Съпричастност

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: Съпричастност

Мнение от FaceOff » 11 Май 2010, 11:08

acer написа:Като любопитен по философия разбрах, хората се делят на 4 вида, но най-важната част е разликата реактивност-активност, тва ще рече че

съвестния създава някви странни теми, и те са по-скоро интроверти, прекалено много мислят, а
другият тип дейста във всички аспекти и постига целите си без значение как се чувства или по-скоро те подтискат негативните емоции. Силния изяжда по-слабия не е голяма филосфия, въпрос на избор

А успеха е по-лесен отколкото си мислим. Решаваш кво искаш от живота, как смяташ да го направиш и го правиш, стъпка по стъпка.

Аз лично не разбрах каква точно връзка има написаното с темата и клипа. Ако наричаш мен съвестен, то не се обиждам.. не виждам нищо лошо в това, или съм съвестен поне дотолкова, че да не задминавам на двойно непрекъсната линия и с това да застраша човешки живот, като случката от края на клипа. От друга страна съм такъв материалист, и това винаги е била моята основна движеща сила, че дори гаджето ми иска да ме напусне заради това... :mhihi: Но въпреки суровият свят в който живеем няма да е лошо всеки да погледне и малко от по-друга гледна точка на живота

Предишна

Назад към Извън Темата