Успяхме! Изгонихме Бербатов от Националния отбор!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Успяхме! Изгонихме Бербатов от Националния отбор!
Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще донесе нова загуба на БФС и националния ни отбор. Дни след като Митко се отказа от “А” тима, родната централа е на път да понесе и сериозна финансова загуба. Федерацията на ЮАР ще намали парите, които ще даде на БФС за предстоящата контрола между двете страни на 24 май. Договорът между двете федерации задължава “трикольорите” да гостуват в ЮАР с всичките звезди, начело с Димитър Бербатов. Двубоят ще се играе на стадион “Сокър Сити” в Йоханесбург, на който ще се играят мача на откриването на Мондиал 2010, финалът на световното първенство и още 6 мача от турнира.
Отсъствието на голямата ни звезда обаче ще наруши част от контракта и по този начин парите в касата на БФС ще бъдат по-малко.
Националите гостуват на Белгия на 19 май, след което летят към ЮАР./БЛИЦ

- BMW318 i-KOKO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 318i M43
- Мечтае да кара: M4
Не само Бербатов да се махне половинта отбор и цялата А-група.Да спрат първенството за една година, да идат всички на свои разноски в Англиа да видат как се играе футбол и тогава да дойдат и да претендират за пари и т.н.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хитрец е Бербатов,знае че в Манчестър играе със световни звезди,и там може за 15 минути игра,все да подаде,или както казват сега "асистенция" на някой и да вкарат,докато в България го гледат 90 минути...немана кой да подаде и ако го гледат чужденците-лъсва колкото си може и пада рейтинка,всеки ще каже-ей го Бербатов ,вчера игра за България и не пипна топката...ама ако е в манчестър-ей го,игра 10 минути,подадоха му,той върна и вкараха гол...асистира 

- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Мога само да поздравя БЕРБАТОВ за решението си!
За съжаление на голяма част от българите -той е БЪЛГАРИН!Успял БЪЛГАРИН!
Не се раздавал за нациналния отбор -а той рекордьор по голове ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! с 48 гола.
Бил много слаб -а играе в МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД!
Бил безхарактерен-а стигнал до там където да не съм лош пророк ,но в близките 20-30 години не виждам как друг ще отиде и без характер щеше вече да се отказал от професиналния футбол.
Мучо от люлин 5 му дава акъл как да играе футбол .....................
Навремето по същия начин се отнасяха и СТОИЧКОВ ,бил слаб -а той взе златната топка?!
Има нещо което една голяма част от българите няма да простят и на БЕРБАТОВ и на СТОИЧКОВ-играли са в ЦСКА!
На гунди известен стова че е вкарал гол на Уембли (заедно с още хиляди футболисти от цял свят със същия "подвиг"
) му направиха параклис!!!!!!!
Само можем да гадаем какво щеше да се случи ако БЕРБАТОВ беше минал през левски и беше вкарал не 48 а 18 гола за националния или ако не играеше в МАЧНЕСТЕР ЮНАЙТЕД а примерно в бърнли или сток сити какво щяха да му построят.......................може би Александър Невски 2.
УСПЕХ МИТКО.
Не се раздавал за нациналния отбор -а той рекордьор по голове ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! с 48 гола.
Бил безхарактерен-а стигнал до там където да не съм лош пророк ,но в близките 20-30 години не виждам как друг ще отиде и без характер щеше вече да се отказал от професиналния футбол.
Навремето по същия начин се отнасяха и СТОИЧКОВ ,бил слаб -а той взе златната топка?!
Има нещо което една голяма част от българите няма да простят и на БЕРБАТОВ и на СТОИЧКОВ-играли са в ЦСКА!
На гунди известен стова че е вкарал гол на Уембли (заедно с още хиляди футболисти от цял свят със същия "подвиг"

Само можем да гадаем какво щеше да се случи ако БЕРБАТОВ беше минал през левски и беше вкарал не 48 а 18 гола за националния или ако не играеше в МАЧНЕСТЕР ЮНАЙТЕД а примерно в бърнли или сток сити какво щяха да му построят.......................може би Александър Невски 2.
УСПЕХ МИТКО.
jorkata3 написа:Мога само да поздравя БЕРБАТОВ за решението си!

Много съгласен - в България мнозина разбират от политика и футбол, а пасат кравите на село!

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
жорка, не бъркай двата щата... ГУНДИ е велик футболист , от друга епоха, която ти сигурно си прекарал в нечий м-ри...
вземи та прочети нещо, да се не излагаш така... четенето винаги е от полза...
вземи та прочети нещо, да се не излагаш така... четенето винаги е от полза...
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
Според мен Митко не е от най-добрите футболисти, но когато влезне в серия е велик. Много игра в национала, подобри рекорда на Бонев, което си е голямо постижение, но според мен правилно се отказа. Има много млади нападатели които много повече ще се раздават и според мен ако им се гласува доверие ще покажат, че заслужават да играят!
ПП За да се оправи националния отбор трябва да дойде специалист, който не е българин.
ПП За да се оправи националния отбор трябва да дойде специалист, който не е българин.

sparky01 написа:Време беше да се махне
Да направят са Иван Славков капитан

на мен като човек, който не се интересува много от футбол ми се струва тъпо
отказва се от националния да може да не се излага?
ами да се мести в Ангиля и никога да не се връща повече
и без това го мразя, за мен си е лигльо
който уж може да играе ...
не знам как още го търпят в Манчестър
отказва се от националния да може да не се излага?
ами да се мести в Ангиля и никога да не се връща повече
и без това го мразя, за мен си е лигльо

не знам как още го търпят в Манчестър
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Завистта и злобата изгониха Димитър Бербатов. Навремето се познавах бегло чрез едни мои приятели от Благоевград с майка му. Това беше отдавна. Аз не се радвам на неговото решение, ако бях аз, сигурно и аз така щях да постъпя. Всичко си има някакви граници. Ако Митко каже, че е успял(и успял по правилния начин), ще е много повече вярно, отколкото кой да е друг в тази държава.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Дали без него сме по добри
...или завистта ееехееее, за 1 мин да ти вкаррат 2 гола, просто сме за г африканска некъде.

- KFZ-Handler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Космически кораб
Много зле....
На неговата възраст и положение да се откажеш да играеш за родината си е пълна излагация! Не ме интересуват критиките към него и кой какво казал...факта е че се отказа и той е много жалък. Сбогом г-н "Захарни краченца"
На неговата възраст и положение да се откажеш да играеш за родината си е пълна излагация! Не ме интересуват критиките към него и кой какво казал...факта е че се отказа и той е много жалък. Сбогом г-н "Захарни краченца"

истината е,че той неможе да смогне физически и затова се излага така. Може да е добър може да е всякакъв но няма физическа подготовка и си е на години. В англия е тежка програмата + националния и му идва явно в повече.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е па може вече да не издържа на простотиите в националният.то в една фирма с 3-ма човека е ужас,кво остава там,къде само интереси и селски изпълнения.....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4