външен дълг....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: външен дълг....

Мнение от speedmaniac » 17 Май 2010, 14:56

Имайте търпение, ше се опраим :help:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 17 Май 2010, 16:27

dimithur написа:МВФ си е предимно американска организация, от какъв зор да си я бомбандират ? :dunno:
Кой фалира Гърция - пак щатите, с цел да подкопаят еврото ;)
Ирак и Сърбия ги бомбандираха със същата цел, с която Хитлер си е запалил Райхстаг-а 1933г - да се набеди някой и хората от страх да грабнат пушките и да търчат да се бият ;) Американската икономика така е устроена, че за да се развива имат нужда от една постоянна студена война - сега като ги няма СССР се намират талибани, муджахидини, терористи, скоро може би и Китайци ;)

е ти отговори на всички въпроси точно както бих отговорил и аз, тогава що спорим?
:OT: наскоро гледах един френски документален филм(около 2 чса и нещо)- ФРЕНСКИ, не бг, руски или нам къв си, не помня как се казваше, но тематиката беше кой стои зад атентата срещу папа Йоан Павел. разнищиха последователновсички официални и неофициални версии всички следи и 3ти, и 4ти лица свързани с покушението и процеса. накрая доказаха недвусмислено че е ЦРУ седи зад цялата работа.
ама не казаха, че всъщност това е с цел да се съхрани демокрацията и целта "да се съхрани демокрацията" оправдава всички средства.
а болшинството и до ден днешен вярва че България седи зад атентата...
в енциклопедия Британика , България само с това се споменава- че българските служби опитали да затрият папата.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Май 2010, 17:49

той папата ще е наясно кой е искал да го пуцне,тия енциклопедии като старите ни учебници по история по комунистическо време :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 17 Май 2010, 18:19

Темата е много интересна... малко офф,но тя доста се измести та мисля ,че пак си е на място... аз днес случайно попаднах на една статия ( и 1 новина която за мен е нова и направо останах доста изненадан за долара и амеро-то) може да се стори малко като фантасмагория ,но според мен има доста истина ...

http://forums.data.bg/lofiversion/index ... 38115.html

п.с. долара ще бъде заменен с амеро :shock:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 17 Май 2010, 20:25

sean-john написа:Темата е много интересна... малко офф,но тя доста се измести та мисля ,че пак си е на място... аз днес случайно попаднах на една статия ( и 1 новина която за мен е нова и направо останах доста изненадан за долара и амеро-то) може да се стори малко като фантасмагория ,но според мен има доста истина ...

http://forums.data.bg/lofiversion/index ... 38115.html

п.с. долара ще бъде заменен с амеро :shock:

Тая новина се върти от 10 години по форумите, па още не се е появило това амеро :mhihi: За какво им е на американците да си обвързват толкова икономиката с разни латиноси, дето сега и без това са им като роби - само да се вътрят да печатат нови хартийки. Единствено могат да го направят с цел да прецакат Китайците по някаква схема, които в момента са натрупали яко пачки в долари и се чудят къде да си ги завират вече :mhihi: Бтв днеска видехте ли какво се случи с еврото ;) ? Скоро пак май ще стане долар за евро , че дори и повече ;) Което няма лошо де, малко да се поотпуши европейската икономика, че с това скъпо евро никой не ще да купува от нас , пък вътрешния европейски пазар явно не си е самодостатъчен ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 17 Май 2010, 22:57

Абе да да пада....колко да пада. Няма да го оставят да пада свободно.Удобно е за тези държави с плаващите курсове...девалвират си валутата и всичко е окей, докато при тези с фиксираните курсове е малко по-сложно някак си.... май ще останем неконкурентноспособни май, за пореден път.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 17 Май 2010, 23:31

dimithur написа:МВФ си е предимно американска организация, от какъв зор да си я бомбандират ? :dunno:
Кой фалира Гърция - пак щатите, с цел да подкопаят еврото ;)
Ирак и Сърбия ги бомбандираха със същата цел, с която Хитлер си е запалил Райхстаг-а 1933г - да се набеди някой и хората от страх да грабнат пушките и да търчат да се бият ;) Американската икономика така е устроена, че за да се развива имат нужда от една постоянна студена война - сега като ги няма СССР се намират талибани, муджахидини, терористи, скоро може би и Китайци ;)

Я, нали преди година - две се кефихте на хамерика ка фалира, ся....ама те виновни, а и на наЗ като цяло не ни дреме, понеже нали.... а!!!! и пак не ни дреме понеже не сме в еурото ;)!

Предишна

Назад към Извън Темата