БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
какви са отзивите спрямо организацията, местата от които се наблюдава пистата, местата за хранене, кошчетата за боклук, хората, настроението, въобще всичко за което се сетите...

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
не ми дадоха да си вкарам колата макар че си платих и вход и номера си бях взел от модерните
а до колкото местата за гледане ако не си 180 висок едва ли да видиш нещо интересно особенно на еротичната автомивка 

- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Организацията беше на ниво.
Пистата даже не можа да събере всички желаещи.Много коли останаха извън бариерата.
По непотвърдени данни(нека някой който знае да каже) е имало около 4000 автомобила и над 6000 човека.
По отношение на местата от където се наблюдава пистата,много ясно че са малко.
Имаше места за хранене,кой каквото пожелае да си купи.
Кошчетата за буклук обаче според мен бяха малко.
За мен събора беше много добър.
Пистата даже не можа да събере всички желаещи.Много коли останаха извън бариерата.
По непотвърдени данни(нека някой който знае да каже) е имало около 4000 автомобила и над 6000 човека.
По отношение на местата от където се наблюдава пистата,много ясно че са малко.
Имаше места за хранене,кой каквото пожелае да си купи.
Кошчетата за буклук обаче според мен бяха малко.
За мен събора беше много добър.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
а някой чака ли 1 час на опашка за няколко сурови кебапчета и топла бира?
минали години имаше доволно скари, но явно лапачката е голяма и само "наши" хора продават.
отделно озвучението под всякаква критика, разбирам имали са желание хората, но не може с 2-4 големи колони да озвучиш цялата писта.... до колоните ад, отстрани не се чува
да споменавам ли как се нареждаха колите за паркиране? ама никой не му дреме спирачки и как застане, ако бяха се наредили правилно, паркинга щеше да поеме сигурно с 30% повече коли
няма да споменавам за селянина със зеления пловдивски компакт как ме беше затапил
и как подяволите ще продадеш 5000 билета, а места с изглед към пистата ще има около 100 на трибуните и още 500, айде 1000 да са около пистата
мисля, че това е най-основното
минали години имаше доволно скари, но явно лапачката е голяма и само "наши" хора продават.
отделно озвучението под всякаква критика, разбирам имали са желание хората, но не може с 2-4 големи колони да озвучиш цялата писта.... до колоните ад, отстрани не се чува

да споменавам ли как се нареждаха колите за паркиране? ама никой не му дреме спирачки и как застане, ако бяха се наредили правилно, паркинга щеше да поеме сигурно с 30% повече коли

няма да споменавам за селянина със зеления пловдивски компакт как ме беше затапил

и как подяволите ще продадеш 5000 билета, а места с изглед към пистата ще има около 100 на трибуните и още 500, айде 1000 да са около пистата

тва са глупости от всички страни можеше да се вижда
ако си един и деветдесет де 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Мен ми хареса като цяло, но днес беше адска лудница, доста хора не се научиха че не трябва да се минават загражденията и само пречеха. Организацията според мен беше добра, поздравявам организаторите, много коли и много хора имаше, шоуто беше на ниво.
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Наистина проблема да се наблюдава пистата беше най голям.Мисля, че собствениците на пистата трябва да помислят за още трибуни и обезопасени места край самата писта.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Stanchev написа:а някой чака ли 1 час на опашка за няколко сурови кебапчета и топла бира?
отделно озвучението под всякаква критика, разбирам имали са желание хората, но не може с 2-4 големи колони да озвучиш цялата писта.... до колоните ад, отстрани не се чува![]()
да споменавам ли как се нареждаха колите за паркиране? ама никой не му дреме спирачки и как застане, ако бяха се наредили правилно, паркинга щеше да поеме сигурно с 30% повече коли![]()
няма да споменавам за селянина със зеления пловдивски компакт как ме беше затапил![]()
и как подяволите ще продадеш 5000 билета, а места с изглед към пистата ще има около 100 на трибуните и още 500, айде 1000 да са около пистата![]()
напълно подкрепям

Очакванията ми се опровергаха напълно, не стана добър събор за мен. Предполаам, че организарорите са дали всичко от себе си, но определено не ми хареса. Хиляди и милиони тъмни субекти с по 10кг. смеки, които се бутат навсякъде и ще убият човек само и само да се гледа бърнаута на пистата и как БМВ "къса гуми". Както и да е, явно и 5-те лева вход не ги уплаши, но пък за сметка на това организаторите вероятно са прибрали солидна сума пари от входа. Яд ме е, че нямаше свободно каране на пистата както други години, но вероятно тази година е имало много желаещи и просто не е имало възможност да се направи.
За гледането, да определено нямаше място за всички, прекалено много народ имаше наистина, пистата определено не позволяваше на всички да гледат, а само на 50те човека заели от рано място по стените на входа и по трибуните, както и да е, ясно е, че за всички няма място.
Като цяло, не съм доволен, мисля да се преориентирвам към БМВ феста, още не съм ходил, но предполагам ще ми хареса повече

П.С. Ще се радвам, ако догодина събора НЕ бъде на пистата в Калояново, явно вече всеки го знае този събор и това е проблема с многото "смекаджии", ясно е че тя предоставя добри условия за провеждане, но не е лошо да се проучат и други възможности. И да не е в центъра на България истинските ентусиасти пак ще дойдат, в което си мислех, че е и цялата идея на този събор.
Последна промяна BiTurbo на 08 Май 2010, 18:59, променена общо 1 път
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
BiTurbo написа:Stanchev написа:а някой чака ли 1 час на опашка за няколко сурови кебапчета и топла бира?
отделно озвучението под всякаква критика, разбирам имали са желание хората, но не може с 2-4 големи колони да озвучиш цялата писта.... до колоните ад, отстрани не се чува![]()
да споменавам ли как се нареждаха колите за паркиране? ама никой не му дреме спирачки и как застане, ако бяха се наредили правилно, паркинга щеше да поеме сигурно с 30% повече коли![]()
няма да споменавам за селянина със зеления пловдивски компакт как ме беше затапил![]()
и как подяволите ще продадеш 5000 билета, а места с изглед към пистата ще има около 100 на трибуните и още 500, айде 1000 да са около пистата![]()
напълно подкрепям![]()
Очакванията ми се опровергаха напълно, не стана добър събор за мен. Предполаам, че организарорите са дали всичко от себе си, но определено не ми хареса. Хиляди и милиони тъмни субекти с по 10кг. смеки, които се бутат навсякъде и ще убият човек само и само да се гледа бърнаута на пистата и как БМВ "къса гуми". Както и да е, явно и 5-те лева вход не ги уплаши, но пък за сметка на това организаторите вероятно са прибрали солидна сума пари от входа. Яд ме е, че нямаше свободно каране на пистата както други години, но вероятно тази година е имало много желаещи и просто не е имало възможност да се направи.
За гледането, да определено нямаше място за всички, прекалено много народ имаше наистина, пистата определено не позволяваше на всички да гледат, а само на 50те човека заели от рано място по стените на входа и по трибуните, както и да е, ясно е, че за всички няма място.
Като цяло, не съм доволен, мисля да се преориентирвам към БМВ феста, още не съм ходил, но предполагам ще ми хареса повече![]()
П.С. Ще се радвам, ако догодина събора НЕ бъде на пистата в Калояново, явно вече всеки го знае този събор и това е проблема с многото "смекаджии", ясно е че тя предоставя добри условия за провеждане, но не е лошо да се проучат и други възможности. И да не е в центъра на българия истинските ентусиасти пак ще дойдат, в което си мислех, че е и цялата идея на този събор.
времето на истинските ентусиасти отдавна отмина
сега съборите ще са такива вече

на мен ми хареса, като изключим, че се виждаше доста трудно
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
точно поради тази причина реших да го пропусна таз годишният събор.Но доколкото чувам отзиви и от други мой приятели които са били там,не е било много много хубаво.Аз разбирам събор да има палатки,да има скари бира, и истински фенове който занаят какво да гледат,а не единствено някой бърнаут на някоя Мка.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ако трябва да се търси някакъв кусур, то това са твърде многото зрители, които се събраха, особено днес, но не можеш да ги ограничиш
Мястото за зяпане беше трудно достъпно, аз като по-висок видях това-онова, но далеч не всичко. Имаше и някои мизерии, които много ме подразниха, например разлятия сладолед върху черната Е30-ка с мтех 2, номер 1001, отвратителна мърлящина! По-късно пък някой се подпираше на нея
Но бели кахъри ако питате мен, съборът беше супер!!! Страхотно изживяване, което ние, БМВ феновете чакаме цяла година. Не можех да повярвам на очите си, колко много БМВ-та имаше от цяла България, при това невероятно добри. Модели всякакви, модификации всякакви. Кеф ти класики, кеф ти по-нови модели...
Голяма похвала от мен за организаторите! Не спряха да тичат по задачи всички, смятам, че направиха подвиг да огранизират толкоав голямо мероприятие, и всичко мина по план. Беше забавно, емоционално, зрелищно. Макар забързания ритъм и голямата тълпа, аз лично усетих духа на БМВ ентусиазма, усетих как общата мания на група хора се слива в едно общо занимание. Гореше ми тялото от кеф, когато на връщане по магистралата карах Е30-ката със свален прозорец, шестака пърпореше, а изпреварващите ме БМВ-та свиркаха и махаха с усмивка, незабравими моменти, които ме оставят без дъх

Но бели кахъри ако питате мен, съборът беше супер!!! Страхотно изживяване, което ние, БМВ феновете чакаме цяла година. Не можех да повярвам на очите си, колко много БМВ-та имаше от цяла България, при това невероятно добри. Модели всякакви, модификации всякакви. Кеф ти класики, кеф ти по-нови модели...
Голяма похвала от мен за организаторите! Не спряха да тичат по задачи всички, смятам, че направиха подвиг да огранизират толкоав голямо мероприятие, и всичко мина по план. Беше забавно, емоционално, зрелищно. Макар забързания ритъм и голямата тълпа, аз лично усетих духа на БМВ ентусиазма, усетих как общата мания на група хора се слива в едно общо занимание. Гореше ми тялото от кеф, когато на връщане по магистралата карах Е30-ката със свален прозорец, шестака пърпореше, а изпреварващите ме БМВ-та свиркаха и махаха с усмивка, незабравими моменти, които ме оставят без дъх

BMW only!
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Добър събор, организаторите от БМВ Клуб България според мен си свършиха работата перфектно, организаторите/собственици на пистата трябва да помислят над доста неща - трибуни, читава охрана, и разбира се малко внимание и на самата писта, защото има доста участъци, които се нуждаят от ремонт.
Тези, които караха направиха истинско шоу.

Много бих се радвал, ако се намери някое друго място за провеждането на събора, България е прекрасна.
Някои хора забравиха, че Карловско шосе не е пистата в Калояново, оцелях на косъм и ви моля да не пречите на останалите участници в движението
Някои хора забравиха, че Карловско шосе не е пистата в Калояново, оцелях на косъм и ви моля да не пречите на останалите участници в движението

- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
JohnnyBlack написа:Добър събор, организаторите от БМВ Клуб България според мен си свършиха работата перфектно, организаторите/собственици на пистата трябва да помислят над доста неща - трибуни, читава охрана, и разбира се малко внимание и на самата писта, защото има доста участъци, които се нуждаят от ремонт.
така е колегата е напьлно прав евала