Улиците не са място за състезания! Петиция Включи се и ти!!!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Улиците не са място за състезания! Петиция Включи се и ти!!!
Най-накрая!!! Тази петиция е за район София и е по инициатива на Българска Федарация по Драг Рейсинг (БФДР). Нека се включим и я подкрепим за да си имаме място, където законно да натискаме газта без да дебнем за патрулки или да ни замерят бабите от блоковете защото се вдига много шум
Всеки подпис е от значение, така че не се колебайте. Нужни са ни 5 000 подписа за да успеем.
Подпиши се тук

Подпиши се тук
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Re: Улиците не са място за състезания! Петиция Включи се и ти!!!
5 000 Ще се съберат,но това няма да оправи нищо
Трябва да има писти за всичко из цяла България за да няма проблеми .......... и пак ще има кой да не кара там

Българска Федарация по Драг Рейсинг (БФДР) стартира инициатива за изграждането на автомобилна писта в близост до София.
и пак София защо не в централна част на България,че на всички да е на почти еднакво разстояние...
и пак София защо не в централна част на България,че на всички да е на почти еднакво разстояние...
Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
+1 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Хубаво правите петиция, ама...
1: С тея петиции в нета се постига точно едно голямо нищо- освен за проучване на общественото мнение, за друго не стават... То пък едно проучване- 5000 подписа
София е 2млн.- смятайте колко са 5000
2: Не знам що, ама силно ми намирисва на поредният ПР...
3: Инициативите значат точно едно НИЩО без хора готови да хвърлят (и да не си търсят поне 10-15г) една огромна сума пари... Ей тъй, без да проучвам, без да съм в час какво е нужно за една писта (освен много декари терен) ми се струва, че сума от порядъка на 10-15млн. ще стигне точно до никъде- хора с такива пари има много, но такива дето да ги хвърлят на вятъра едва ли... Това няма избиване просто в обозримо бъдеще, за печалба още по-трудно...
Аз ако подема инициатива за изграждане на трасе за драг/дрифт край Варна със сигурност ще събера нужните 5000 подписа- и к'во от това
Общината ще ми даде без пари терен ли, инвеститорите ще се избият да вадят пари ли
ПС: Писти трябват- спор няма, но така няма да се получи нищо различно от писането по разни форуми
1: С тея петиции в нета се постига точно едно голямо нищо- освен за проучване на общественото мнение, за друго не стават... То пък едно проучване- 5000 подписа

2: Не знам що, ама силно ми намирисва на поредният ПР...
3: Инициативите значат точно едно НИЩО без хора готови да хвърлят (и да не си търсят поне 10-15г) една огромна сума пари... Ей тъй, без да проучвам, без да съм в час какво е нужно за една писта (освен много декари терен) ми се струва, че сума от порядъка на 10-15млн. ще стигне точно до никъде- хора с такива пари има много, но такива дето да ги хвърлят на вятъра едва ли... Това няма избиване просто в обозримо бъдеще, за печалба още по-трудно...
Аз ако подема инициатива за изграждане на трасе за драг/дрифт край Варна със сигурност ще събера нужните 5000 подписа- и к'во от това

ПС: Писти трябват- спор няма, но така няма да се получи нищо различно от писането по разни форуми

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Koz написа:Българска Федарация по Драг Рейсинг (БФДР) стартира инициатива за изграждането на автомобилна писта в близост до София.
Отвори гуугъл еарт и разгледай всички големи градове, София Пловдив Варна Бургас и т.н. ще видиш ,че до всеки голям град в близост (10-30км) има самолетни писти неизползвани от десителетия ,който биха играли идялна роля за това,но незнам каква институция ще ивземе бивши воени или селскостопански обекти и ги превърне в писта за драг дрифт и т.н.
В Сливен се получи,можеби заради кмета можеби зареди друго знам ли но ако това се направи във всеки град и дори се сложат такси от 2-3 лева ще намалеят уличните гонки ,пистите ще намерят приложение и дори и печалба ..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
EcLipSeR написа:Koz написа:Българска Федарация по Драг Рейсинг (БФДР) стартира инициатива за изграждането на автомобилна писта в близост до София.
Отвори гуугъл еарт и разгледай всички големи градове, София Пловдив Варна Бургас и т.н. ще видиш ,че до всеки голям град в близост (10-30км) има самолетни писти неизползвани от десителетия ,който биха играли идялна роля за това,но незнам каква институция ще ивземе бивши воени или селскостопански обекти и ги превърне в писта за драг дрифт и т.н.
В Сливен се получи,можеби заради кмета можеби зареди друго знам ли но ако това се направи във всеки град и дори се сложат такси от 2-3 лева ще намалеят уличните гонки ,пистите ще намерят приложение и дори и печалба ..
Има да

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И след тая петиция кой точно ще построи тая писта, държавата ли? Мина вече времето на плановата икономика.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
bum_bum написа:И след тая петиция кой точно ще построи тая писта, държавата ли? Мина вече времето на плановата икономика.

Купило си лицето Х БМВ и решило, че е голем гъзар та ревнало: "Егати скапаната държава - как може да няма официален дилър или сервиз на БМВ?!".
Минали години и БМВ открили първите си представителства в БГ, но лицето Х заключило: "Тия луди ли са бе - да искат толкова пари за това?!".
И лицето Х се обзавело с малко М-аксесоари от паркирани през нощта други БМВ-та пред други блокове...
Решило лицето Y, че е турбо гъзар и трябва да дрифти като по филмите и скочило: "Как пък няма една свястна писта - тва само в БГ го има!".
Минали години и била построена първата про писта за дрифтене, но трябвало да се плаща на час или безплатно само за акционери или спонсори.
И лицето Х преценило, че не е разумно да инвестира 1-седмичните пари за гориво за 1 час дрифтене и продължило да се гъзарее по булевардите - хем няма да дава грешни пари, хем пред повече хора ще си покаже... "дрифтарията"
Всички прилики между лицето Х и лицето Y са случайни

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
flame написа:bum_bum написа:И след тая петиция кой точно ще построи тая писта, държавата ли? Мина вече времето на плановата икономика.
![]()
![]()
![]()
Купило си лицето Х БМВ и решило, че е голем гъзар та ревнало: "Егати скапаната държава - как може да няма официален дилър или сервиз на БМВ?!".
Минали години и БМВ открили първите си представителства в БГ, но лицето Х заключило: "Тия луди ли са бе - да искат толкова пари за това?!".
И лицето Х се обзавело с малко М-аксесоари от паркирани през нощта други БМВ-та пред други блокове...
Решило лицето Y, че е турбо гъзар и трябва да дрифти като по филмите и скочило: "Как пък няма една свястна писта - тва само в БГ го има!".
Минали години и била построена първата про писта за дрифтене, но трябвало да се плаща на час или безплатно само за акционери или спонсори.
И лицето Х преценило, че не е разумно да инвестира 1-седмичните пари за гориво за 1 час дрифтене и продължило да се гъзарее по булевардите - хем няма да дава грешни пари, хем пред повече хора ще си покаже... "дрифтарията"
Всички прилики между лицето Х и лицето Y са случайни
И тва го има

Само,че като има писта смятам,че ще има и хора който да карат на нея.Аз лично ако имам пари да си го позволя ще го предпочета пред риска да се ударя в некой напълно неподозиращ

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
EcLipSeR написа:ако това се направи във всеки град и дори се сложат такси от 2-3 лева ще намалеят уличните гонки ,пистите ще намерят приложение и дори и печалба ..
Няма да намалеят стрийт гонките въобще - бъди сигурен! На малоумниците участващи в такива им е много повече кеф да се дървят на улицата, отколкото на затворено пространство.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3