Успяхме! Изгонихме Бербатов от Националния отбор!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Успяхме! Изгонихме Бербатов от Националния отбор!
Искам да виждам обосновани мнения в тази тема, а не псуване и нареждане.
Ако бях Митко Бербатов щях да постъпя по същия начин. Когато си неоценен, недостатъчно подкрепян и винаги подвеждан под отговорност не знам дали има човек, който би издържал.
За мен той е един страхотен футболист, който винаги е давал максимума от себе си. Просто привидно мудния му стил на игра го отличава и го прави "черна овца". Това е моето мнение.
Ако бях Митко Бербатов щях да постъпя по същия начин. Когато си неоценен, недостатъчно подкрепян и винаги подвеждан под отговорност не знам дали има човек, който би издържал.
За мен той е един страхотен футболист, който винаги е давал максимума от себе си. Просто привидно мудния му стил на игра го отличава и го прави "черна овца". Това е моето мнение.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: Успяхме! Изгонихме Бербатов от Националния отбор!
ми така е...като не могат да ти помогнат,гледат да те очернят,и според мен играеше добре,но колкото и добре да играе,когато няма други играчи на неговото,просто не може да стане играта,то един играч не прави целият отбор.Жалко наистина но....сега ще видим какво ще правят.И според мен Митко играеше добре,те другите (освен няколко изключения) са ритни-топковци 

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
То не е ли време тоя национален отбор да се закрива, че само се орезилваме напоследък и без това.
Даже много му издържаха нервите на Бербатов, та чак са се махна
Ма вие какво очаквате, като некакви Славковци и Батковци и други подобни номенклатурно-комунистически кадри се изявяват като "шефове" на спорта
Тея от дето минат и трева не пониква след тях 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
целият футболен съюз е за бан 

Последна промяна павката на 13 Май 2010, 14:50, променена общо 1 път
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
павката написа:целият футболен цъюз е за бан
Даже за нещо с една буквичка "е" пред "бан"

Никой не мое ма връне на селу!
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Аз съм радостен че се махна!За мен цялото поколение , което в момента е в националния отбор(изключение е само Мартин Петров) не му пука за отбора! Играят без хъс и желание!Бербатов е супер апатичен и недостоен капитан.Капитана трябва да вдъхновява отбора и да бъде винаги за пример, трябва да е силен водач и лидер, да се раздава винаги повече от всички- точно това което не е Бербатов. Аз по принцип съм голям фен и на ЦСКА и на Manchester United и винаги съм подкрепял всеки футболист който играе и се раздава за Националния. Това което направи Бербатова е поредната му К*рвенска изява - Капитана изостава отбора точно преди квалификацийте за Европейското. За пореден път показва че и английските и българските медии са прави да го критикуват за бездушната си игра и слаба форма!

Ся тъкмо може да го земат в Националния по Балет 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Helix написа:Аз съм радостен че се махна!За мен цялото поколение , което в момента е в националния отбор(изключение е само Мартин Петров) не му пука за отбора! Играят без хъс и желание!Бербатов е супер апатичен и недостоен капитан.Капитана трябва да вдъхновява отбора и да бъде винаги за пример, трябва да е силен водач и лидер, да се раздава винаги повече от всички- точно това което не е Бербатов. Аз по принцип съм голям фен и на ЦСКА и на Manchester United и винаги съм подкрепял всеки футболист който играе и се раздава за Националния. Това което направи Бербатова е поредната му К*рвенска изява - Капитана изостава отбора точно преди квалификацийте за Европейското. За пореден път показва че и английските и българските медии са прави да го критикуват за бездушната си игра и слаба форма!
Колега, точно това е проблемът - никой не може да знае какъв капитан е Бербатов, защото никой не е бил в съблекалнята или на терена с него. Ние не можем да си вадим такива изводи на базата на това, което виждаме по телевизията или на стадиона, защото е неоснователно.
Също така се забравя фактът, че хората са по различен начин емоционални - т.е. не е нужно Капитанът да навиква всички по време на мач.
Я си представи, че шефът ти е мълчалив и почти не говори, когато е в офиса. Това значи ли, че е к*рва ? Това е пример. Или друг пример - Как ще те мотивира шефът ти най-добре? Като те овиква цял ден за грешките, които правиш, защото той е минал по твоя път или когато те дръпне на страна и ти каже нещата така, че колегите ти да не стават свидетели на „драми”.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Runnaway написа:Helix написа:Аз съм радостен че се махна!За мен цялото поколение , което в момента е в националния отбор(изключение е само Мартин Петров) не му пука за отбора! Играят без хъс и желание!Бербатов е супер апатичен и недостоен капитан.Капитана трябва да вдъхновява отбора и да бъде винаги за пример, трябва да е силен водач и лидер, да се раздава винаги повече от всички- точно това което не е Бербатов. Аз по принцип съм голям фен и на ЦСКА и на Manchester United и винаги съм подкрепял всеки футболист който играе и се раздава за Националния. Това което направи Бербатова е поредната му К*рвенска изява - Капитана изостава отбора точно преди квалификацийте за Европейското. За пореден път показва че и английските и българските медии са прави да го критикуват за бездушната си игра и слаба форма!
Колега, точно това е проблемът - никой не може да знае какъв капитан е Бербатов, защото никой не е бил в съблекалнята или на терена с него. Ние не можем да си вадим такива изводи на базата на това, което виждаме по телевизията или на стадиона, защото е неоснователно.
Също така се забравя фактът, че хората са по различен начин емоционални - т.е. не е нужно Капитанът да навиква всички по време на мач.
Я си представи, че шефът ти е мълчалив и почти не говори, когато е в офиса. Това значи ли, че е к*рва ? Това е пример. Или друг пример - Как ще те мотивира шефът ти най-добре? Като те овиква цял ден за грешките, които правиш, защото той е минал по твоя път или когато те дръпне на страна и ти каже нещата така, че колегите ти да не стават свидетели на „драми”.
Чакай сега, ако не от тези работи които се виждат на терена от кое да си вадиме изводи и според какво да го оценяваме, можеби според това как спи със жена си?

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Рънърс, има доста доказателства, че Бербатката звездее...цигани се за това колко да играе в контроли, за пари (ще кажеш, че малко взима в Ман У ) а и освен това беше пуснал някакво изказване в блога си...не ми се занимава сега да го търся, но беше нещо от сорта, че е много голям и т.н. с две думи момчето много си е повярвало...не казвам, че е слаб футболист, просто е надменен и мн си вярва...сега сигурно очаква да вземат да му се извиняват и да му се молят да се върне в националния...
П.П. И аз го харесваХ преди да отиде в Манчестър...
П.П. И аз го харесваХ преди да отиде в Манчестър...
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Никога не съм го харесвал този Бербатов. Не защото не е добър футболист, а защото според мен е безхарактерен. Най-лесно е когато отборът ти играе добре да се напънеш и да блеснеш. Но истинският капитан трябва да поведе отбора си в тежък за него момент.
Предполагам повечето от вас помнят как го изпратиха за Леверкузен и колко време му трябваше за да се адаптира. А нашият национален отбор има нужда не просто от по-добър капитан, според мен и Господ да слезе, няма да им помогне.
Спред мен проблемите на Бербатов не са в качествата, а в характера му (или по-скоро липсата на такъв).
Предполагам повечето от вас помнят как го изпратиха за Леверкузен и колко време му трябваше за да се адаптира. А нашият национален отбор има нужда не просто от по-добър капитан, според мен и Господ да слезе, няма да им помогне.
Спред мен проблемите на Бербатов не са в качествата, а в характера му (или по-скоро липсата на такъв).
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
sharksfin написа:Никога не съм го харесвал този Бербатов. Не защото не е добър футболист, а защото според мен е безхарактерен. Най-лесно е когато отборът ти играе добре да се напънеш и да блеснеш. Но истинският капитан трябва да поведе отбора си в тежък за него момент.
Това мнение ми хареса и го подкрепям. Може би точно това е проблемът на Бербатов - просто не може да бъде лидер.
sharksfin написа:Никога не съм го харесвал този Бербатов. Не защото не е добър футболист, а защото според мен е безхарактерен. Най-лесно е когато отборът ти играе добре да се напънеш и да блеснеш. Но истинският капитан трябва да поведе отбора си в тежък за него момент.

- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
Берборов в Ман. Юн. просто не можа да се адаптира към техния стил на игра. А негоия стил аз грам не го харесвам не може за 90 мин. толкова много да се разхождаш по терена. В националния като изключим цикъла квалификации за ЕВПО 04 (на което се класиахме и ни напълниха мрежата) през останалите мачове само разхождане. Те тва за неме не е нормално да играеш за родината и да не даваш 110 % от възможностите си. А пък клубния отбор ти плаща, ама ти плаща за да дадеш некъв резултат не да гледаш от близо.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

Колкото и да е добър - като няма колектив почти нищо не може да направи за съжаление...
Все едно Меси да заиграе в Миньор Перник и да тръгнат да го плюят, че не му върви играта, а само се мисли за голяма звезда

Все едно Меси да заиграе в Миньор Перник и да тръгнат да го плюят, че не му върви играта, а само се мисли за голяма звезда

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4