Помощ с Брокер!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Помощ с Брокер!
Здравейте колеги! Първо искам да се извиня ако темата не е за тук! Търся брокер за продажба на парцел в с. Горни Лозен.
Идеята ми обаче е, че въпросният брокер ще получи 3,5% от цената на парцела а не 3%, както е по принцип. Този процент държа да бъде единствено и само за брокера, в смисъл такъв, да не се начислява допълнителен процент за агенция. Повече информация на лс. или на телефон: 0887735079- Антония(Майка ми).Мястото е с трифазен ток, вода, канализация, до регулация, има и асфалтов път до него. Цената е 91000 евр. Имаме скици, снимки и т.н., така че всичко е изрядно и ясно. Мисля, че разбирате защо търся помощ тук- защото сте ми като семейство, а положението наистина е спешно!
Благодаря на всички предварително!
Поздрави!

Идеята ми обаче е, че въпросният брокер ще получи 3,5% от цената на парцела а не 3%, както е по принцип. Този процент държа да бъде единствено и само за брокера, в смисъл такъв, да не се начислява допълнителен процент за агенция. Повече информация на лс. или на телефон: 0887735079- Антония(Майка ми).Мястото е с трифазен ток, вода, канализация, до регулация, има и асфалтов път до него. Цената е 91000 евр. Имаме скици, снимки и т.н., така че всичко е изрядно и ясно. Мисля, че разбирате защо търся помощ тук- защото сте ми като семейство, а положението наистина е спешно!
Благодаря на всички предварително!
Поздрави!

Последна промяна P1tbuL на 11 Май 2010, 13:26, променена общо 1 път
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
Re: Помощ с Брокер!
Сори за спама, ама понеже виждам, че няма особен интерес към темата
Защо, колега, просто не си пуснеш една обява в www.imot.bg ? Брокера ще направи именно това ? И ще си папка комисионната просто. Аз лично с всички брокери, дето съм се сблъсквал се некакви отвратителни просто
Ама хич не ги е*е дали ще продадат нещо или нема, явно толкова са се нагушили, че им е все тая, говоря за 2008 де. Са май са умрели от глад и се преквалифицираха в нещо друго - продавачи на зарзават на пазара примерно .

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
dimithur написа:Сори за спама, ама понеже виждам, че няма особен интерес към тематаЗащо, колега, просто не си пуснеш една обява в http://www.imot.bg ? Брокера ще направи именно това ? И ще си папка комисионната просто. Аз лично с всички брокери, дето съм се сблъсквал се некакви отвратителни просто
Ама хич не ги е*е дали ще продадат нещо или нема, явно толкова са се нагушили, че им е все тая, говоря за 2008 де. Са май са умрели от глад и се преквалифицираха в нещо друго - продавачи на зарзават на пазара примерно .
Колега трябва ми брокер който да продаде мястото възможно най- бързо, като очаквам че няма да го пуска по сайтовете само а ще се и поразтича малко из познати и т.н.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
имаш лично съобщение.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Извинявам се за спама, но на тази цена ще има доста да почакаш докато го продадеш.
Все пак ти пожелавам успех с продажбата!

Пийте червено вино за да сте здрави,а здравето е нужно,за да се пие ракия!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
svetko написа:Извинявам се за спама, но на тази цена ще има доста да почакаш докато го продадеш.
Колега я зачети малко какво има мястото и пак ми говори за цената

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Само да попитам колега,щото ти дадох телефон,да не се срамувате да звъннете?
P1tbuL написа:svetko написа:Извинявам се за спама, но на тази цена ще има доста да почакаш докато го продадеш.
Колега я зачети малко какво има мястото и пак ми говори за ценатаИзлиза си по 70евро на кв.
В края на крайщата подаръци не правиме
Освен ток, вода и път какво има, че струва 90 к евро? Нива?
70 евро на метър искат в момента в Драгалевци, не сме 2008 година вече все пак.
Нищо лично!

Ако наистина бързате, което явно не е така, пуснете 5-15 евро метъра, ама чак 70....

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
P1tbuL написа:svetko написа:Извинявам се за спама, но на тази цена ще има доста да почакаш докато го продадеш.
Колега я зачети малко какво има мястото и пак ми говори за ценатаИзлиза си по 70евро на кв.
Много внимателно прочетох, но липсва най-важното регулацията .
Успех с продажбата!

Пийте червено вино за да сте здрави,а здравето е нужно,за да се пие ракия!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
emdless4 написа:P1tbuL написа:svetko написа:Извинявам се за спама, но на тази цена ще има доста да почакаш докато го продадеш.
Освен ток, вода и път какво има, че струва 90 к евро? Нива?
70 евро на метър искат в момента в Драгалевци, не сме 2008 година вече все пак.
Нищо лично!![]()
Ако наистина бързате, което явно не е така, пуснете 5-15 евро метъра, ама чак 70....
ХАХАХАХАХ къде точно в Драгалевци искат 70 евро квадрат? Може някъде където е зелена площ и неможе да се строи. По хубавите места на Драгалеци и Бояна още са си по 200-300 евро крадвата криза некриза тва е.
По темата - колега наистина спъва много това ,че местото не е в регулация. Пробвай да го урегулираш и го пусни на същата цена може да имаш по голям успех.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
Колегите са прави, ако наистина ти е спешно - 10-15 евро
Сори ама това е положението в момента. Говорил съм с вещи лица по тоя повод, всичките са ме съветвали, че имоти по време на криза не се продават, а се купуват
Пък и не се сещам за некакви чак такива брокери с връзки, това което правят е да пуснат обяви в имоти.бг и да чакат некой да клъвне, след това евентуално и при добро желание, може и да оправят документите с нотариусите, ама може и да не
Не искам да обиждам никой, ама последните години преди кризата, куцо кьораво и сакато станаха брокери на недвижимо имущество
До вчера копал картофите, изведнъж седнал апартаменти да продава . Направо ми е идвало такива да ги удуша на мига 

15 мнения
• Страница 1 от 1