Защо 7000души,2000 БМВта и само 300 членове на клуба?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Re: Защо 7000души,2000 БМВта и само 300 членове на клуба?

Мнение от SpUd3r » 12 Май 2010, 12:26

в тая тема колко глупости са изписани не е истина :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 12 Май 2010, 12:27

а според мен за постове съдържащи 1 дума/емотиконка трябва да се дава почивка от форума
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 12 Май 2010, 12:30

Пускал съм две молби за членство и двете ми бяха върнати :) Така ето защо след 7 години още не съм член :) :winky:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 12 Май 2010, 12:41

Dimitroff написа:Чета форума от почти 4 години.
Регистриран съм от повече от 3.
Член станах преди 1 година.
Модератор преди по-малко от 1 месец.

Не съм познавал НИКОЙ от УС на Клуба.

За какъв двоен стандарт ми говорите?
За какви връзки?

За да стана член кандидатствах 2 пъти.

Далече съм от мисълта да трупам каквито и да било активи от членството си!
Майната им на отстъпките в Дару и другите места!

Аз съм член защото съм Фен!
Аз съм член защото аз самия го искам! НЕ за да се бия в гърдите, а защото смятам, че това е следващата крачка в развитието ми като Фен на Марката!
Аз съм член, защото искам да помагам за развитието и популяризирането на този клуб, така както съм го праил и преди да стана член, но вече много по ясно и съгласувано, а не хаотично!

Престанете с глупостите от рода на "Защо да стана член на БМВ Клуб България?" - щом си задавате този въпрос...по-добре изобщо не кандидатствайте!
Стига с въпроси от рода на "Каква ми е изгодата, какво получавам срещу тези 40лева"!
Колкото и да е меркантилен този свят - има идей (соньо-бели), който не се крепят на материалното! Защо не можете да го разберете???
Да го обяснявам на хора, който нямат общо със страстта наречена БМВ - ок!
Обаче мисля, че тук сме се събрали хора, който при споменаването на тези три букви потръпват...поне мъничко...поне някъде дълбоко вътре в душата си!

Истината е една - тези от нас, който искат да помогнат за развитието на БМВ Клуб България (без значение дали са членове или не) - могат да го направят!
И го правят! Без да се бият в гърдите! Без да тръбят на ляво и на дясно за това!

Опитайте някой път и вие...не е толкова трудно :idea:

Взе ми думите от устата. Член съм на клуба, защото така искам.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 12 Май 2010, 12:50

Хаос написа:а според мен за постове съдържащи 1 дума/емотиконка трябва да се дава почивка от форума

ще те предложим за модератор, не се притеснявай :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 12 Май 2010, 13:42

Не съм Член щот още съм малдши ентусиаст и не съм дораснал.
Вярно, трябва да се развива клуба и 40лв са нищо, но не намирам приложение на всичко което се получава. Не ме разбирайте грешно, веднага бих дал пари за развитие на техн. част от форума или за купуване на няква техника дет ще си я ползваме, или помещение та ако щете и Дино-стенд. Купувам си всички артикули (по-точно дъщерята върши това) на клуба на обявените цени въпреки, че знаете на какви цени се намират другаде част от тях. Не поправям БМВ-та за пари, а за удоволствие за това не ползвам намаление на части, всеки сам решава от къде ще си ги купи.
Относно факта, кой къв фен е на марката :) малко ми е смешно, та как някой ще реши дали сън достоен при условие, че съм си купил първото БМВ с честно изкарани парички, без мама, тати или тъпкач :mhihi: когато той не е бил роден най-вероятно :) не съм и изневерявал, и не съм ползвал синьо-бялата идея за комерсиални цели. Възпитал съм наследничка, която също изхарчи всичките си пари да наследи идеята в ученическа възраст и заедно с червилата и лаковете ритам дебитомери в стаята и :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Големи благодарности към тези, които се занимават безкористно с тази идея, без които няма да можем да си пишем глупостите по форума.
Хубава тема, ама в ИЗВЪН ТЕМАТА.
Изображение

Аватар
Кара: вече не

Мнение от gogokol » 12 Май 2010, 14:08

Мисля че тези които са членове най-добре си знаят /чувстват/ защо.
На тези дето искали ама не ги одобрили - не вярвам.
На всички останали , всеки подкрепя идеята както може и както го чувства.
На всички им хареса събора/на някои повече на някои по малко/, но малко се интересуват как се организира и колко струва.
Поздравления от мен.

close !!!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 12 Май 2010, 14:41

Аз съм жив пример :) Два пъти съм кандидатствал. А като те гледам от кога си регистриран, даже не знаеш какъв беше регламента в началото за приемане !
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Май 2010, 14:56

а да кажа и аз нещо по темата.
според мен освен всичко останало като тва ,че иска човек да е част от една общност/ а то може да е част и без да е член / най-важното според мене е ,че като станеш член на клуба можеш да влияеш върху управлението на това,което всеки казва ,че не му харесва. таксата не покрива кой знае колко неща от членски внос и не е водеща. но като член и като се качи в там следващото ниво не знам кое е първо или второ вече има глас на събранието и със своя глас подкрепя една или друга насока за развитие и управление на тоя клуб. а като се сетя ,че на събрание идват максимум 20 човека ,а имащите право на глас са 120 някакси не разбирам и тези,които са членове ,не идват да се обсъди и гласува политиката на клуба ,а после са недоволни от нещо в управлението или начина на водене на клуба и форума.
веднъж годишно е не виждам да е толкова голям проблем. така че членството е и начина за управление на управителният съвет и споделяне на възгледите на членовете за това как би трябвало да изглежда клуба...... мисля ,че много хора могат и върху тва да помислят. иначе за облаги не знам-аз не съм ползвал само съм дал отстъпки ,но едва ли тва е най-важното за един фен да стане член на клуба.....

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 12 Май 2010, 16:45

Който не е искал, той не е станал член ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 12 Май 2010, 17:01

Относно членството
Веднага след като си купих петицата започнах да чета форума.
Не познавах нито един човек нито от форума нито от клуба.
Започнах да посещавам сбирките на Еко.
Подадох молба със снимка съгласно тогавашните правила.
На 4ти Събор когато небето се изля над всички без никой да ме е помолил започнах да помагам за подреждането на колите участващи в драга /по точно плуване по двойки/. В края на деня нямах сухо място по мен.
Вечерта на купона заедно с Грамотата за второ място в категория "Други модели" получих и членство в Клуба. Ако са останали тук хора, които са присъствали на това събитие ще си спомнят, че скочих поне метър от място от кеф.
Тогава членството се одобряваше от всички членове с гласуване.

ПП Не бях питал никого какви са облагите от членството. Присъствал съм на 5 събора и никога не ми е оставало време да се накефя /не защото съм бил пиян или махмурлия/.

Айде със здраве :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 12 Май 2010, 18:05

Към колегите които не са успели да станат членове (кандидатствали многократно) Колеги не мислите ли че проблема може да е във вашия телевизор? Мен ме приеха от първия път, въпреки че не познавам почти никой от форума (с изключение на Пловдивската група)
По въпроса защо съм станал член - Защото искам по някакъв начин да допренеса за развитието на този клуб! Защото този клуб е част от моите интереси, част от моят живот! Винаги съм готов да помогна с каквото мога за развитието на този клуб!!
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 12 Май 2010, 18:50

дид0 написа:Към колегите които не са успели да станат членове (кандидатствали многократно) Колеги не мислите ли че проблема може да е във вашия телевизор? .....

99,999% съм сигурен, че колегите не са били приети поради административни неуредици в клуба, а не защото проблемът е в "техният телевизор"...
Преди време приема ставаше много по-трудно отколкото сега- молба, ПРЕПОРЪКИ от член на клуба (дали не бяха и двама :dunno: ), гласуване на кандидатурата на ОС на клуба, което е веднъж годишно...
Сега положението е максимално опростено- молба и всеки месец се приемат (автоматично) новите членове... Но пък има вече две нива- едни (около 40% май) могат да гласуват на ОС и да решават клубните въпроси, другите само ползват едните отстъпки и се радват на клубната карта...

Та къде го видя тоя проблем в "техният телевизор" :?:

Аз мога да кажа защо не искам към момента да съм (а бях) член, ама е без значение...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 12 Май 2010, 19:06

Feanor написа:.........

е в тези думи е разковничето ;)
за тези, които НЕ СА членове причината е точно същата- щото така искат ;)

това прави ли ги по-малко фенове???

и всъщност темата е доста безсмислена...не мога да разбера колегата дето я е пуснал за какво точно страда?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 12 Май 2010, 19:40

zazomazo написа:
Feanor написа:.........

е в тези думи е разковничето ;)
за тези, които НЕ СА членове причината е точно същата- щото така искат ;)

това прави ли ги по-малко фенове???

и всъщност темата е доста безсмислена...не мога да разбера колегата дето я е пуснал за какво точно страда?

Въпроса ми мисля,че е доста правилно зададен,още като заглавие на темата!!!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата