Защо 7000души,2000 БМВта и само 300 членове на клуба?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Защо 7000души,2000 БМВта и само 300 членове на клуба?

Мнение от zazomazo » 12 Май 2010, 19:53

ама не бе, бате...нали не си мислиш, че не мога да ти осмисля въпроса? :winky:

не мога да схвана за теб лично къв е проблема, че примерно аз и още N на брой хора не са членове на Клуба?
...и тва прави ли ни по-малко фенове от другите?

опитах се да ти подскажа, че това е въпрос на техен /и мой/ избор....ако разрешиш все пак да имаме право на такъв :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 12 Май 2010, 20:54

Колега избора си е ваш.Аз не задължавам никои!Като избора ти е отрицателен си е твое право,моя е положителен и това си е мое право.
Тук вече се делим на оптимисти и песимисти,и все пак всичките сме ентусиасти.Но дилемата е,че за някои чашата е,на половина празна,а
за другите,на половина пълна.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 12 Май 2010, 21:16

pistata9889 написа:..............

Няма значение от къде гледаш чашата, тя все си е 1/2.
Не прочетох, някой да е писал, че е лошо да си член.
Ако погледнем от друга страна, каква е разликата с по-горния не член:
- в повече теми си помогнал на колеги
- повече закъсали колеги си прибирал
- на повече повредени машини си помогнал
- събирал си повече пари за нуждаещи колеги
- викал си повече за Заубер, въпреки отличните резултати
Кое по-точно се получава по-добре?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 13 Май 2010, 11:56

е какво ненормално има ? Просто още не е модерно да си член на клуба, я да почнат ученичките да се кефят не на БМВ-тата а на членове на клуба, да видите как ще падне сървъра от молби!

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 14 Май 2010, 23:30

дид0 написа:Колеги не мислите ли че проблема може да е във вашия телевизор?

За подобно отношение биха те изхвърлили от доста клубове. Тук не знам... :kuku:
Иначе и аз не съм член заради прословутите препоръки от преди години. Въпреки, че тогава ходех по сбирки и предполагам, че все щях да намеря кой да ме "препоръча"
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 14 Май 2010, 23:43

Абе каква идея и какви 5 лв. Вие полудяхте ли нещо що ли? Кланяте се на купчина желязо (хубави са де :) ) все едно ще ви родят деца и ще ви готвят. При някои хора вече започва да става избиване на комплекси и вманиачване до безумие :) Кефят ме БМВ-тата, колко са здрави и дизайна, но чак пък да живея за БМВ идеята и някакви такива щуротии струва ми се е прекалено. Всичко е мерене на пишки с тея коли. И който има повече пари има по голяма "пишка" оп извинете кола :)

Това разбира се е мое мнение и не искам да обременя никого с него. На събора не бях понеже е точно това мерене на пишки и колективно ахкане :)

Поздрави

ПП Ако имах достатъчно пари щях да мина с 1 Ламбо Мурсиелаго и всички да се завъртят и да заебат бмв-тата по пистата па макар за 1 секунда :)

ПП2 Сега сектантите ще ме линчуват и за това отивам да се скрия в миша дупка и да треперя :winky:

ПП3 Нещото което одобрявам и което правят членовете на клуба (и не само те де) е помощта за колеги когато се налага (финансова, морална...) и на домовете за сираци. Всичко останало си е пак пишко-мерене. :ok:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 15 Май 2010, 9:14

XaMaB написа:
дид0 написа:Колеги не мислите ли че проблема може да е във вашия телевизор?

За подобно отношение биха те изхвърлили от доста клубове. Тук не знам... :kuku:
Иначе и аз не съм член заради прословутите препоръки от преди години. Въпреки, че тогава ходех по сбирки и предполагам, че все щях да намеря кой да ме "препоръча"

Онлайн молба за членство:

При попълване на молбата, внимателно четете помощната информация до всяко поле. Ако не попълните коректно бланката, молбата ви ще бъде отхвърлена от системата.

След като изпратите молбата, тя ще бъде прегледана от администрацията на клуба. Чрез автоматичен e-mail бюлетин, Вие ще бъдете уведомени дали молбата е коректно попълнена или се налага да я попълните отново.

С това си изказване имах това в предвид! А защо според теб с изразяването на лично мнение трябва да бъда изхвърлен от клубът :?:
ПС Мисля че темата вече е за ключ
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 15 Май 2010, 10:27

Zubcho написа:...

:mhihi:
карай си мурсиелагото и му се кефи :mrgreen: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Май 2010, 10:31

Ако си пич,няма никакво значение къде членуваш,познавам толкова много хора,дето имат невероятни машини БМВ,ама даже не само не са членове,но дори не посещават този сайт,но мога да ви увера че са толкова запознати с марката,виждал съм такива интервенции да правят по автомобилите си,и то само за собствен кеф,също така познавам и няколко приятеля,които пишеха тук,показваха какви интервенции с присаждане на двигатели на БМВ са правили,дворовете са им пълни с автомобили от марката БМВ,но не са търговци...и не са и членове,просто са едни ентусиасти...а и вече незнам защо нямат желание да пишат в форума...
Лично моето мнение е,че форума е прекрасен,харесва ми,тук се запознах с много приятни и културни колеги и колежки,разбира се запознах се и с еб*аси и неприятните типове,няма да казвам посочвам че може би някой са и членове на тоя клуб (от неприятните)...но мисълта ми е,няма нужда някой да парадира с едно картонче ,смешно е и дебилно,ако си пич-така може да направиш,че НЕчленството в някой клуб да е модерно-всички ще са НЕчленове,ако си пич и покажеш защо е нужно да членуваш някъде-всички ще поискат да покрият критериите за членство...сега сте го направили да е по-трудно от взимане на Щатска работна виза...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 15 Май 2010, 10:46

Ogi написа:
Zubcho написа:...

:mhihi:
карай си мурсиелагото и му се кефи :mrgreen: :yes:

Амчи карам си го де в NFS Most Wanted :mrgreen: :bchug:

Пожелавам на всички тук колата/колите, за които си мечтаят да ги имат, но преди всичко друго ЗДРАВЕ, защото без него и 1000 коли да имаш, когато не можеш да им се нарадваш какъв ли е смисълът от тях?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 15 Май 2010, 12:08

Е.Димитров написа:Ако си пич,няма никакво значение къде членуваш,познавам толкова много хора,дето имат невероятни машини БМВ,ама даже не само не са членове,но дори не посещават този сайт,но мога да ви увера че са толкова запознати с марката,виждал съм такива интервенции да правят по автомобилите си,и то само за собствен кеф,също така познавам и няколко приятеля,които пишеха тук,показваха какви интервенции с присаждане на двигатели на БМВ са правили,дворовете са им пълни с автомобили от марката БМВ,но не са търговци...и не са и членове,просто са едни ентусиасти...а и вече незнам защо нямат желание да пишат в форума...
Лично моето мнение е,че форума е прекрасен,харесва ми,тук се запознах с много приятни и културни колеги и колежки,разбира се запознах се и с еб*аси и неприятните типове,няма да казвам посочвам че може би някой са и членове на тоя клуб (от неприятните)...но мисълта ми е,няма нужда някой да парадира с едно картонче ,смешно е и дебилно,ако си пич-така може да направиш,че НЕчленството в някой клуб да е модерно-всички ще са НЕчленове,ако си пич и покажеш защо е нужно да членуваш някъде-всички ще поискат да покрият критериите за членство...сега сте го направили да е по-трудно от взимане на Щатска работна виза...

Много си прав !
Мнението ти ми допада . Аз също познавам поне 30-тина супер маниаци,които един път не са влизали тук а са болни по марката. :yes:
Аз примерно мога да кажа,че съм пристрастен. Имах възможност да карам такава машина още докато 2/3 от хората тук по соц. време дундуркаха мускалите и жигулите.
Знам на изуст поне 80% от парт номерата на частите на марката и какво ли не още.....
Минали са ми през ръцете поне 30 бмв-та.
Нон стоп помагам на колеги-дърпал съм коли, помагал съм финансово на закъсали колеги за колите им, и т.н.
АЗ ПО-МАЛКО ЕНТУСИАСТ ЛИ СЪМ?
Какво е мерилото да си ентусиаст?
Димитров-само не съм съгласен ,че някой седят за търговията-то ако разчитам/аз специално/ от тия стинки тука- ебем ти бизнеса/няма да мога телефона да си платя :mhihi: /

Zubcho и той е прав! Сега има представители и на други марки и екземпляри пред който само можем да :bowdown:
Към автора-мисля,че темата е излишна.
Аз съм мислел много пъти да какдидатствам за член/не 2 ,ами 200 ще ме препоръчат/
Ама като нямам грам време да помагам и в организация на мероприятия? Само да ми краси джоба картата ли? Та темата е много обширна и нещата не са толкова прости...
П.С.-рано или късно поосвободя ли се и аз ще кандидатствам и дано мога да допринеса с нещо ,но засега пуста липса на време :banghead:
Последна промяна laviatan на 15 Май 2010, 16:50, променена общо 2 пъти
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '03
Мечтае да кара: 760Li

Мнение от obi_fix » 15 Май 2010, 14:19

zazomazo написа:ама не бе, бате...нали не си мислиш, че не мога да ти осмисля въпроса? :winky:

не мога да схвана за теб лично къв е проблема, че примерно аз и още N на брой хора не са членове на Клуба?
...и тва прави ли ни по-малко фенове от другите?

опитах се да ти подскажа, че това е въпрос на техен /и мой/ избор....ако разрешиш все пак да имаме право на такъв :winky:

точно.....тия 40 лв не те прават фен а спонсор....има разлика.......

друг въпрос е че е имаше доста хора който дори необичат бмв и бяха дошли да се напият и нядът докато гледат пилене на гуми щото няма какво друго да правят....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 15 Май 2010, 15:49

kiro_320 написа:е какво ненормално има ? Просто още не е модерно да си член на клуба, я да почнат ученичките да се кефят не на БМВ-тата а на членове на клуба, да видите как ще падне сървъра от молби!

Да и ще стане някво циганско братство :) Всеки втори римлянин ще е член на клуба.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 16 Май 2010, 20:26

като човек с 2ро ниво членство и чл. внос 80лв.
ми е достатъчно ,че имам възможноста да участвам и изказвам мнения относно взимането на решения за дейноста на клуба.
да съм наясно с всичко случващо се в кухнята на клуба,а ако падне някой келипир
няма да го върна.
примерно на годишното събрание всеки получи подарък ризка,
гордея се с членската си карта въпреки,че не ползвам услугите на фирмите които
предлагат процентово намаление към членовете
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 17 Май 2010, 23:09

Като обикновен човек, който е бил още от 2001 на църна маца, бехме има нема 10 човека, и минал през най-яките сбирки...които нема как да се върнат....., беше яко :bowdown: , ...та член на клуб в БГ няма как да стане, както е навън, а и доста хора се отказаха заради некои хора, които гледаха други неща, а не това което...беше!!!

Се тая де, да си член, на клуб тряя да си член на клуб, примерно, аз съм член на петролеум клуб, където и да е по света, влизам си с карата в лонжата и си ям и пия и спя без пари, понеже съм член на клуба......, но БГ винаги е далече от това, което тряя да бъде, просто разбиранията в БГ са други!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата