БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Всички вие, които мрънкате - недоволствате преди всичко от себе си....
Имате пълната свобода да предлагате писти и спонсори, не мисля че някой от организаторите ще ви откаже, ако са по-добри предложенията:)
Предлагам ви да се съберете, да направите една организация , да съберете някой друг лев и да започнете ПЪРВО с направата на нова писта, отговаряща на критериите ви. После може да продължите с всичко останало....
Спрете да мислите, че някой от органзаторите ЗАБОГАТЯВА на ваш гръб, единственото което правят те е да си скъсват гъза от бягане, за да е густо на всички.
Имате пълната свобода да предлагате писти и спонсори, не мисля че някой от организаторите ще ви откаже, ако са по-добри предложенията:)
Предлагам ви да се съберете, да направите една организация , да съберете някой друг лев и да започнете ПЪРВО с направата на нова писта, отговаряща на критериите ви. После може да продължите с всичко останало....
Спрете да мислите, че някой от органзаторите ЗАБОГАТЯВА на ваш гръб, единственото което правят те е да си скъсват гъза от бягане, за да е густо на всички.
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Събора беше много добър, много надхвърли моите очаквания. Определено имаше какво да се види!
Като минуси немога да не спомена наличието на всякакви тъмни и нетолкова тъмнокожи селяни, семкаджий и друга подобна измет. Каточели ще е по-добре входа да е 20лв и този проблем да се реши. Другото нещо което беше основния проблем е липсата на повече трибуни и места за гледане. Това е нещо за което собствениците на пистата определено трябва да помислят. Сложили трибуна - пред нея шатра и ефект -нулев
. Ако не трибуни, поне нещо като стъпала да се направят зад бетона за да може малко от малко да се вижда нещо. Иначе като цяло ми хареса събора!
Като минуси немога да не спомена наличието на всякакви тъмни и нетолкова тъмнокожи селяни, семкаджий и друга подобна измет. Каточели ще е по-добре входа да е 20лв и този проблем да се реши. Другото нещо което беше основния проблем е липсата на повече трибуни и места за гледане. Това е нещо за което собствениците на пистата определено трябва да помислят. Сложили трибуна - пред нея шатра и ефект -нулев

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Аз пък искам да благодаря на Живко Щерев
откъм организация на събора няма да коментирам,но за публиката дрифта и донатите са най-впечатляващи и тоя тайм атак не е лошо да се поограничи малко.
откъм организация на събора няма да коментирам,но за публиката дрифта и донатите са най-впечатляващи и тоя тайм атак не е лошо да се поограничи малко.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
RSxRacer написа:Аз пък искам да благодаря на Живко Щерев
Да но се видя че дрифта не е за всеки,да не кажа че 4-5 човека са подготвени и го могат.Ще ти е интересно ли 2 дена да гледаш 5 коли?
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
(bubsa) написа:RSxRacer написа:Аз пък искам да благодаря на Живко Щерев
Да но се видя че дрифта не е за всеки,да не кажа че 4-5 човека са подготвени и го могат.Ще ти е интересно ли 2 дена да гледаш 5 коли?
А на теб беше ли ти интересно 2 дена да гледаш как 10 коли обикалят и от тонколоните и водещия не можеш да чуеш атмосферни ли са или турбинирани варелите?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Bendji
- Потребител
-
- Кара: Е33 karting edition
Така да кажа и аз нещо. Първо искама да изкажа едно огромно ЕВАЛА на всички организатори които несъмнено са положили огромен труд и са хвърлили доста пот по провеждането на този събор.
Колоната на отиване (в петък) си беше добре сформирана, даже по-едно време бяхме толкова на гъсто, че на чичкото с S-класата му се искаше да прескочи мантинелата и да кара в насрещното
Времето тази година също беше с нас въпреки прогнозите за дъждове. Поздравления и към всички участници които караха на състезанията и донътите. Тълпата беше наистина много, няма да коментирам каква е била, но както SKISA каза не можем да ограничим никои който иска да присъства. Наистина огромен минус беше и липсата на кошчета (мен лично това много ме дразнеше). Не може само да се мрънка и да се изисква трябва да се гледа положителното и всички ние като едно голямо семейство да се стараем всяка година да е по-добра от предишната в името на клуба. Както Роската Коларов каза този събор беше най-посещаваното събитие в историята на писта Дракон което само по себе си е вид напредък. Като цяло събора премина супер и с един страхотен завършек с офицялната вечеря на която имаше много песни, танци и най-вече шоу. ЕВАЛА аз съм доволен.

Колоната на отиване (в петък) си беше добре сформирана, даже по-едно време бяхме толкова на гъсто, че на чичкото с S-класата му се искаше да прескочи мантинелата и да кара в насрещното

Welcome to BMW Airlines !!!

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Честно казано да
Може и причината да е че повечето дебютанти ги познавам
Според мен трябва да се дава шанс на хората да покарат,защото така се започва

Според мен трябва да се дава шанс на хората да покарат,защото така се започва

Като цяло съм леко разочарован тази година, макар че имаше интересни моменти, добри дрифтове, донъти и т.н. За жалост не видях толкова //М-ки колкото минали години, нямаше ги и по пистата. За мен основен минус е липсата на свободно каране, без участие в дадена дисциплина. Може би е по-добре състезанията да са съсредоточени в първия ден, а за втория да остане повече шоуто-донъти, дрифтове и свободното каране, доста хора около мен бяха разочаровани точно от това, че не могат да излязат и да врътнат 2-3 обиколки просто ей така. Определено ме издразни и мен присъствието на тъмните субекти, които само предлагаха и люпеха семки, не им е там мястото. Като цяло съм против изнасянето на скари около пистата, понеже по едно време всичко димеше и миришеше на скара и между другото гледахме и колите...Според мен скарите трябва да са на някакво обособено място, малко по-назад и всеки който иска, да си слага грила там. И естествено трибуните-не знам дали е възможно да се приближат максимално до пистата, особено на основния завой, където всичко живо се беше покатерило по бетона. В едно от предните мнения някой беше написал, че всеки си се е борил за мястото както може...Да, ама трябва ли да стане масов бой например, за да може някой да вижда нормално? Еротичната автомивка е супер яка като идея, но може би ще е по-добре ако всеки има право да си измие колата по този начин, естествено срещу заплащане и отделно ми се стори, че момичетата бяха малко сковани. За таксата на входа-аз съм за и 50лв да го направят, стига вътре хората да се кефят максимално на всичко, да няма семки и дюнери като на сватба около тебе, но вече не знам каква е разумната цена, така че да дойдат максимален брой хора. Това е от мен, повече критики, но се старая да са обосновани. 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
zazomazo написа:SKISA написа:няколко набързо нахвърляни отговора на поставените въпроси по организацията на събора:
..........
ти тези набързо нахвърляни отговори в качеството си на организатор на събора ли ги даваш?
що ти нещо съмняваш ли се....!? в качеството си на човек ,който е помогнал на организаторите и е бил с тях почти през цялото време.... други въпроси може и на скайп да обсъдиме...
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
zazomazo написа:SKISA написа:няколко набързо нахвърляни отговора на поставените въпроси по организацията на събора:
..........
ти тези набързо нахвърляни отговори в качеството си на организатор на събора ли ги даваш?
Искам да кажа само, че Иво (SKISA) се включи сериозно в организацията на тазгодишния събор,
освен това благодарение на него имаме двама сериозни спонсора, а също и самия той беше спонсор
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Аз на по-добър събор не съм бил досега ... ТаймАтака беше по-малко от колкото е бил вианги .. донъти и дрифт имаше повече (не колкото на мене ми се иска ама на мене и цял ден да ми дадът да си дрифтя пак ще ми е малко.. както на много от нас съм сигурен). Колите подредени .. Публиката мисля беше озъптена доста по-добре отколкото миналата година. Ядене и сладоледи имаше доста повече от когато и да било на пистата.
Евала за всичко на всички ...
Евала за всичко на всички ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
На мен също много ми хареса събора, поздравления за организаторите
Моето мнение е, че самата писта не е проектирана за толкова много коли и публика. Трибуните са много малко и общо взето беше голям зор да се хване хубаво място.
А иначе по-добре, че не пускат всеки желаещ да си врътка на пистата, че тогава колко инциденти щяха да станат...
И драга е оставен за прекалено късно и го пропуснах

Моето мнение е, че самата писта не е проектирана за толкова много коли и публика. Трибуните са много малко и общо взето беше голям зор да се хване хубаво място.

А иначе по-добре, че не пускат всеки желаещ да си врътка на пистата, че тогава колко инциденти щяха да станат...
И драга е оставен за прекалено късно и го пропуснах

Ейй, напълнихте ми душата, само като ви чета... А камоли ако бях дошъл
И особено след коментари в много положителна насока на НЕбеемвисти (визирам в дрифтинг форума) , само едно мога да кажа
ЕВАЛА 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
доволен съм 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.