Как се прави обява за кола или части или сайт за коли ли !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Re: Как според мен се прави обява за кола или сайт за коли!

Мнение от madpetio » 27 Апр 2010, 22:18

dimithur написа:
madpetio написа:Няма и няма да има щото като и сложат на Горубляне тази цена и ще викате че продавача е луд ;) А той не е!

Ми че аз ли им смъкнах "реномето" на борсата в Горубляне, или те сами се докараха до това положение като продават всевъзможни таралясници :mhihi: То малко като в приказката "Като излезе име на сестра ти, че е к*рва, после ходи обяснявай, че нямаш сестра" :mhihi:

Продават тараляници защото това се продава в България..... тук нещо като е втора употреба трябва да е без пари,ами за без пари това е качеството!

Като ти поискам за Голф3 3000евро и ще кажеш че съм луд нали? Ами тогава викаш "те са по 2000лв" ами за 2000лв е таралясник от Горубляне.... Отварям скоба /ония лудите в Австрия са ми искали 2500евро за Голф3 ил 5000евро за Е36/
После защо няма такива хубави коли ,просто хубавото винаги струва ПАРИ! Пари който българина не е готов да даде. Тези който са готови те си купуват нови.

А за реномето на Горубяне хич не ми дреме,аз още от няколко години се опитвам да обесня че там Перничани,Врачани,Дупничани,Кюстендилци и много малко Софиянци продават предимно котурници на високи цени за качеството им,но никой не слуша отива и гризва дървото....
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Предишна

Назад към Извън Темата