БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Мнение от titto » 08 Май 2010, 19:21

Има ли друга марка с такъв събор, бреееееее!?? :yes: Голяма СИЛА сме, кво!? :lalala:

Както всичко в БГ(но малко, по малко се учим), разбира се, че си имаше и минуси:
Мръсни седалки на трибуните, бърсах 10 мин.3 места с мокри кърпички...
Не достатъчно кошчета за боклук.Все пак има и научени хора да си хвърлят само където е предназначено.
Озвучаването би трябвало да е навсякъде, имам в предвид и до крайната трибуна към изхода
Паркирането беше, кой как си може и наистина можеха да се съберат повече коли
Можеше да е по-старателен избора на каки за мивката по бикини, да се отрепетират нещата, да няма дървено поведение, не срамежливи(или надути ли беха :roll: )девойки, които ги беше страх да покажат поне малко еротични движения....Добре, че беше "Кашалота"(Евала, брат, така се прави шоу! :D :clap: )

Жалко за момчето, което си размаза задницата на Е36-чката! Да го духат тези, които го освиркаха след удара, че бил "неможач" и т.н-да се пробват и те, да видиме всичките ли са добри...! :banghead:

Браво за организацията все пак :!: :yes: Росен, Monkey, ЯВОР, Войков, Кашалота(и мн.други)-ЕВАЛА И МЕРСИ, момчета!!!
Все повече се харесва събора на БМВ и все повече хора имат интерес и откъм семкаджии и откъм реклама и хора с умения зад геврека!
Последна промяна titto на 09 Май 2010, 10:36, променена общо 3 пъти
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 08 Май 2010, 19:29

Организацията ОТЛИЧНА най добрата до сега,едно ОГРОМНО евала на организаторите.
Просто вече сме много хора и пистата става тясна,тук трябва собственика на пистата да помисли за трибуни,и да оправи настилката за да заприлича на истинска писта,има още много да се каже и напише но няма да има смисъл

БМВ-клуб Бг пак направи най добрия събор :yes: :yes: :yes:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар
Кара: Весел

Мнение от Malkia Bqs » 08 Май 2010, 19:40

Браво на организаторите, жалко че имаше толкова много "семкаджии", хора които не знаеха какво правят там, щъкаха наляво и надясно и само пречеха и заради, които не можеш да се придвижиш на 10 метра под 10 минути... Интересно беше като цяло, но паркирането в сервизната зона беше доста кофти... Радвах се, че покарахме, интересното на събора за мен поне беше това... Жалко за момчето с Е36цата, което се удари, но му правя евала! На връщане от Калояново посока София карахме заедно, супер ентусиаста ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 LCI 530XD

Мнение от pepi_sky » 08 Май 2010, 19:52

Организацията беше категорично на ниво ! Просто перфектна ! Поздравявам всички който се бяха нагърбили с тази тежка задача ! :clap: :clap: :clap:
Участниците бяха повече от УНИКАЛНИ :yes: Заслужават много повече от поздравления ! :clap: :clap: :clap: :clap:

За мен и тази както и предишните години остават незабравими за мен със много приятни спомени !

П.С. Тази година програмата беше префекта (поне за мен) :yes: Организаторите бяха на изключително ниво !!!!! ЕВАЛА !!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
"ДА ЗАВИЖДАШ ОЗНАЧАВА ДОБРОВОЛНО ДА СИ ПРИЗНАЕШ, ЧЕ СИ ЛАЙНО !"

"ГЛАВАТА МИ МОЖЕ ДА Е ПЪЛНА С БРЪМБАРИ, НО ВСИЧКИТЕ СА ВИШИСТИ !"

"НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН, ЖИВОТА ГО СЛАГА НА ВСИЧКИ !"
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34 525

Мнение от saimonville » 08 Май 2010, 20:00

и аз да кажамалко впечатления..
много съм доволен като са има впредвид че ми е първия събор.
нормално да няма място за гледане и паркиране кои дошъл рано се вредил тва е.
само не ми хареса че всичко се развиваше на едно място,никои от седящите на трибуните до входа не знаеше каде кво се случа(кои да се вози в колите,кои да мята в казана касетофони) водещия можеше да се разходи малко...
но иначе се изкефих много, аиде пък догодина повече да се съберем...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92, F11
Мечтае да кара: М3

Мнение от cvette » 08 Май 2010, 20:17

ЕВАЛА!!! Много готин събор !!! Определено и организаторите и участниците на пистата се погрижиха за големите емоции ,които всички ние изживяхме.Не мисля ,че пистата е неподходяща,а колкото за бутаницата -нормално е когато има много фенове, готини и бързи коли много ясно ,че няма да стигнат местата за всички.Важното, не е колко време ще се редиш за кебапчета или мацките дали са били дървени или не,на пистата стана такова шоу.... :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: На мен това ми е достатъчно за да кажа: ЕДИН НЕЗАБРАВИМ СЪБОР!!!! :yes: :yes: :yes: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 08 Май 2010, 20:21

Страхотно преживяване :yes:
негативите са насочени към самата публика, която си пречеше взаимно да се гледа нормално. за пореден път се убеждавам, че за някои хора да се ходи на БМВ събора е някаква мода, а не желание да си част от великата марка. стотици хора без ясна представа какво правят там, но това се коментира всяка година, след всеки един събор :roll:

рано сутринта при паркиране ни подреждаха организаторите и нямаше проблеми, после обаче какво е станало не знам.

едно голямо ЕВАЛА на всички участници и на всички, който бяха пряко или косвено свързани с това мероприятие :yes: РЕСПЕКТ :!:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 08 Май 2010, 20:30

Добър събор беше, колко много БМВ-та имаше, уникално просто. :shock: :P
Критики имам само за това че имаше много народ и от малко места можеше да се вижда какво се случва на пистата...
И като е БМВ Събор защо има други марки коли, в чужди форуми като има снимки от събори няма други марки, само БМВ. ;)
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 08 Май 2010, 20:36

bmw maniqk ivo bmw написа:И като е БМВ Събор защо има други марки коли, в чужди форуми като има снимки от събори няма други марки, само БМВ. ;)

Не си прав, погледни най-лесно темата за М феста в основния форум да видиш снимки на други коли :winky:
Изображение

е34 фенче
Аватар
Кара: мфили
Детайли за колата: бензинояд

Мнение от kik666 » 08 Май 2010, 20:39

bmw maniqk ivo bmw написа:Добър събор беше, колко много БМВ-та имаше, уникално просто. :shock: :P
Критики имам само за това че имаше много народ и от малко места можеше да се вижда какво се случва на пистата...
И като е БМВ Събор защо има други марки коли, в чужди форуми като има снимки от събори няма други марки, само БМВ. ;)

колега относно колите не сьм сьгласен с теб защото повечето сервизни коли не са от марката, а те няма как да не са там :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 Е90 330xD
Мечтае да кара: E46 M3 CSL

Мнение от TNC » 08 Май 2010, 20:40

Всичко беше 6+ с изключение на суматито и семкаджии, които чули от някъде, че събор имало и хукнали от коле и въже. Най-много ме изнерви това, че една голяма част от публиката не знаеха вообще за какво става въпрос ама нали има няква сбирка, па айде да сме там...
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 08 Май 2010, 20:43

В сравнение с предишните два събора на които съм присъствал, организацията на този беше наистина на ниво. Според мен всички минуси се дължаха на неочаквано големия брой зрители (макар повечето да бяха дошли просто на селски събор, а не на БМВ-събор). Най-голям минус за мен е наистина липсата на кошчета за боклук. Дори при някои от импровизираните павилиони за хранене нямаше кошчета, където да си изхвърлиш чинийката и салфетката или пък все още живите кюфтета, които нямаха време да бъдат опечени, за да не се изпусне някой клиент.
За местата няма какво да коментираме - сега имаше дори една трибуна повече от преди, но просто заради прекалено големия брой зрители нямаше как всички да гледат пистата. За липсата на място за паркиране през втория ден също го отдавам на броя желаещи да влязат със своето БМВ. Поради пълната лудница от хора не останах до край и не мога да коментирам местата за гледане на автомивката. Само ще кажа, че това досега е имало такова нещо само в интернет и е нормално да не можеш да се доредиш да гледаш (може да се помисли за следващия събор да има двудневно миене на коли, за да могат всички да видят и да не се трупат). Забравих да спомена и охранителите - може да са от фирмата на батко, но бяха учудващо любезни и отзивчиви (по-принцип съм доста резервиран и само търся повод да ги навра където трябва, но не намерих такъв).
Като цяло събора ми се стори доста различен от миналогодишния и по-миналогодишния (в положителен аспект), не знам на какво се дължи - промяна в мисленето, повече опит или нови организатори, но определено съм доволен. Много е лесно да плюеш по организацията и да търсиш под вола теле, но само този, който не е опитвал да организира дори и рожден ден, може да не оцени положителното развитие...
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 08 Май 2010, 20:48

TNC написа:Всичко беше 6+ с изключение на суматито и семкаджии, които чули от някъде, че събор имало и хукнали от коле и въже. Най-много ме изнерви това, че една голяма част от публиката не знаеха вообще за какво става въпрос ама нали има няква сбирка, па айде да сме там...

Колега то трябва да има такива,ако сме само "знаещи" и "фенове" няма да избием събора ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 08 Май 2010, 21:08

Пропусквателния режим на портала беше много бавен-малко беха хората а наплива голем.Голямо чакане докато влезем.Иначе събора беше супер..Хареса ми отново.Много народ много БМВта ..Не разбрах само драга на края що така пропадна ..а толкова го чакахме :roll: :roll: :roll: :roll:
Браво на организаторите. :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 08 Май 2010, 21:15

Специални благодарности на организаторите на тазгодишния събор... и всички участващи в състезателните мероприатия.Момчетата се раздаваха на 100% и изобщо не си жалеха колите за да направят събора едно неповторимо изживяване.:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Програмата и нейното изпълнение + изненадите между отделните кръгове и квалификации направи съсбора сам по-себеси,УНИКАЛЕН.
За съжаление не се мина и без инциденти.Хубавото е,че се размина само с нагънати ламарини,някоя паднала броня,изкормен калник и един поразместен кулер.
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия