Опит за кражба на спойлер
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Опит за кражба на спойлер

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
err0r написа:///vlado написа:... ама тука си ги знаем кои са.
Това успокоява ли те по някакъв начин? Знаеш кой ти прави мизерии и не правиш нищо?
ми първо,че си ги върнах нещата ... и второ,научиха се да не ми барат колите

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
///vlado написа:err0r написа:///vlado написа:... ама тука си ги знаем кои са.
Това успокоява ли те по някакъв начин? Знаеш кой ти прави мизерии и не правиш нищо?
ми първо,че си ги върнах нещата ... и второ,научиха се да не ми барат колите
Е те бате за тва са се активизирали пак - ти си ги върнал у първи клас.Са требе да събират сичко на ново

- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
joreto007 написа:Еми кажи ги да ги преслушам да се са почнали да бръмчат и по Мл 1
Аве жоре че те отдавна си брамчат наи много в нашия квартал но явно до сега не си разбирал или не си бил засегнат пък и все пак си малко по нагоре от мен през 2 влока я мини някоя сутрин около високите блокове към хмс то да видиш какво става от поломени коли че лантрата миналата година за 1 месец 4 пъти я разбиваха а наи лошото е че не са кварталните джамбази а някъкви пришълци от прованса и понеже сме краен квартал им е много удобно за бягство сигурно 100 пъти съм задавал въпроса на полицаи кво правят и те викат ние ги хващаме други ги пускат за това съм ги предупредил хвана ли някои само ще гледам да няма свидетели
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
joreto007 написа:Вчера или в Младост 3 или в Младост 1 са се опитвали да ми свалят спойлера от задния капак и са го надрали капака там кадето са ръчкали при опита които е бил неуспешен за моя радост така ,че сигорно ще има 2 ри опит но този път ще ги чака нещо интересно стрелящто с олово . Предполагам ,че са колеги от форума така ,че ако бъдат хванати ще има мазе парти за сички колеги които са пострадали от некви такива ,ще могат да доидат и да си "поговорят " с тях .![]()
![]()
може да разчиташ на мен!
Явно не е само в Младост, преди две вечери свалиха един на 5-цата в Павлово, на място където досега никой не е чул и видял да се пипа!
И то по доста брутален начин....

- sparky01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е70’40d; е60’530d
ако бъдат хванати ще има мазе парти за сички колеги които са пострадали от некви такива ,ще могат да доидат и да си "поговорят " с тях
То ще трябва да се правят записвания за "разговорите" предварително,че иначе няма да можем се вредим

- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
- joreto007
- младши ентусиаст
-
аиде да им направиме нещо трябва малко примамка и няколко безсъни нощи и сле това малко кеф

- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
joreto007 написа:аиде да им направиме нещо трябва малко примамка и няколко безсъни нощи и сле това малко кеф
и този номер съм го пробвал и бая безсънни нощи съм имал но без резултат
- joreto007
- младши ентусиаст
-
за тия съм почти сигорен че ще се върнат ама оставих колата на паркинг днеса че ако трябва да ги чакам ще трябва и да ги отлежа ако ме хванат после
защото са се опитали да ми краднат и задната ама са я счупили и за това така си мисля ама явно няма да е днеска
защото са се опитали да ми краднат и задната ама са я счупили и за това така си мисля ама явно няма да е днеска

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2