БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само русо и с 19"
Мечтае да кара: същото (е39) ама М

Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Мнение от CA3108KM » 11 Май 2010, 10:45

всичко си беше чук... само не мога ниакде да намеря калсиранията от 2рия ден.. тва най-ме дразни понеже бях участник иначе сичко си беше на ниво.. може би мястотто за публиката трябва малко да се оправи

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Май 2010, 11:00

май ще има класирания и резултати и обявяване на наградените до ден-два....в събота така и не им остана време да се смогне с класирания и всичко....

и понеже никой не го направи или поне не съм видял...искам да изкажа благодарности ли ,похвала ли,не знам и аз какво на секретарката на клуба-нина,на сестра и ,на любо на жена му ,както и на роската на жена му,които и двата дни се счупиха от работа под тентата на клуба и по целия събор и не подвиха крак от сутринта до вечерта. :clap:

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 11 Май 2010, 11:02

Wolfen написа:
Fenka85 написа:
B U L L I написа: верно не видях нищо по пистата,но това слабо ме вълнува защото аз бях там заради хората и марката

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

:yes:

При мен беше същото.

И аз,и аз :lol:

Събора беше на ниво,много хора положиха доста труд за да осъществят това толкова чакано от Нас мероприятие.Мисля че се справиха-винаги за всичко има какво още да се желае.
За тези които не са могли да влязат с колите.... другия път по-раничко да идват.
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 11 Май 2010, 11:06

Хареса ми. Трябва да отбележим, че за първи път времето бе с нас. Не се чудехме къде да се скрием от дъжда, а си правехме кефа... който както иска. Хайде догодина още по-добре! :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CA3108KM » 11 Май 2010, 11:07

за следващи мероприятия мога да помогна и аз удоволствие щее за мен.. ако е в сверата на видео/снимки имам близки приятели с професионална техника стативи и опит в филмите ;)

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 11 Май 2010, 11:20

CA3108KM написа:за следващи мероприятия мога да помогна и аз удоволствие щее за мен.. ако е в сверата на видео/снимки имам близки приятели с професионална техника стативи и опит в филмите ;)

Мисля, че Katana Team доказаха себе си и няма да бъдат заменени скоро!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 11 Май 2010, 11:21

err0r написа:
CA3108KM написа:за следващи мероприятия мога да помогна и аз удоволствие щее за мен.. ако е в сверата на видео/снимки имам близки приятели с професионална техника стативи и опит в филмите ;)

Мисля, че Katana Team доказаха себе си и няма да бъдат заменени скоро!

Заменени не ... но винаги могат да бъдат подкрепени ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CA3108KM » 11 Май 2010, 11:28

колкото повече толкова по-добре :) просто мога да ударя раммо....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n.kostadinov » 11 Май 2010, 11:29

едно голямо евала за организаторите страхотно мероприятие :bowdown:
за тези които не са си намерили места на пистата в колко часа не можахте да влезете защото аз влязох малко след 09.30 и имаще още места за паркиране а началото на мероприятието бе обявено за 10.00
Миналата година не успях да присъствам но ми прави впечатление че в сравнение с 2008-ма имаше доста повече коне на пистата дано и занапред така да се развиваме :)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е30-ка

Мнение от ndragomanov » 11 Май 2010, 11:37

Айде и аз да си кажа каквото мисля. Първи събор ми беше.
Никой не ме познава и аз не познавам никого ( като изключим Търновската група).
Присъствах само в петък.В 7:56 бяхме три Е30-ки от Търново на входа на пистата.
Място за паркиране......... колкото ти душа сака.
Опънахме си шатричката.
И после на пистата.Покарах си.Няма такъв кеф.Никой не трябва да се оплаква от липса на възможност,
да покара.Благодаря на организаторите.Времето за тренировки преди квалификациите беше доволно много.
Времето за самите квалификации също.

Следващия момент в който също адски ми беше кеф: Един колега (така и не разбрах как се казва) дойде до мен
и ми каза:" Здрасти,аз съм от Димитровград,ама бачкам в Търново и миналата седмица ти видях 30-ката и много ми хареса"

И така общо взето един прекрасен за мен ден.Изпълнен с емоции,адреналин и усмивки.

Дребни забележки и пропуски в организацията винаги ще има.Неизбежно е. (знам го от опит.Организирал съм събор на един друг,
разбира се драстично по-малък клуб.)

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Знам нещо по-сладко от мед: 325 на тънък лед

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is,е46 320Ci,e38 730d
Мечтае да кара: 850 Csi

Мнение от MAGARETOOO » 11 Май 2010, 12:51

Събора беше страхотен единственото нещо което въобще неми хареса беше прекалено ама прекалено многото хора които НЕ карат BMW което може да звучи егоистично но според мен нямат място на събора и заемат местата на BMW ентусиастите това е BMW събор и според мен трябва да се допускат хора които са се отдали на марката а не разни сеирджии.също нещото което още неми хареса беше наличието на доста автомобили които нямаха знак BMW като няколко аудита мерцедеси и май хонди които на тяхо място можеше да влязат още баварци и да има по малко недеволни ентусиасти които карат BMW а неможаха да влязат.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: С 45-ти номер

Мнение от todor kerin » 11 Май 2010, 13:04

MAGARETOOO написа:Събора беше страхотен единственото нещо което въобще неми хареса беше прекалено ама прекалено многото хора които НЕ карат BMW което може да звучи егоистично но според мен нямат място на събора и заемат местата на BMW ентусиастите това е BMW събор и според мен трябва да се допускат хора които са се отдали на марката а не разни сеирджии.също нещото което още неми хареса беше наличието на доста автомобили които нямаха знак BMW като няколко аудита мерцедеси и май хонди които на тяхо място можеше да влязат още баварци и да има по малко недеволни ентусиасти които карат BMW а неможаха да влязат.

Със всичко съм съгласен,Но понякога това,че не караш БМВ,не значи,че не си БМВ ентусиаст,фен,или любител на марката,както и обратното :idea:
Иначе събора беше страхотен,да благодарим на организаторите за труда,който са положили и да им пожелам с година на година да организират още по-добри БМВ мероприятия :driving:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is,е46 320Ci,e38 730d
Мечтае да кара: 850 Csi

Мнение от MAGARETOOO » 11 Май 2010, 13:20

колега имам предвит хората с други марки коли идваши да гледат сеир а не да се наслаждават ест че има хора които не карат BMW а са запалени по марката както имаше при мен в колата 4 човка особено 2 те моми на които при вида на BMW сарцата им се разхлопват.И както казаха някои колеги ако входа догодина е 15 лева обстановката щее мн по добре защото според мен за 1 истински BMW фен дори 30 40 лева вход ще се дадат от сърце
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 11 Май 2010, 13:39

MAGARETOOO написа:колега имам предвит хората с други марки коли идваши да гледат сеир а не да се наслаждават ест че има хора които не карат BMW а са запалени по марката както имаше при мен в колата 4 човка особено 2 те моми на които при вида на BMW сарцата им се разхлопват.И както казаха някои колеги ако входа догодина е 15 лева обстановката щее мн по добре защото според мен за 1 истински BMW фен дори 30 40 лева вход ще се дадат от сърце

Това няма как да стане :!:
Примерно ще има хора готови да дадат по толкова пари но в крайна сметка това е масово мерояприятие което освен за нас феновете си е чист комерсиализъм-колкото повече толкова повече!Тези пари,които са инвестирани по някакъв начин трябва да се върнат,големите рекламодатели като плащат искат реклами,продажби и т.н.Всичко се прави за да носи постъпления и както се казва да се комбинира приятното с полезното(не искам никой да ме разбира погрешно или да се обижда) ;)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 11 Май 2010, 13:59

абе хора... вие мислите ли трезво? помислете само дали е във ваш интерес входа да е 20-30-40...
на 30 лв. вход колко пътника ще си намериш да превозиш до пистата с които съответно да разделиш бензин и нощувки?
не разбрахте ли че това мероприятие се прави с цел показност... да покажем че сме най-големите... най-силните и сплотените... това е целта на бмв клуб бг... да събере максимално много хора за да събере максимално много приходи... тези приходи да се въртят... да се плащат форуми, сайтове, офиси и да се организират следващите събори...
като ви се гледа чисто състезание отивате на кръг от тайм атак... като ви се иска да сте само сред ентусиасти отивате на бмв фест през есента... кое от това всичкото не разбирате??? няма как да ви го обясна по просто...

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия