БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Zagy написа:За юбилея на клуба догодина може примерно да се направят някакви значки или баджове с никовете на хората - да се знае, че не са примерно некви навлеци, дето са видели много коли на едно място и са цъфнали да гледат, а да се знаем кои сме и да се запознаем и на живо. Аз с много хора се запознах там, но и с много не се видях, а ми се искаше.
Много ЗА! Също бих предложил входа да бъде увеличен на 10лв на човек + 10лв на кола ... или нещо в този дух, за да спрем настъплението на "ентусиастите" тип "баах некъв сбор имало тука, дай да видиме и ние".
Аз лично мисля да си направя фланелка с ника и БМВ логото... А ако е позволено, и с логото на клуба. (за това ще питам някой от УС)
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Man0Lov написа:Zagy написа:За юбилея на клуба догодина може примерно да се направят някакви значки или баджове с никовете на хората - да се знае, че не са примерно некви навлеци, дето са видели много коли на едно място и са цъфнали да гледат, а да се знаем кои сме и да се запознаем и на живо. Аз с много хора се запознах там, но и с много не се видях, а ми се искаше.
+1
+1
Много исках да се запозная с хората, които са от другите части на страната и за напред, живот и здраве, ще се засичаме по съборите и фестовете, но не можах. Видях на Мартин_Г60 красавицата, както и Сливенските перли, но за жалост не можах да се запозная с никого.

- Andronoff
- триногата
-
Който не му е харесало, да не идва догодина бе, кво се жалвате само
Според мен съборите от година на година стават по-хубави и по-хубави и смятам да продължа да ги посещавам.

Според мен съборите от година на година стават по-хубави и по-хубави и смятам да продължа да ги посещавам.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Wolfen написа: Също бих предложил входа да бъде увеличен на 10лв на човек + 10лв на кола

като ти е зор да ходиш на мероприятие което се посещава само от "истински ентусиасти" отиди на феста...
вместо да цепим рекорди по посещаемост... да привличаме медиен интерес респективно спонсори и повече пари за клуба ти предлагаш да обречем събитието и да го принизим на нивото на опел съборите?

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Ogi написа:Wolfen написа: Също бих предложил входа да бъде увеличен на 10лв на човек + 10лв на кола
![]()
като ти е зор да ходиш на мероприятие което се посещава само от "истински ентусиасти" отиди на феста...
вместо да цепим рекорди по посещаемост... да привличаме медиен интерес респективно спонсори и повече пари за клуба ти предлагаш да обречем събитието и да го принизим на нивото на опел съборите?
Оги, моите уважения, но ...
първо, на феста ще отида, бъди спокоен

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми що да не бъде увеличен входа!? но не с такива цифри... имаше обсъждане и мисля ,че УС ще излязат с решение и предложение,което ще е по-високо от тази година ,но не с много и наистина може да се поизчисти посещаемостта от .....баси как мразя да се изразявам двусмислено .....от малко по-тъчнозелени граждани на републиката....!!
феста си е фест-миналата година бяхме сигурно макс 80-90 човека по груби сметки.
събора е място ,на което със сигурност трябва хората да се видят.
феста си е фест-миналата година бяхме сигурно макс 80-90 човека по груби сметки.
събора е място ,на което със сигурност трябва хората да се видят.
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
Wolfen написа:
Много ЗА! Също бих предложил входа да бъде увеличен на 10лв на човек + 10лв на кола ... или нещо в този дух, за да спрем настъплението на "ентусиастите" тип "баах некъв сбор имало тука, дай да видиме и ние".
твърдо ЗА, макар че така се рискува по-малка посещаемост и съответно по-малки приходи. но примерно 10 лева билета за два дни си е напълно нормално. Все пак повечето от нас даваме по 12 лева за кино и никой не се оплаква, а това са почти 24 часа шоу. Трябва да се научим, че посещението на мероприятия свързани с моторен спорт е едно от най големите-удовослтвия за което се заплаща съответна цена, така е навсякъде по света. отделно да си има вход за автомобили.
може малко да се разшири асортимента на фен артикулите за 10-тия юбилеен събор. повече тениски да има, че не всеки носи риза

а дали не може паркинга да се разделя на модели. Е30 Е36 Е46 Е34 и така нататък. би се получило доста красиво, макар че би било доста трудно със сегашните паркоместа

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Wolfen написа:Ogi написа:Wolfen написа: Също бих предложил входа да бъде увеличен на 10лв на човек + 10лв на кола
![]()
Оги, моите уважения, но ...
първо, на феста ще отида, бъди спокоенвторо, както може би си прочел, повечето негативни мнения изказани до тук са по повод точно на тези случайни индивиди с по-тъмна и не чак толкова кожа. Както сам видял предполагам, инфраструктурата не предоставя добри условия за голям брой хора (какъвто беше тази година). Нямам нищо против да се популяризира мероприятието, да се превлекът спонсори... което ще донесе по-големи приходи за Клуба и по-голяма посещаемост. За съжаление все още няма съоръжение, което да поеме големия наплив от хора. (Или аз поне не се сещам за такова). Та в този дух и написах мнението си по-горе.
ами тези субекти са навсякаде... и на експо за червила и козметика да отидеш субектите пак ще са там и ще пречат... на 20 лв. вход дори аз толкова запален фен и т.н. няма да посетя мероприятието... не защото ще ме бъркат 20-те лв. а защото според мен не е правилно и не е това начина... също смятам че е в интерес на клуба да има колкото се може повече посетители макар и половината от тях да са от малцинствата... те също си плащат 5-те лв. клуба си ги прибира и догодина с тези 5 лв. ще направи още по грандиозно събитие на които ние да се кефим и да се радваме...
и за съоражението не си прав... има съоражение което да задоволи нуждите ни... просто не сме намерили начин да си го наемем

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Ogi написа:Wolfen написа: Също бих предложил входа да бъде увеличен на 10лв на човек + 10лв на кола
![]()
По-скоро идеята на колегата беше да привлечем повече хора от "Обществото", а не странични кибици. Т.е. хората от Форума и от Клуба да могат да вкарат колите си на пистата, а не да ги оставят отвън. Надявам се, че съм разбрал Волфен правилно.
На мен семките ми направиха най-лошо впечатление, както и озвучаването на пистата. Това е поправимо и смятам, че за догодина ще бъде отстранено като проблем.
Имам и няколко предложения.
Ако е възможно догодина да се установи някакъв ред на паркиране по модели. Ясно ми е, че това е трудно, но като се има предвид, че ще е юбилеен събор - нека все пак се пробва да се направи. Новите автомобили да са отделно, акулите, М-ките също. Най-лесно ще бъде да се пренасочват автомобилите към различна част от паркинга, от където да започват да се нареждат.
Също така ще е хубаво хората, които пропускат автомобилите на входа да са различни от тези, които продават билети за хората, които влизат пеш. Това ще спести голяма част от опашките от автомобили за влизане в паркинга на пистата.
Аз съм организирал събиране на хора и ми е ясно, че винаги има нещо непредвидено, но това си е в реда на нещата. За това смятам, че организаторите ще се постараят догодина да сме още по-доволни и да има още повече хора.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Ogi написа:
и за съоражението не си прав... има съоражение което да задоволи нуждите ни... просто не сме намерили начин да си го наемем
кое туй бре .. .дай да го мъчим
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Вчера се върнах от деветия национален събор и вече чакам десетия
към всички организатори, участници и зрители - БЛАГОДАРЯ ВИ за страхотното изкарване
Страхотна атмосфера на и около пистата а официалната вечеря показа че трябва да я има
Сърдечни благодарности на Явор, Емо и всички "простаци" които решиха проблема с колата ми в неделя
Специален поздрав за Владо-маймуната - два дни не спря да "мели" и да подгрява публиката - уникален си брат - евала

Страхотна атмосфера на и около пистата а официалната вечеря показа че трябва да я има

Сърдечни благодарности на Явор, Емо и всички "простаци" които решиха проблема с колата ми в неделя

Специален поздрав за Владо-маймуната - два дни не спря да "мели" и да подгрява публиката - уникален си брат - евала

THE ONE & ONLY E30
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз мисля, че трябва много по-отрано да се почне с организацията и хора ,които имат възможности да се включат в нея ,да помогнат и да дадат ентусиазма си в организирането ,а и на пистата . така не е нужно да се дават пари ,а труд ,с който ще се разпредели тежеста от осигуряването и организирането и всички-включително и УС ще могат да се насладят на уникалното шоу. така че от сега може да се апелира да се включат повече хора в организацията и да помогнат по нея и в деня на събитията. ясно ,че е хубаво да се гледа без ядове ,да се пийне биричка ,но се оказва ,че има уникално много дребни неща ,които трябва да се свършат и хората ,които организират наистина изнемогват....
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Събора беше супер добре и организационно беше изпипан и емоционално се изкефихме много!
Благодаря на организаторите и всичко,които са допринесли това мероприятие да стане реалност НО искам да попитам от чисто любопитство защо примерно входа не беше безплатен за всички членове на клуба?
Не е ли такава идеята на членството в клуба?
Благодаря на организаторите и всичко,които са допринесли това мероприятие да стане реалност НО искам да попитам от чисто любопитство защо примерно входа не беше безплатен за всички членове на клуба?
Не е ли такава идеята на членството в клуба?
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Sharo написа:Ogi написа:
кое туй бре .. .дай да го мъчим
долна митрополия...
SKISA написа:аз мисля, че трябва много по-отрано да се почне с организацията и хора ,които имат възможности да се включат в нея ,да помогнат и да дадат ентусиазма си в организирането ,а и на пистата . така не е нужно да се дават пари ,а труд ,с който ще се разпредели тежеста от осигуряването и организирането и всички-включително и УС ще могат да се насладят на уникалното шоу. така че от сега може да се апелира да се включат повече хора в организацията и да помогнат по нея и в деня на събитията. ясно ,че е хубаво да се гледа без ядове ,да се пийне биричка ,но се оказва ,че има уникално много дребни неща ,които трябва да се свършат и хората ,които организират наистина изнемогват....
аз предложих услугите си напълно безплатно без никакво обезпечение още месец преди събора... никой не ме взе насериозно

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
на долна предвид каква е пистата малко мисия невъзможна ми изглежда да пуснат коли там ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related