Пожарогасител
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Пожарогасител
Колеги, тъкмо идвам от магистралата и на около 15км от София един ТИР се беше запалил. Спряхме доста хора (като за 7ч. сутринта в неделя) и май само аз имах 2кг изправен пожарогасител. Естествено свърши повече работа, отколкото останалите 10 имитации, които не са проверявани от 100 години, но недостатъчно работа, за да загаси горящ двигател на ТИР
В този ред на мисли тук в София откъде мога да си взема нов и със сигурност изправен и качествен 2кг пожарогасител, че моя го оставих, понеже наистина много бързах...
Може да използвате темата да споделите вашия опит с пожарогасителите. Нали не използвате от онези тип спрей за коса?! То един път се случва...

Може да използвате темата да споделите вашия опит с пожарогасителите. Нали не използвате от онези тип спрей за коса?! То един път се случва...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Пожарогасител
Има магазин за пожарогасители в кв. Манастирски ливади-изток, до комплекс Жоди.
Имат различни модели и видове.
Правят и проверки.
Имат различни модели и видове.
Правят и проверки.

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
много си прав, но това се разбира обикновенно след единия път... и пред мен изгоря една алфа, 20 коли спряхме, и изгледахме представлението
има магазинчета за противопожарна техника, които предлагат доста неща, включително и качествени пожарогасители...
аз се сещам за един на пиротска, близо до пазара димитър петков, срещу спирката посока к.величков... то стана едно обяснение, не ти е работа...
но съм убеден че има и много други...

има магазинчета за противопожарна техника, които предлагат доста неща, включително и качествени пожарогасители...
аз се сещам за един на пиротска, близо до пазара димитър петков, срещу спирката посока к.величков... то стана едно обяснение, не ти е работа...
но съм убеден че има и много други...
///M3 написа:Колеги, тъкмо идвам от магистралата и на около 15км от София един ТИР се беше запалил. Спряхме доста хора (като за 7ч. сутринта в неделя) и май само аз имах 2кг изправен пожарогасител. Естествено свърши повече работа, отколкото останалите 10 имитации, които не са проверявани от 100 години, но недостатъчно работа, за да загаси горящ двигател на ТИРВ този ред на мисли тук в София откъде мога да си взема нов и със сигурност изправен и качествен 2кг пожарогасител, че моя го оставих, понеже наистина много бързах...
Ако имаш празен пожарогасител иди в пожарната там ще ти го напълнят, и ще си сигорен с какво разполагаш. Пожелавам на всички дано никога не ви се наложи да го ползвате.
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
В Цем Комерс на околомръсното има магазин за противопожарна техника. 

- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
А ако ви е пълен пожарогаситела и искате да го проверите става на сливница и раковска посока сточна гара надолу 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Много хора пренебрегват това да имат изправен пожарогасител в колата,и в такива ,моменти си дават сметка какво може да им се случи,освен в колата и вкъщи имам един за всеки случай.
- dragohr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 39 tds sedan
Работата си е наистина сериозна, преди години имах естествено жигули и ме спира един пич с една корса да ми иска пожарогасител, и аз естествено имам но само за парлама, но още по странното беше че се случи до стоянка на таксита и те нямаха ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ. Сега в БМВ-то имам даже два двукилограмови.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Моят е оригинален и проверен, и въпреки че прегледа му е от 2008-ма смея да му вярвам. Мисля да го заведа скоро на един преглед да съм си сигурен въпреки че стрелката сочи зелено.
Интересно ми е при положение че е с метален корпус и маномер дали може да се презарежда?
Интересно ми е при положение че е с метален корпус и маномер дали може да се презарежда?

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
колега ///M3 , гледам че си от Пловдив..
на бул. Христо Ботев има един специализиран магазин за пожарогасители, също имат и ремонтна база и извършват прегледи, заверки и презареждане.
намира се като тръгнеш от военна болница посока ВСИ от дясно. няма как да не го забележиш
на бул. Христо Ботев има един специализиран магазин за пожарогасители, също имат и ремонтна база и извършват прегледи, заверки и презареждане.
намира се като тръгнеш от военна болница посока ВСИ от дясно. няма как да не го забележиш

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Благодаря, колега, то моя беше точно оттам, но съм в София и мисля да си взема пожарогасител по-скоро 
А преглед е хубаво да се прави, ако не се лъжа всяка година. На някои май стикерът им за валидност е две години.

А преглед е хубаво да се прави, ако не се лъжа всяка година. На някои май стикерът им за валидност е две години.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
всяка година се проверяват по принцип. поне от тези малките 0.5-2кг. отбелязан е следваща дата за преглед - месец и година. за другите не мога да изкажа коментар.

понеже прегледите ни са такива за това не ги проверяват
би трябвало без стикер на пожарогасителя да не може да минеш преглед
би трябвало без стикер на пожарогасителя да не може да минеш преглед
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
CO2 или прахов...кой е по-добър?
17 мнения