , за да хваната еуфорията около новото и да изстискат клиентите си :| Сега и аз не мога да си обясня как така А8 4,2 ФСИ куатро струва , кажи речи , колкото 750и но това друг въпрос .

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 05 Май 2010, 18:39

Аз незнам вече какво става тука по дяволите :help: Някакви Ситроени,Аудита,Мерцедеси , започвам да губя желание да влизам тука ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 05 Май 2010, 18:40

Penchev написа:Аз незнам вече какво става тука по дяволите :help: Някакви Ситроени,Аудита,Мерцедеси , започвам да губя желание да влизам тука ...

Георги Пенчев

Слезни няколко етажа (подфорума) надолу, там има непрекъснато нови хора, но и някой заклети фенове които май май въртят сучат все истински коли си купуват :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Да не говорим че качеството не е това което беше
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 06 Май 2010, 6:34

Penchev написа:Аз незнам вече какво става тука по дяволите :help: Някакви Ситроени,Аудита,Мерцедеси , започвам да губя желание да влизам тука ...

Георги Пенчев

Точно и имам чувството,че всичко друго е готино и добре направено само не и нашите баварки :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 07 Май 2010, 17:45

Дам-храниме си яко марката,но си мисля безпричинно- за мен това си е пораснала А4-ка и старата А8-ца беше къде по-добра :yes:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 07 Май 2010, 19:21

laviatan написа:Дам-храниме си яко марката,но си мисля безпричинно- за мен това си е пораснала А4-ка и старата А8-ца беше къде по-добра :yes:

Освен екстериора , друго общо с А4 няма :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G11/F26

Мнение от Pr0gI » 07 Май 2010, 20:04

Може да си прилича интериора на всички нови БМВ-та, но като влезнеш в една тройка и после в седмицата ще разбереш че само на пръв поглед изглежда всичко еднакво. Много по-добра е изработката на интериора при седмицата и аз до скоро си мислех, че няма разлика, но след като от седмицата седнах в е92, кво да кажа.. доста неща ме подразниха.
Изображение

BMW in the rain - and the results are as dramatic as putting a furious weasel in your underpants!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 08 Май 2010, 1:19

Pr0gI написа:Може да си прилича интериора на всички нови БМВ-та, но като влезнеш в една тройка и после в седмицата ще разбереш че само на пръв поглед изглежда всичко еднакво. Много по-добра е изработката на интериора при седмицата и аз до скоро си мислех, че няма разлика, но след като от седмицата седнах в е92, кво да кажа.. доста неща ме подразниха.

Е махни Е90 сега , говорим за тези от последните няколко години и най-вече 5цата и 7цата (не че Х5 и Х6 много се различават) . Интериора на Е90(92) и гореспоменатите няма нищо общо .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 08 Май 2010, 1:30

acho.rs написа:
Pr0gI написа:Може да си прилича интериора на всички нови БМВ-та, но като влезнеш в една тройка и после в седмицата ще разбереш че само на пръв поглед изглежда всичко еднакво. Много по-добра е изработката на интериора при седмицата и аз до скоро си мислех, че няма разлика, но след като от седмицата седнах в е92, кво да кажа.. доста неща ме подразниха.

Е махни Е90 сега , говорим за тези от последните няколко години и най-вече 5цата и 7цата (не че Х5 и Х6 много се различават) . Интериора на Е90(92) и гореспоменатите няма нищо общо .

Само не разбрах последните колко години интериорите на 5-та и 7-ма серия са оеднаквявани :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 08 Май 2010, 18:22

alX3m написа:
acho.rs написа:

Само не разбрах последните колко години интериорите на 5-та и 7-ма серия са оеднаквявани :?:

Да речем от както излязоха актуалните модели :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата