ол инклузив 2010

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

ол инклузив 2010

Мнение от betona » 17 Май 2010, 21:16

Колеги, вече е време със семейството да планираме отпуска и търсим варианти за почивка от около 20 юни за 10-тина дни, преди да е станало претъпкано на морето. С дете на 3г. сме и търсим спокойствие а не нощен живот. Мислим да отидем на пакет ол инклузив, от екстрите (ако могат да се нарекат такива) държа да има басейн, добър фитнес и свободен достъп до интернет - Wireless. Досега няколко години подред ходим в Ахтопол защото там е много спокойно, но няма оферти за ол инклузив, затова съвети и споделен опит за добри места ще са ни от полза :help:
Човек когато е късметлия, по гърба да му го плъзнеш, в гъза ще му влезе !!!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: ол инклузив 2010

Мнение от Dimitroff » 17 Май 2010, 21:33

Едно предложение от мен - разходете се я в Турция, я в Гърция и ще разбереш защо хората, който веднъж са почивали там спират да ходят на море в Българя...

Аз и приятелката ми се спряхме на ... Турция.
7 нощувки, самолетни билети в 2те посоки...УЛТРА ол инклузив (незнам дали си запознат с разликата между ол инклузив и ултра ол инклузив...почти няма общо).

Излиза по 500евра на човек...

Става въпрос за Анталия - хотела е Lira resort...5 звезди - офертата е повече от добра, но е в края на август..

Съветвам те да изберете нещо извън България.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 17 Май 2010, 21:41

Съгласен съм с Димитрофф, веднъж излезеш ли от България на почивка после някак си не ти се ходи на черноморието....
Миналата година бях в х-л Арабела на Златни пясъци, ол инклузив.... предпочитам Хърватско без ол инклузив :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 17 Май 2010, 21:50

много е зле по нашето крайбрежие .. миналата година ходихме на Елените уж 4 звезди - мръсен плаж и море само в басейна киснахме то като ще е така защо да е на море .. тая година сме другаде

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 17 Май 2010, 21:56

Тай тай си ходиш на Ахтопол едвали още 5 минути път ще те спрат да отидеш до Синеморец. Не знам дали си ходил до там, бих ти препоръчал х-л Bella Vista не зная моментните цени, но няма проблем да бъда информиран. Мисля, че това място е за вас и плажат се намира точно до хотела. Има си басейнче, фитнес, WI-FI всичко необходимо. Ако имаш допълнителни въпроси относно х-ла пиши ЛС :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е70’40d; е60’530d

Мнение от sparky01 » 17 Май 2010, 22:09

И според мен Турция или Гърция е по-добрият вариант.В близките 10години на българското черноморие няма да има даже и подобни на тези оферти,които предлагат Турция и Гърция.Недей да се чудиш,няма да сбъркаш :wave:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 17 Май 2010, 22:41

Тази година и аз ще пробвам на Българското черноморие all inclusive, макар да съм чувал че на може да се сравни с турския all inclusive, но не мога да представя че ще е удобно толкова път за едно море когато си с дете. Пък и там в Турция си е доста по-горещо...
Има много коли и ....BMW
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 17 Май 2010, 23:32

ами гледам доста добри цени - под 50 лв. пакета, но офертите които ми харесаха май са само от Албена а там юни май водата няма да е много топла, иначе извън БГ за Гърция доста гледаме, но е хубаво освен реклами и препоръка от някой който е останал доволен на място...
Човек когато е късметлия, по гърба да му го плъзнеш, в гъза ще му влезе !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 17 Май 2010, 23:46

Alexi написа:много е зле по нашето крайбрежие .. миналата година ходихме на Елените уж 4 звезди - мръсен плаж и море само в басейна киснахме то като ще е така защо да е на море .. тая година сме другаде

Къде точно на Елените, ако не е тайна? Не за друго, но за мен това там е рая..и го открих точно когато се бях отказала от българските курорти..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 17 Май 2010, 23:58

аз пък ви казвам че тази година ще е пълно с Гърци, Турци и тем подобни по нащо черноморие, поради простата причина че в България се предлагат почти същите услуги на 5-пъти по ниска цена и красотата и зеленината е несравнима 8)
Гърция за почивка са само островите, но пък там цените са... една нощувка в колиба(едноетажна селска къща) в разгара на сезона е 70/80евро на човек, едно фрапенце е 5 евро в псастмасова чашка :mhihi: .... иначе е красиво, но за 10 дни харчиш половин Е46 :mhihi:
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Май 2010, 0:13

gh0sts написа: красотата и зеленината е несравнима 8)

Ти май отдавна не си бил по нащо море, щото по гръцкото и турското красота и зеленина колкото щеш ама по нащо е само бетон, хотели, кал и селяни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 18 Май 2010, 0:17

аз по принцип с жената обикалям за едно лято почти цялото черноморие, всеки уикенд сме нанякъде, миналото лято от Дуранкулак до Созопол пропуснах само Сл. Бряг, защото ми е противно място, тва не е курорт, не е нищо.... и ще препоръчам:
- Албена - няма по-чисто и спокойно място в Бг за почивка, особено с дете.... морето, плажът - всичко е 6, препоръчвам хотел Фламинго - доволни ша останити :D ... а и има страхотни местенца на 20-30-40-50км..... - Калиакра, Балчик, Русалка.... на 3км е Кранево - кипи живот, пълно с кръчми.... абе Албена за мен си е номер 1 в България... и това, че лъхало на комунизъм и т.н. - бля бля.... някой да изкара седмица с пълен пакйет във фламингото, после пак ще си говорим...

http://www.krapets.com/bg/hotel_yanitza.html - това също препоръчвам, страхотно е хотелчето, а съвсем близо, на 15-на минути път, след Дуранкулашко езеро, има един страхотен огромен плаж, дълъг е километри, широк е над 50м, а водата е кристална, дъното е така плавно навътре, че на 50м. ти е до малко над коленете ;)

не съм убеден, че нашето Черноморие е зле - дори мога да поспоря - кал и камъни има на много места, ама човек просто трябва да знае къде да ходи....

п.п. на вас, софиАнците, не ви се угоди, братче, всички са селяни навред, само вие сте баш башиите.... хубаво, че ходят в Гърция повечето от софето, тъкмо не са по Черноморието, да гледам киселяци.... :mhihi:
Последна промяна Механджията на 18 Май 2010, 0:22, променена общо 2 пъти
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 18 Май 2010, 0:19

Aй сиктир, по-скоро бих отишъл на почивка в авганистан, отклкото на нащо черноморие :mhihi: За какво да ходя, за да спонсорирам е тея смешници с хотелчетата ли http://www.blitz.bg/news/article/78666 ? :dunno: Да им ги отнесе всичките дано, а ако нещо оцелее да им го вземат банките . То с трици маймуни не се ловят.
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 18 Май 2010, 0:40

bum_bum написа:
gh0sts написа: красотата и зеленината е несравнима 8)

Ти май отдавна не си бил по нащо море, щото по гръцкото и турското красота и зеленина колкото щеш ама по нащо е само бетон, хотели, кал и селяни.

никой не може да ме убеди в красотата на България 8) просто споделям лично мнение в което не може да ме разубеди никой ;)
сори за оф... а но господин модератора ме цитира тука за зеленините та се запалих малко :D

:bgflag:
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Май 2010, 10:02

У нас всичко е хубаво, с изключение на обслужването. Но и в 7-звезден хотел да си, лошото обслужване може да скапе цялата почивка :confused:
Всъщност вариант са малките семейни хотелчета по БГ черноморие. За съжаление те са не повече от 3-звездни, но обслужването 95% е отлично ;)
Турция е класика. Гърция е много близо, но ония аборигени-анархисти всеки ден правят стачки и погроми - вече и със смъртни случаи :kuku:

Следваща

Назад към Извън Темата