БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Мнение от LiTtLeRoCk » 09 Май 2010, 8:51

© написа:трябваше всеки да е надписан с ника си, че големи обърквания може да станат така :mhihi:

Да има нещо такова някой хора за малко да не може да влезем,щот единия от охраната взе да се дърви без причина,и малко остана да сляза от колата, без да си направи труда да попита вие имате ли място за колата,въпреки че му показах талончета за повторно влизане,тогава дойде единия от ОРГАНИЗАТОРИТЕ който също без да ме попита имам ли място вътре,взе да ми вика да си търся място на нивата,трябваше с малко викове да му обясня и да се разберем,че ни пазят мястото за паркиране,това ме подразни общо взето.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 09 Май 2010, 9:37

като цяло всичко ми хареса освен споменатите проблеми с гледката но с напредването на деня като се поопразни малко пистата си стана перфе. :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 09 Май 2010, 10:09

Като изключим, че единствено хората от първия ред и трибуните отгоре, виждаха какаво става отпред, събора ми хареса. За тази писта трябва да има повече трибуни и да са малко по-близко до огражденията, както и да се премахне тази палатка която абсолютно не и беше мястото там. Иначе отсрани гледката беше добра. Готин събор, готини коли, и всякви индивиди! :mhihi: Жалко, че не можах да остана за вечета! :) Покажете някакви снимки от вечерта, ако има вече някой изтрезнял! :bchug:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 09 Май 2010, 10:13

Много исках да дойда , но нямаше с кой и с какво :| :confused: :( :bcry:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

Мнение от Vaio E30 » 09 Май 2010, 10:29

събора беше супер,организацията също само съботното тръгване от София не беше както трябва-да се кара само в дясна лента и с нормална скорост беше първите 3 км. и после водещите 5 коли изчезнаха напред.на моменти се караше с 180 и т.н. но както и да е:)Иначе Евала на Роската,Маимуната,Явор и на всички които се нагърбиха с организацията
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 09 Май 2010, 10:44

Евала на организаторите ! Като за 1-ви път на БМВ събор останах повече от доволен :bowdown: Коли,жени,скъсани гуми.... Просто без коментар :bchug: Та за селянията... Е30-ката с М-тех 2 я бяха омазали с сладолед пълен ужас ! Секи 2-ри семкаджия като види отворен капак и тича се едно пари ще му даваш и се събират по 20 човека :kuku: Аз като по-малък не виждах почти нищо но се шмугвах тук там и си гледах таиничко :mhihi: Имаше една много лоша лелка от ромски произход която ми се скара на донътите че съм се качил на гумите :conf: каза ми: "Слизаи от там ве малак лай*ар" при което останах много разочарован но всичко друго беше на ниво освен селяните :kuku: Групата от Плевен също беше супер колоната беше перфектна докато не се показа един меко казано индивид който искаше да покаже колко му е "бърза" Е30-ката и изпреварваше и караше в лявата лента до другите коли ако чете ще се познае кой е ОВ39.... :ranting: Пичовете от Троян бяха много организирани и спокойни хора нито един път не са направили една изцепка за което им казвам ЕВАЛА ! :bowdown: Вече на пътя към Калояново малко се разпокъсахме заради 1 автобус и един трактор но след това пак се събрахме :angel: Евала на всички момчета който бяха в колоната :lalala: Събора беше един път евала на всички който са спомогнали за реализацията му и за добрата организация :bowdown:
Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили... :mhihi:
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...

Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 09 Май 2010, 10:46

Vaio E30 написа:събора беше супер,организацията също само съботното тръгване от София не беше както трябва-да се кара само в дясна лента и с нормална скорост беше първите 3 км. и после водещите 5 коли изчезнаха напред.на моменти се караше с 180 и т.н. но както и да е:)Иначе Евала на Роската,Маимуната,Явор и на всички които се нагърбиха с организацията

Аз бях почти в челото на колоната, по едно време тя се разкъса и челните 6-7 коли дръпнаха, а нас остана да ни води една бяла Е36-ца, която караше със 70-80км/час. Беше повече от ясно, че няма да има единна колона до Пловдив, още повече, че вече в града колоната съвсем се накъса от трафика.
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от kalinm » 09 Май 2010, 11:04

Аз пристигнах на събора в събота към 2 следобяд,така че нямам претенций да коментирам организацията.Каквото съм успял да видя от събора,успял.Две неща ми направиха впечатление.
1.Страшно много не добре поддържани автомобили от марката,което всъщност не е чак толкова лошо,защото все пак означава,че народа е разбрал,че и на най-неугледното 15 годишно БМВ може да се разчита повече,отколкото на доста по нов екземпляр принадлежащ към някои други доста широко разпостранени марки.Така че браво на новодошлите.Сега остава да научат какво точно животно представлява "БМВ ентусиастът"и по-най бързия начин да почнат да се отнасят с автомобилите си така,както биха искали автомобилът им да се отнася със тях самите.
2.На връщане по магистралата видях момчета,метнали по 1 мацка на пасажерската седалка,които вместо да карат с 200 км/ч,както всички очакват от тях,КАРАХА СЪС 120 КМ/Ч като нормални улегнали хора,за което им свалям шапка.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват......

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 09 Май 2010, 11:21

Първи събор , на който присъствам останах адски ДОВОЛЕН , видях се с доста хора , с които просто бях говорил по форума , нагледах се на уникални екземпляри , наслушах се на пищене от гуми , на съскане от турбини , надишах се с гума , и вечерта се напих с приятна компания. Общо взето организацията беше наистина на ниво , всичко беше перфектно с излючение на многото хора в събота , беше тесничко , но това не би трябвало да е толкова проблем след чудесно прекараните моменти.А за времето да не говориме , един път беше. Благодаря на всички участници , момчета , прекрасни сте , дано ни радвате дълги години и ставате все по - добре , пък дай Боже и аз някой ден да съм сред вас. РЕСПЕКТ . :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 09 Май 2010, 11:54

JENATA NA 6EFA написа:събора беше супер,съжалявам само че не съм 180 :roll: :roll:
Bayerische Motoren Werke :bowdown: :bowdown: :bowdown:

... и аз така :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от cobaltt » 09 Май 2010, 11:56

kik666 написа:перфектно място и идеално време :yes: :bowdown:

какво му е идеалното на времето бе колега че немога да се сетя - точно след гошов ден кво му е идеалното?
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Май 2010, 12:04

Айде сега и претенции за датата... Събор е имало и на самият Гергьовден :winky:
И колегата 100% има в предвид слънчевото време, не датата...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е36

Мнение от g_mitkov » 09 Май 2010, 12:16

kik666 написа:перфектно място и идеално време :yes: :bowdown:

:yes: :driving:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 09 Май 2010, 12:22

Zagy написа:
Vaio E30 написа:събора беше супер,организацията също само съботното тръгване от София не беше както трябва-да се кара само в дясна лента и с нормална скорост беше първите 3 км. и после водещите 5 коли изчезнаха напред.на моменти се караше с 180 и т.н. но както и да е:)Иначе Евала на Роската,Маимуната,Явор и на всички които се нагърбиха с организацията

Аз бях почти в челото на колоната, по едно време тя се разкъса и челните 6-7 коли дръпнаха, а нас остана да ни води една бяла Е36-ца, която караше със 70-80км/час. Беше повече от ясно, че няма да има единна колона до Пловдив, още повече, че вече в града колоната съвсем се накъса от трафика.

Zagy, проблема беше точно бялата Е36-ца...по станцията ми казаха, че тя забавя колоната - колегите се усетиха и започнаха да я изпреварват - 15-20км след Лукойл нещата започнаха да се нормализират и до тунела на Ихтиман колоната си беше що-годе плътна...(при изкачването в огледалото поне така се виждаше)

За жалост замисъла последната кола да казва къде се намира и с каква скорост се движи се провали поради технически проблеми и водещите коли нямаха идея каква е скоростта в края и с колко да компенсират те.

Със 180 не се е карало - гарантирам го за първите 30тина коли! - максималната скорост по пътя беше 135, като на моменти след сигнализация по станцията съм намалял до 120...
180 може би са карали колегите, който са изостанали заради бялата Е36ца и са опитвали да наваксват, за да настигнат колоната..което е грешка - на 2 пъти намалях, за да може колоната да не се разкъсва и да има възможност да ни настигнат изостаналите.
След първата отбивка на Пловдив мисля нещата бяха най-добре, но пък от там също се разпокъсахме доста - нормално (слезнахме от магистралата).

За простотийте по пътя - няма да коментирам...жалка история!
Това, което ми направи приятно впечатление беше, че 6-7те коли, който изпревариха колоната в последствие се усетиха, че са минали най-отпред и намалиха, а след това се сляха отново с колоната и си караха както трябва!

Организацията на пистата - 6 !

Забележки имам само към малкия брой тоалетни и кошчета !
2рата трибуна е ок, но пак не е достатъчна - според мен трябват още 2 поне (това към собственика на пистата ако чете :mhihi: )

Колегата titto спомена, че седалките са мръсни...заради нас са мръсни :(
На 3 пъти станах свидетел как разни индивиди стъпваха върху тях "за да виждат по-добре" :banghead:

P.s. СТЯГАЙТЕ СЕ ЗА ФЕСТА !!! :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Май 2010, 12:31

Само не можах да разбера,всички се редиме към събирането в тясната уличка преди самата сбирка и некакви герой първо с една Е30 комби отминават всичкиа имаше и други...е добре де,ние нек'ви балъци ли сме че чакаме ред???
Иначе добре беше,никаква видимост за мен (1,75 съм висок),като изключим това и кенефа,няма други забележки...не ми се карайте,ама нищо особенно,естествено го стравнавам тоя събор с тези в германия

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия