Въпрос за черен таван

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Re: Въпрос за черен таван и скапаните куки

Мнение от Cobb » 13 Май 2010, 19:03

Нямаше ли нещо от сорта на 30% от колата ако в различен цвят от основния, тогава да се иска промяна ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 & e36

Мнение от driftxtreme » 13 Май 2010, 19:12

моята е с черен таван спирали са ме няколко пъти,
но не са споменавали нищо за тавана.
Изображение

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 13 Май 2010, 19:17

По принцип имат право да те спрат от движение,но това дали ще го направят както казват другите колеги е въпрос на настроение,чак с такива глупости на никой катаджия не му се занимава-трябва да попаднеш с някой който едва си побира болтовете на пагона ;) Искат ли спират я,ако ще да им казваш че вече пътуваш към КАТ да сменяш талона.

Много колеги има които са си направили черни таваните и до сега нико не се е оплаквал,боядисвай смело :winky:
ditko1 написа:тези мерцедеси Ц класа купе, не излизат ли сток някои със черен таван.

Не!
C-класа купе още няма.В Сливен има две C-класи AMG бели-едната е с черен а другата с бял таван.Има опция да си я поръчаш с черен таван,но серийно не.Така е също с е92 М3
Да нямаш впредвид CL или SL,но и при тях е така
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 13 Май 2010, 19:48

Е класи купе има с черни тавани сега

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 13 Май 2010, 20:11

Карай смело .. нищо немогат ти кажат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 13 Май 2010, 20:15

bozukov_a написа:По принцип имат право да те спрат от движение,но това дали ще го направят както казват другите колеги е въпрос на настроение,чак с такива глупости на никой катаджия не му се занимава-трябва да попаднеш с някой който едва си побира болтовете на пагона ;) Искат ли спират я,ако ще да им казваш че вече пътуваш към КАТ да сменяш талона.

Много колеги има които са си направили черни таваните и до сега нико не се е оплаквал,боядисвай смело :winky:
ditko1 написа:тези мерцедеси Ц класа купе, не излизат ли сток някои със черен таван.

Не!
C-класа купе още няма.В Сливен има две C-класи AMG бели-едната е с черен а другата с бял таван.Има опция да си я поръчаш с черен таван,но серийно не.Така е също с е92 М3

И кво викаш, за м3 поръчваш с черен таван /да утчня на е92м3 тавана е карбонов/ и после в талона пише колата е бела ама тавана е черен.....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 13 Май 2010, 20:21

///vlado написа:Карай смело .. нищо немогат ти кажат.

могат ;)
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 13 Май 2010, 20:30

Защо спорите не ми е ясно... МОГАТ да се заядат => 10-20 кинта и няма да се заяждат повече... Но просто е излишно- сменяш талона за 30-на кинта и забравяш всякакви грижи с тъпите куки... Защо все се мъчите да минете по тъча- ако се заядат спират колата от движение... За 30-на кинта за нов талон струва ли си главоболията с тъпаците :?:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 13 Май 2010, 20:32

на мен ми направиха проблем за син капак на червен форд ескорт. щяха да си ме спрат от движение, ако не бях безумно досаден. и по закон имаха право. ако сменяш цвета на по голям детайл се минава КАТ, при това с автомобила, в талона се пише основен и допълнителен цвят... не струва много пари, за ден работа е по принцип, но си спестяваш шанса да те рекетират, когато си решат.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 13 Май 2010, 20:57

bozukov_a написа:По принцип имат право да те спрат от движение,но това дали ще го направят както казват другите колеги е въпрос на настроение,чак с такива глупости на никой катаджия не му се занимава-трябва да попаднеш с някой който едва си побира болтовете на пагона ;) Искат ли спират я,ако ще да им казваш че вече пътуваш към КАТ да сменяш талона.

Не!

Не ги разбирам мерцедесите, имам предвид тези.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Изображение

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 13 Май 2010, 21:07

S_GonzaLes написа:
bozukov_a написа:И кво викаш, за м3 поръчваш с черен таван /да утчня на е92м3 тавана е карбонов/ и после в талона пише колата е бела ама тавана е черен.....

Естествено че е от карбон бре :lol: ,мисълта ми беше друга./ако искаш да си поръчаш черен таван а не карбонов-ще те върнат ли ;) /
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 13 Май 2010, 21:31

ditko1 написа:
Не ги разбирам мерцедесите, имам предвид тези.

Този тип тавани са стъклени, при това положение може и розов да е.

bozukov_a написа:
S_GonzaLes написа:
bozukov_a написа:И кво викаш, за м3 поръчваш с черен таван /да утчня на е92м3 тавана е карбонов/ и после в талона пише колата е бела ама тавана е черен.....

Естествено че е от карбон бре :lol: ,мисълта ми беше друга./ако искаш да си поръчаш черен таван а не карбонов-ще те върнат ли ;) /

За черен таван различен от карбон, и разбира се цялата кола да е черна. Трябва да се бръкнеш доста кинти за индивидуален автомобил. Иначе верно ще те върнат. А като си поръчаш нов "индивидуал" автомобил със сигурност ще ти я регистрират и ще пише допълнителен цвят в талона.

И още нещо на кабриолетите (на мойта тавана и е черен, а не в цвят като колата) пак ли трябва да им пише нещо в талона? Това попринцип е доста глупаво, трябва според мен само основния цвят да се пише.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 13 Май 2010, 21:41

БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ не търпи обиди към органите на реда,власта и неговите потребители :yes: ..смени си заглавието,че да не трия :mrgreen:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 13 Май 2010, 22:17

Незнам за какво се циганите - сменяте талона за 30 лв. и половин загубен ден и не се занимавате с глупости.
Аз не бих си отворил неприятности и главоболия, когато има легален начин да си караш с черен таван.

Виж за затъмнените предни стъкла е по-кофти , щото няма легализация :confused:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
Мечтае да кара: ново БМВ
Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D

Мнение от e39 FEN » 14 Май 2010, 13:11

Не!

Колега, мисля че си в грешка, има едни мерцедесчета който са на базата на Ц-класа само че с 2 врати и мноу грозна задница който излизат с черен таван някой, ама точен модел не мога да ти кажа къв беше

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата