Часовници

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Часовници

Мнение от _FIRMATA_ » 14 Май 2010, 10:53

Здравейте колеги. Насочил съм се към два модела часовници! Единия е Сейко, а другия Жак Льо ман! Ще помоля ако някой има впечатления от двата модела да сподели инфо! Може и предложение за друг модел! Търся си нещо до към 400- 450лв.! В този диапазон! Благодаря предварително!
http://www.amazon.co.uk/Seiko-Chronogra ... 11&sr=1-11
http://www.jacques-lemans.bg/view_watch.php?vid=1519
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Re: Часовници

Мнение от _FIRMATA_ » 14 Май 2010, 16:15

Колеги, ако никой няма инфо за точно тези модели може да споделите за собствените си. Може и да излезе хубава темичка за любителите! Да се обмени информация, която може да е полезна!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 14 Май 2010, 16:48

имаше точно такава тема, която стана доста дълга, потърси я, колега ;)
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 14 Май 2010, 18:59

Колега, посъветвам те да поискаш мнение тук : http://strelki.info
:)

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 14 Май 2010, 21:24

:OT:

Какъв е смисъла да даваш 4243242432 лв за часовник , след като тая екстра я имаш на телефона :mhihi: Винаги са ми били интересни такива индивиди, по-добре тея пари ги дайте за увеличаване размера на мъжеството :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 14 Май 2010, 21:35

http://www.alpina-watches.com/ малко по скъпички са, но може да си харесаш нещо :mrgreen:
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Кораба Destiny
Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed

Мнение от Stefan Caromov » 14 Май 2010, 21:38

dimithur написа::OT:

Какъв е смисъла да даваш 4243242432 лв за часовник , след като тая екстра я имаш на телефона :mhihi: Винаги са ми били интересни такива индивиди, по-добре тея пари ги дайте за увеличаване размера на мъжеството :mhihi:

Защото часовника се приема като вид бижу ,не като мерило на времето. Поне при хората ,които носят скъпи часовници.
Аз лично предпочитам скъп часовник ,пред златен лалнец.

Друг е въпроса ,че точно тези два примера не са удачни ,според мен поне .Сейкото го изключвам ,щот НЕ е швейцарско , а Жак Льомана е така наречения рекламен часовник ,който няма абсолютно никаква стойност
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 14 Май 2010, 21:42

gh0sts написа:http://www.alpina-watches.com/ малко по скъпички са, но може да си харесаш нещо :mrgreen:

На 5 пъти над цената на която той търси ако му викаш "малко" ти завиждам, богат човек си ;)
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 14 Май 2010, 21:48

E именно де - бижу. А каква е идеята на бижутата - да привличат индивиди от противоположния пол. Макар че честно казано , една 25 сантова паламарка ги привлича повече, не че после не пищят, ама е така от женска лакомия :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 14 Май 2010, 21:58

bum_bum написа:
gh0sts написа:http://www.alpina-watches.com/ малко по скъпички са, но може да си харесаш нещо :mrgreen:

На 5 пъти над цената на която той търси ако му викаш "малко" ти завиждам, богат човек си ;)

:shock: чак толкова мноог ли... аз лично сайта не съм го гледал защото има един магазин до вкъщи и всеки ден минавам от там и ги гледам, че си мислех да си взема един от най евтинките който беше някъде около 300евро и затова предложих сайта :dunno:
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 15 Май 2010, 1:16

Определено Джак Лемънс-а!
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Кораба Destiny
Детайли за колата: Alfa Romeo 156 Selespeed

Мнение от Stefan Caromov » 15 Май 2010, 12:00

Евтин скъп часомник е едно tissot-че ,или candino , или reymond weil л Като последната марка има и адски скъпи аксесоари .
А бижу за мен е не да привличам противоположния пол . Принципно скъпия часовник определя вкуса на човека ,който го носи ,а понякога се тълкува и като социален статус (което за мен е малко неандерталско)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 15 Май 2010, 12:08

Някаква идея каква е цената на Nightlife часовника?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Май 2010, 12:13

а не може ли просто като се събудя и да не си търся телефона ми да си погледна часовника... или как да вляза в морето/басейна с телефон... или как да играя тенис и да погледна или пък съм на някаква среща и не искам демонстративно да гледам колко е часа и т.н... не е чак толкова безполезна вещ ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Май 2010, 12:30

Stefan Caromov написа:Евтин скъп часомник е едно tissot-че ,или candino , или reymond weil л Като последната марка има и адски скъпи аксесоари .
А бижу за мен е не да привличам противоположния пол . Принципно скъпия часовник определя вкуса на човека ,който го носи ,а понякога се тълкува и като социален статус (което за мен е малко неандерталско)

Точно така,красивият часовник и хубавите обувки за мъж..
Друг е въпроса че напоследък ма много тъпи часовници се появиха на пазара,аз търсех семпъл с фунции,и естествено имам такъв,важното е да те привлече с дизайн,всичко друго е суетност

Следваща

Назад към Извън Темата