Въпрос за черен таван
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Въпрос за черен таван
искам да попитам ако си направа само таванчето черно ще се заяждат ли много кукерите ако не си сменя талона ?! (предпочитам мнението на хора който имат опит по въпроса или по някой подобен) 

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
Re: Въпрос за черен таван и скапаните куки
на мен не са ми правили проблем за година и половина а новия собственик незнам но мисля,че за това се заяждат вече като няма за какво друго 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Много ли, малко ли ще се заяждат не е важно- имат право да се заядат и на моменти го правят... Прецени си сам дали си заслужава да ги спонсорираш или да смениш талона което е дребни пари...
ПС: Карал съм кола с изрисуван преден капак- едни се заяждаха, други се радваха на рисунката... Въпрос на настроение просто...
ПС: Карал съм кола с изрисуван преден капак- едни се заяждаха, други се радваха на рисунката... Въпрос на настроение просто...
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
ms написа:Много ли, малко ли ще се заяждат не е важно- имат право да се заядат и на моменти го правят... Прецени си сам дали си заслужава да ги спонсорираш или да смениш талона което е дребни пари...
да сигорно си прав питам горе долу как го приемат... колко пари е смяната на талона ?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
А сега де, колко беше талона
Върти ми се нещо около 30-на кинта- или от тоя род дребна сума пари... То времето дето ще загубиш в КАТ е по-голямата загуба- отпиши го деня поне до обяд...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
23 или 32 лв беше талона миналата година. Ако е само за тавана няма проблем, никой не се заяжда, а и те докато го скиват и си заминал вече 

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Имам приятел с черен капак и си кара от есента,казва,че няма проблеми.
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:23 или 32 лв беше талона миналата година. Ако е само за тавана няма проблем, никой не се заяжда, а и те докато го скиват и си заминал вече
рядко се намират такива мнения....полезни, без никакви глупости, пък и забавни.....евала

Вече година няма ядове с ченгетата.Нищо не казват по въпроса.Един колега - мисля че беше от Бургас имаше някакви проблеми но го беше направил с фолио !
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
bum_bum написа:23 или 32 лв беше талона миналата година. Ако е само за тавана няма проблем, никой не се заяжда, а и те докато го скиват и си заминал вече
23 лв. Информация към 04/02/2010г.
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колега мисля,че няма да имаш проблеми с органите на реда (стига да не стигне до там да се чудят само за какво да се заядат) Сива кола с черен таван - много добре ще изглежда
П.П. Искам да помоля, някой колега ако е правил тавана на своята кола с фолио да покаже снимка как е станало

П.П. Искам да помоля, някой колега ако е правил тавана на своята кола с фолио да покаже снимка как е станало

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
за капак / врата винаги можеш да кажеш- вчера го смених, утре ше го пръсна, ама с тавана трудно. талона е към 30 кинта, ама мисля че не е толкоз просто- формално това си е пререгистрация за смяна на цвета, тоест се минава по стария ред- сверка на номера, канали, проверка на спирачки, ръчна, евентуално и вредности и секви глупости още. не съм сигура 100 процента, ама мисля че е така. ако не съм прав- супер, за 20-30 лв по добре да се смени талона, чиста работа.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
тези мерцедеси Ц класа купе, не излизат ли сток някои със черен таван.
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
obi_fix написа:ms написа:Много ли, малко ли ще се заяждат не е важно- имат право да се заядат и на моменти го правят... Прецени си сам дали си заслужава да ги спонсорираш или да смениш талона което е дребни пари...
да сигорно си прав питам горе долу как го приемат... колко пари е смяната на талона ?
20лв точно

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Зависи от ръста на катаджията и височината на подметките му, някой с габарити като гл. инсп. Костов няма да направи проблем най- вероятно 

Никой не мое ма връне на селу!
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3