БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Не съм сигурен,че вдигането на цените е най-правилното решение.По-скоро наистина билетите да се дават със стикерите,както и на бензиностанцията при тръгването към събора или да се изпращат по куриер.А вече който идва на място киха повечко.Така и феновете ще са доволни и ще се поотсеят баш семкаджиите.Другия момент е ,че ако се уреди нещо на по-голяма писта или на тази мястото бъде оптимизирано(повече трибуни,ограждения не само около кроасана,а и към завоите след и преди правата,но това си зависи от собствениците на пистата)повечето хора независимо от цвят и поведение няма да правят толкова голямо впечатление.Но това са си само мои размисли и страсти.....

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Zagy написа:Правите баджове с никовете на хората - ако има бадж - примерно 5-6-7 лева. Ако няма - двойно. Имаш ли бадж - можеш да влезеш на паркинга (или поне си с предимство, другите чакат). Това е само предложение де - все пак вие си преценявате. Могат и други неща да се измислят
Много добро предложение според мен,но аз мисля че даден потребител трябва да има поне 100 мнение и регистрация от 3 месеца за да му се издаде такъв бадж.
Иначе събора на мен много ми хареса,като изключим виолетковците

THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Stiks написа:Zagy написа:Правите баджове с никовете на хората - ако има бадж - примерно 5-6-7 лева. Ако няма - двойно. Имаш ли бадж - можеш да влезеш на паркинга (или поне си с предимство, другите чакат). Това е само предложение де - все пак вие си преценявате. Могат и други неща да се измислят
а в тези 2 колони преди входа ако се набласка с такива без баджове ходи ги гони че да дойдат тия със ... нестава.
Става, става - така и така колоната беше разделена на две - едната ще е за членове на клуба (демек с баджове), другата ще е за останалите (кибиците и пришълците). Ще се сложат две пана в началото - членовете у десно, кибиците у лево

Si non confectus, non reficiat.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
За следващият събор мога да намеря видео стена и мога да съдействам за направата на места от които повечето посетители да гледат (имам нещо предвид като план, схема) така, че УС ако искате може да изкоментираме нещата които съм намислил и да решите.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
На мен това ми беше първия събор на който присъствах. Страшно много ми хареса и си изкарах много яко. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на организаторите за събитието
Евала на колегите които участваха в състезанията направиха наистина голямо шоу.
това с видеостената е добра идея, но оттук идва и другия въпрос ще има ли кои да снима от високо ( като пича с планера дет си хвърчеше )

Евала на колегите които участваха в състезанията направиха наистина голямо шоу.

Веселин|Василев написа:За следващият събор мога да намеря видео стена и мога да съдействам за направата на места от които повечето посетители да гледат (имам нещо предвид като план, схема) така, че УС ако искате може да изкоментираме нещата които съм намислил и да решите.
това с видеостената е добра идея, но оттук идва и другия въпрос ще има ли кои да снима от високо ( като пича с планера дет си хвърчеше )
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

Pepinho написа:
+1 за добрата идея
Номера със снимането може да стане с 2-3 съоръжения и статични камери , не е нужно да има оператор дори
Печата на стикерите беше отвратителен. Не го пиша с цел да плюя, но все пак това е вид реклама, редно е да има и по представителен вид..
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Man0Lov написа:Zagy написа:За юбилея на клуба догодина може примерно да се направят някакви значки или баджове с никовете на хората - да се знае, че не са примерно некви навлеци, дето са видели много коли на едно място и са цъфнали да гледат, а да се знаем кои сме и да се запознаем и на живо. Аз с много хора се запознах там, но и с много не се видях, а ми се искаше.
+1
+1 -аз понеже съм що годе нов в редиците от две-три години във форума(от е34 форума съм ако има значение) та исках да се запозня с много хора,хора за които само съм слушал и се надявах да ги разбера ко са защото много им се кефя-но уви!Впоследствие разбрах че са били там и още по се ядосах! Затова-догодина с плакатите и стикерите-правви се бадж за всеки поръчал стикер,вклучва се в цената към стикера с ника и готово! Мисля че по добре би било!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
Момци,как мислите ,че ще стане това с баджовете?Тва ще е един малък хаос за организаторите,печат/всеки ник отделно/изпращане по куриери на няколко хиляди такива.И после квичене като за стикерите,два лева стикери десет лева куриер.Просто не става.Следва въпроса,как да ограничим семкаджиите.Ми няма как да стане ,и 10 кинта да е входа пак ще има такива,все пак не забрявайте,че и между нас има такива.Основния проблем е инфраструктурата,колкото и да не искат да признаят някои от организаторите.Друг е въпроса какво предлагат собствениците на пистата за тия пари.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
печата на стикерите и аз смятам за отвратителен и тва беше обсъдено. да се надяваме ,че догодина ще се размине.
предложението за разделяне на колоните ,за подреждане по модели и за недопускане на кибици е адски хубаво ,но е и адски трудно осъществимо като организация и трябват много хора ,за да го реалицират.
предложението за вдигане на цените за входа не е ясно дали ще подейства срещу лилавите ,щото те ако изкарат от една кофа семки,която прехвърляха през мрежите 200лв днеска със сигурност ще платят и 20лв вход.... а ако има шанс да гепат нещо за 100-200лв също ще си платят входа. може би вариант с различни цени за форумци и членове и за останалите е по-доброто решение...но също е трудно организируемо.
а варианта за безплатна кола или вода е постижим според мен при тия приходи за догодина.....
предложението за разделяне на колоните ,за подреждане по модели и за недопускане на кибици е адски хубаво ,но е и адски трудно осъществимо като организация и трябват много хора ,за да го реалицират.
предложението за вдигане на цените за входа не е ясно дали ще подейства срещу лилавите ,щото те ако изкарат от една кофа семки,която прехвърляха през мрежите 200лв днеска със сигурност ще платят и 20лв вход.... а ако има шанс да гепат нещо за 100-200лв също ще си платят входа. може би вариант с различни цени за форумци и членове и за останалите е по-доброто решение...но също е трудно организируемо.
а варианта за безплатна кола или вода е постижим според мен при тия приходи за догодина.....
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
GVT винаги има начин стига да има желание. Имаше тема за пътуващите из страната..... еми мисля, че няма да има проблем да се разнесът част от тях по този начин, по-близките градове ще си ги вземат от София и тн тн.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Без да обиждам когото и да било!
Не добри места за хранене + самата храна!
Тоалетните също бяха дефицит!(ако ти се доходи по нужда ,трябва да го разбереш поне 30 мин. предварително).
Страшно много хора ,които дори си нямат на идея за какво "а дже ба " са на този събор! ( С бира в едната ръка,и кюфте в другата на клечка тичат като овце по поляната,и дори не различават 6-8-10 цилиндрови БМВ-та ,а са там като "фенове") Чувах реплики ,когато някой се завърти на даден завой ......"бе тоз не мой да кара" итн. итн. -дразнители!
За гледане на каквото и да било по пистата,..... изключително трудно ,за да не кажа невъзможно! (185см. съм висок ,и почти нищо не видях,не знам тези под ръста ми какво видяха).
Тази трибуна до ресторанта,според мен..... напълно без мислена! Някой от организаторите качи ли се да види ,какво точно се вижда от нея?
Тези хора с жълто-зелените жилетки (настаняват УЖ кой къде да паркира) ,не бяха чували за М-паркинга ,и при въпрос къде се намира ,се оглеждаха като все едно ги питаш "тук ли е пристанището" ??? )
И последно впечатление: Вътре мярнах "леки коли" от марката АУДИ,Понтияк,Хонда, итн ...
на излизане от портала вънка бяха паркирани (може би поради липса на места) Е92 М3, 6-та серия , Е60-ки с М-пакет итн инт....
Стикерите ... под всякаква критика,и за лепене и за гледане.
Може би има и още,но в момента не се сещам!
Благодаря, дано мнението ми е градивно!
Не добри места за хранене + самата храна!
Тоалетните също бяха дефицит!(ако ти се доходи по нужда ,трябва да го разбереш поне 30 мин. предварително).
Страшно много хора ,които дори си нямат на идея за какво "а дже ба " са на този събор! ( С бира в едната ръка,и кюфте в другата на клечка тичат като овце по поляната,и дори не различават 6-8-10 цилиндрови БМВ-та ,а са там като "фенове") Чувах реплики ,когато някой се завърти на даден завой ......"бе тоз не мой да кара" итн. итн. -дразнители!
За гледане на каквото и да било по пистата,..... изключително трудно ,за да не кажа невъзможно! (185см. съм висок ,и почти нищо не видях,не знам тези под ръста ми какво видяха).
Тази трибуна до ресторанта,според мен..... напълно без мислена! Някой от организаторите качи ли се да види ,какво точно се вижда от нея?
Тези хора с жълто-зелените жилетки (настаняват УЖ кой къде да паркира) ,не бяха чували за М-паркинга ,и при въпрос къде се намира ,се оглеждаха като все едно ги питаш "тук ли е пристанището" ??? )
И последно впечатление: Вътре мярнах "леки коли" от марката АУДИ,Понтияк,Хонда, итн ...
на излизане от портала вънка бяха паркирани (може би поради липса на места) Е92 М3, 6-та серия , Е60-ки с М-пакет итн инт....
Стикерите ... под всякаква критика,и за лепене и за гледане.
Може би има и още,но в момента не се сещам!
Благодаря, дано мнението ми е градивно!
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
GVT написа:Момци,как мислите ,че ще стане това с баджовете?Тва ще е един малък хаос за организаторите,печат/всеки ник отделно/изпращане по куриери на няколко хиляди такива.И после квичене като за стикерите,два лева стикери десет лева куриер.Просто не става.Следва въпроса,как да ограничим семкаджиите.Ми няма как да стане ,и 10 кинта да е входа пак ще има такива,все пак не забрявайте,че и между нас има такива.Основния проблем е инфраструктурата,колкото и да не искат да признаят някои от организаторите.Друг е въпроса какво предлагат собствениците на пистата за тия пари.
Ами който иска да е там няма да реве-организира се по градове-определя се човек който отговаря със сибирането на левовете и точната бройка стикери и баджове-и доставката се разделя на хората поръчали стикери и баджове!Е мен не ме бърка и сам да я поема-не и е за 10 или 20 лева там!А вече стикер или бадж който си е поръчал ще си плати!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Helix написа:Идеята да се дигне цената на 10 или 15лв не е лоша.Така ще се отсеят кибици от ентусиасти....Все пак говорим за събитие което един път в годината и не мисля, че сумата е голяма...
Вие май не схванахте

Тоя събор струва пари,който от някъде трябва да дойдат са светва ли ви сега от къде са парите,ако е 15 лева билета няма да има посещаемост,което ние не искаме да се случва
Копривка,това с феновете и помоща беше тествано вече,както ти и споменаха беше провал пълен,всеки отива да пие бира и да гледа,а не да събира пари на входа или да реди коли

За това трябва да се плаща на хора да вършат тази работа,а парите идват и от семкаджиите,сичко е навързано
За феновете има ФЕСТ

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Не мисля, че трябва да има рестрикции към посетителите на това мероприятие....Всеки е свободен да посещава събора - зелен, черен, кафяв, бемден.....никой не е в състояние да спре хората.
Дали посетителите през последните 2 дена са били семкаджии, кюфтатаджии или биралии.....също не може да им кажете, че мястото не им е там. Никъде не е написано, че на БМВ събора всеки трябва да присъствам хора, които знаят историята на БМВ от А до Я.....
Относно паркирането, трябва да се вземе под въпрос - как, защо, къде....защото не може кола за 100хил. да седи някъде из поляните, а още от входа да ти казват, че вътре няма места, при положение, че имаше доста свободни площи, които можеха да поберат поне още 50 коли. Друг е въпроса, че имаше спрели коли.....ала....левия край е мой, ама и десния не го давам.....
Виждам, че доста хора са доволни от събора, което е много похвално. Догодина летвата трябва да се вдигне, за да се оправдаят всякакви очаквания. Също така, критиките, съветите и всичко казано в тази тема трябва да се приеме, а не изкази от сорта " като не ти харесва, не ходи".....
Дали посетителите през последните 2 дена са били семкаджии, кюфтатаджии или биралии.....също не може да им кажете, че мястото не им е там. Никъде не е написано, че на БМВ събора всеки трябва да присъствам хора, които знаят историята на БМВ от А до Я.....
Относно паркирането, трябва да се вземе под въпрос - как, защо, къде....защото не може кола за 100хил. да седи някъде из поляните, а още от входа да ти казват, че вътре няма места, при положение, че имаше доста свободни площи, които можеха да поберат поне още 50 коли. Друг е въпроса, че имаше спрели коли.....ала....левия край е мой, ама и десния не го давам.....
Виждам, че доста хора са доволни от събора, което е много похвално. Догодина летвата трябва да се вдигне, за да се оправдаят всякакви очаквания. Също така, критиките, съветите и всичко казано в тази тема трябва да се приеме, а не изкази от сорта " като не ти харесва, не ходи".....