БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Плюсовете
- много народ и много приходи за организатоприте, клуба и т.н.
- интересна програма добре подредена и разнообразна
- имаше кво да се види и чуе доволно
- много момчета бяха хвърлили труд по колите си, който не остана незабелязан и неоценен
Минуси
- отново Калояново
- за първи път толкова много мангали (60-70% от посетителите)
- за яденето се чакаше безумно както винаги, но за сметка на това този път не стигаше и се хапваше всичко сурово
- неможе да се спи на пистата (тва най ме бъркаше)
- голяма навалица. почти нямаше начин да се види какво става на пистата (проблем и упрек само към съдържателите на пистата), 2 трибуни са крайно недостатъчни
- малоумно каране на повече от половината БМВ шофьори по пътя от магистралата до пистата
- за десерт ТОТАЛНА излагация с ДРАГА (мина награждаването и кой от къде е, спря музика, няма водещ, никой не обявява поне кой с кого, разхождаха се някви коли, някои се чудеха има ли изобщо драг или не, други се пускаха, трети минаваха на парад, абе странна история незнам на какво се дължи, но ми развали приятното впечатление от събора като цяло.
Въпреки всичко едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички които си дадоха зор и си губиха времето да организират 9-ти национален БМВ събор!!! Евала за ентусиазма момчета и момичета!
- много народ и много приходи за организатоприте, клуба и т.н.
- интересна програма добре подредена и разнообразна
- имаше кво да се види и чуе доволно
- много момчета бяха хвърлили труд по колите си, който не остана незабелязан и неоценен
Минуси
- отново Калояново
- за първи път толкова много мангали (60-70% от посетителите)
- за яденето се чакаше безумно както винаги, но за сметка на това този път не стигаше и се хапваше всичко сурово
- неможе да се спи на пистата (тва най ме бъркаше)
- голяма навалица. почти нямаше начин да се види какво става на пистата (проблем и упрек само към съдържателите на пистата), 2 трибуни са крайно недостатъчни
- малоумно каране на повече от половината БМВ шофьори по пътя от магистралата до пистата
- за десерт ТОТАЛНА излагация с ДРАГА (мина награждаването и кой от къде е, спря музика, няма водещ, никой не обявява поне кой с кого, разхождаха се някви коли, някои се чудеха има ли изобщо драг или не, други се пускаха, трети минаваха на парад, абе странна история незнам на какво се дължи, но ми развали приятното впечатление от събора като цяло.
Въпреки всичко едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на всички които си дадоха зор и си губиха времето да организират 9-ти национален БМВ събор!!! Евала за ентусиазма момчета и момичета!

- bmw_fen89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
- Мечтае да кара: E60 M5
Това ми беше втори събор и съм много доволен, много по добра организация от миналата година, времето беше хубаво, програмата много ми хареса.
Кошчетата наистина бяха малко, носех боклучи из джобовете си, докато видя кошче
За семкаджиите нищо не казвам, защото и аз мога да се причисля към тях
. Все пак може да се ограничи допускането на тъмни субекти до пистата.
Поздрави за всички, които се раздадоха на пистата.

Поздрави за всички, които се раздадоха на пистата.

Жените и колите, ако не въртят задница не са за хвалене - BMW ти си всичко за мен !!!
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Всичко беше супер само едно не ми хареса... беше пълно с мангали и семкаджии дето не знаеха за какво са там, но иначе се бутат най-отпред и от тях нищо неможе да видиш.. не се чуваше нищо само едно пукане на семки.. 

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз съм много доволен
Евала на всички организатори

Евала на всички организатори

Tux0 Ca !

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Първия ми събор беше невероятен! Очакванията ми се изпълниха, гледахме доста успорвани състезания с много мирис на гума , кебапчета , съскане на турбини и какво ли още не. Организацията беше много на ниво! Много коли , шоу и приятни моменти за цял живот , отпечатани на фотофилм
Резнахме си главите след първия ден , но няма проблем , важното е компанията и приятелите.Отново едно голямо евала на всички взели участие в този събор и се надявам другата година пак да се засечем 

- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Не разбирам защо се оплаквате за седящите места , като те са 50 % от предходната година
Дано бюджета на пистата да стигне поне за още 50 % и догодина.
Кибапите щом са сорови,не ги яжте, отвън имаше един Хабип които правеше прилични дюнери
Ако многото публика е проблем за вас, то организирайте си "частен събор" с ВИП покани, целта е да се събират средства все пак
, за да се развива като програма и организация за напред....
Грубо е автомобили със стикери да орат нивите извън пистата, при положение че вътре има доволно места (МегоФФ
) Все пак не караме Голф 2-ки нали
Ретро паркинга , не беше обграден както трябва, все пак там има ценни автомобили
Пистата е за каране, а не за ремонт на автомобили. Шаро се припоти заради колегата които се мъчеше да разглоби матовото е30-м на съставни елементи от конструкцията ( критика към Живко че не го изтеглиха навреме )
Паузите както обикновено бяха големи, може да се пускат "цивилни" през това време щом има толкова желаещи.
Денис избухна с нова машина
Успехи най-сърдечни.
Личеше че е събор в тежка година, но въпреки това ще си остане най-доброто събитие на писта Дракон за 2010-а

Кибапите щом са сорови,не ги яжте, отвън имаше един Хабип които правеше прилични дюнери

Ако многото публика е проблем за вас, то организирайте си "частен събор" с ВИП покани, целта е да се събират средства все пак

Грубо е автомобили със стикери да орат нивите извън пистата, при положение че вътре има доволно места (МегоФФ

Ретро паркинга , не беше обграден както трябва, все пак там има ценни автомобили

Пистата е за каране, а не за ремонт на автомобили. Шаро се припоти заради колегата които се мъчеше да разглоби матовото е30-м на съставни елементи от конструкцията ( критика към Живко че не го изтеглиха навреме )
Паузите както обикновено бяха големи, може да се пускат "цивилни" през това време щом има толкова желаещи.
Денис избухна с нова машина

Личеше че е събор в тежка година, но въпреки това ще си остане най-доброто събитие на писта Дракон за 2010-а

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
Има ли вече тема за снимки и видео че никъде не видях 

- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
3 теми под тази
- viewtopic.php?f=4&t=203538

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
drift_streets написа:Има ли вече тема за снимки и видео че никъде не видях
viewtopic.php?f=4&t=203538

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
b0k0 написа:беше пълно с мангали и семкаджии дето не знаеха за какво са там, но иначе се бутат най-отпред и от тях нищо неможе да видиш.. не се чуваше нищо само едно пукане на семки..
а като се накачиха и седнаха на бетонната стена гледката бе невероятна ... космати задници на потни *** (забранен е расизма във форума), но пък вс др бе почти перфе , догодина по добре ще е
- DarkPsy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 Yes-ka 97''
Най-тъпия събор на който съм бил до сега. Съжалявам че си изгубих времето, всяка година става се по зле.

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Момци, казвайте по-градивни критики. Организаторите за съжаление не могат да превъзпитат хората, които влизат в пистата и не може да ги направи с по-бели кожи.
И аз го искам, ама не става.
За мен събора беше супер, изкарахме много добре и според мен, което се изискваше от организаторите на нашия клуб беше свършено чудесно.
Опашките за ядене и пиене наистина са ужасни, но ние поне си решихме проблема с един сак със сандвичи хоум мейд.

За мен събора беше супер, изкарахме много добре и според мен, което се изискваше от организаторите на нашия клуб беше свършено чудесно.

Опашките за ядене и пиене наистина са ужасни, но ние поне си решихме проблема с един сак със сандвичи хоум мейд.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
няколко набързо нахвърляни отговора на поставените въпроси по организацията на събора:
-пистата има някакъв капацитет за коли и хора и просто няма как да влязат повече,колкото и да ни се иска.
-семкаджиите/специално по-тъмно зелените роми/ не бяха допускани с казаните и кофите със семки,но няма как да ги спреме да влязат като обикновени зрители и след това да си прехвърлят кофите през мрежата,както и стана.охраната трябваше да бъде 10пъти повече ,за да се гонят такива, но нямаше как да стане.
-калояново на някои не им харесва-с удоволствие бих чул предложение за друго място за провеждане на събора като се има впредвид ,че догодина може да минеме 10хил човека.
-чакането на опашка просто няма как да се избегне ,защото подхода и входа е просто един-догодина може да се опита с два входа.
-гледането на писта винаги е съпроводено с трудно виждане на всичко ,но дори и на формулата или на врц не се вижда добре от всички.
-пускането на каравани и кебапчии със сигурност не е на принципа на наши и ваши.
-ако някой иска догодина да застане на входа и да помага за недопускането на по-тъмно зелени граждани на страната и после да се разправя с полиция,съд и правозащитни организации аз ще се нагърбя лично да му уредя заплащането за тази работа на събора....
-карането до там и колоните са един вид самоорагнизиращи се,зависят от интелекта на каращите ,както и от чуството им за общност и само искам да кажа ,че лично моето бързо каране беше продиктувано от това ,че спирах 5 пъти до калояново ,за да мога да снимам и да хвана колоната и да напрвавя снимките-за което се извинявам за бързото си каране,задминаването от дясно на аварийни и присветкането....
засега това се сещам. тъй като тва е вторият събор ,в който се нагърбвам да помогна за организацията мога само да кажа ,че тоя в сравнение с предни е просто в пъти по-различен...
-пистата има някакъв капацитет за коли и хора и просто няма как да влязат повече,колкото и да ни се иска.
-семкаджиите/специално по-тъмно зелените роми/ не бяха допускани с казаните и кофите със семки,но няма как да ги спреме да влязат като обикновени зрители и след това да си прехвърлят кофите през мрежата,както и стана.охраната трябваше да бъде 10пъти повече ,за да се гонят такива, но нямаше как да стане.
-калояново на някои не им харесва-с удоволствие бих чул предложение за друго място за провеждане на събора като се има впредвид ,че догодина може да минеме 10хил човека.
-чакането на опашка просто няма как да се избегне ,защото подхода и входа е просто един-догодина може да се опита с два входа.
-гледането на писта винаги е съпроводено с трудно виждане на всичко ,но дори и на формулата или на врц не се вижда добре от всички.
-пускането на каравани и кебапчии със сигурност не е на принципа на наши и ваши.
-ако някой иска догодина да застане на входа и да помага за недопускането на по-тъмно зелени граждани на страната и после да се разправя с полиция,съд и правозащитни организации аз ще се нагърбя лично да му уредя заплащането за тази работа на събора....
-карането до там и колоните са един вид самоорагнизиращи се,зависят от интелекта на каращите ,както и от чуството им за общност и само искам да кажа ,че лично моето бързо каране беше продиктувано от това ,че спирах 5 пъти до калояново ,за да мога да снимам и да хвана колоната и да напрвавя снимките-за което се извинявам за бързото си каране,задминаването от дясно на аварийни и присветкането....
засега това се сещам. тъй като тва е вторият събор ,в който се нагърбвам да помогна за организацията мога само да кажа ,че тоя в сравнение с предни е просто в пъти по-различен...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
SKISA написа:няколко набързо нахвърляни отговора на поставените въпроси по организацията на събора:
капацитет за запълване на пространство или ? то е като при киното 100 седящи места и още 4000 правостоящи в салона

SKISA написа:-семкаджиите/специално по-тъмно зелените роми/ не бяха допускани с казаните и кофите със семки,но няма как да ги спреме да влязат като обикновени зрители и след това да си прехвърлят кофите през мрежата,както и стана.охраната трябваше да бъде 10пъти повече ,за да се гонят такива, но нямаше как да стане.
видях ги сотаджиите кротко си стояха в буса отпред при входа
SKISA написа:-гледането на писта винаги е съпроводено с трудно виждане на всичко ,но дори и на формулата или на врц не се вижда добре от всички.
да, но тук затроднението беше при всеки 7/10 човека
SKISA написа:-пускането на каравани и кебапчии със сигурност не е на принципа на наши и ваши.
според мен е

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
kalinm написа:Аз пристигнах на събора в събота към 2 следобяд,така че нямам претенций да коментирам организацията.Каквото съм успял да видя от събора,успял.Две неща ми направиха впечатление.
1.Страшно много не добре поддържани автомобили от марката,което всъщност не е чак толкова лошо,защото все пак означава,че народа е разбрал,че и на най-неугледното 15 годишно БМВ може да се разчита повече,отколкото на доста по нов екземпляр принадлежащ към някои други доста широко разпостранени марки.Така че браво на новодошлите.Сега остава да научат какво точно животно представлява "БМВ ентусиастът"и по-най бързия начин да почнат да се отнасят с автомобилите си така,както биха искали автомобилът им да се отнася със тях самите.
2.На връщане по магистралата видях момчета,метнали по 1 мацка на пасажерската седалка,които вместо да карат с 200 км/ч,както всички очакват от тях,КАРАХА СЪС 120 КМ/Ч като нормални улегнали хора,за което им свалям шапка.
ами те хората направили пункт за старо желязо наблизо до пистата,ама почивни дни и не бачкаше.иначе много оборот можеха да направят

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче