ол инклузив 2010

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: ол инклузив 2010

Мнение от pampo » 18 Май 2010, 10:18

Българското черноморие не е само Слънчев Бряг и Златни Пясъци, да знаете, и да, в България природата все още е жестока и добре че дойде тая криза да се срат глупаците с бетонните си изцепки и затриване на природата...

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 18 Май 2010, 10:27

dinkomg написа: не мога да представя че ще е удобно толкова път за едно море когато си с дете. Пък и там в Турция си е доста по-горещо...

Има си самолети за тази работа - качваш се и си в Анталия за час и 40 минути...в Турция се ходи на море края на август-началото на септември. :yes:

Офертата която съм писал във второто мнение е с включени самолетни билети и летищни такси - принципно са около 50тина евра...но никъде не ги споменават, та...без летищните такси и без самолетните билети излиза, че ще почивам за 700 лева...7 нощувки в Турски 5 звезден хотел (разликата между БГ 5 звезди и Тр 5 звезди...е доооооста голяма), ултра ол инклузив (тоест - фрий са не само местните алкохоли, а всично + не си ограничен във времеви диапазон - навън ол инклузив значи ядеш и пиеш но от х до х часа - после ако искаш още - плащаш)...Басейни, аквапарк, диско, ресторанти - всичко е фрий...до къде ще изкарам с тези 700 лева по БГ черноморие? Миналата година за една вечер оставихме по 70 лева на човек в една дискотека...и половината бяхме трезви! Айде няма нужда!
Платил съм си хотела, направил съм си сметка за алкохола и храната, отивам на плажа...търся като ненормален свободен чадър, чистя фасовете и боклуците около него, разпъвам си хавлията, лягам...и точно тогава идва някакъв ....черен и ми казва х лева за чадъра ?!?! х 10 дни = ххх лева? Що, бе човек? Що трябва да се чувствам тъпо, като съм дошъл да си почивам ?!? - Айде пак няма нужда!!

За мен най-важното в една почивка е да те карат да се чувстваш КЛИЕНТ, да си дадеш парите с КЕФ - е в Турция определено знаят как да го направят!!

Леко превю:

Изображение
Изображение
Изображение

Сравнено с Българската действителност: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 18 Май 2010, 11:49

Сега видях, че имало няколко вида пълен пансион или гръмкото ол инклузив. Не бях чувал, че има различни такива, български, турски, супер, утра и т.н. инклузиви. Това, че в Бг някои хора предлагат пълен пансион, а на практика е полу е друг въпрос. Където и да съм бил, пълния пансион включва всичко. Ядене и пиене колкото можеш по всяко време, било то в ресторанта, бара или басейна. Единственото ограничение, което съм виждал е, че не можеш да се поръчват 12 и нагоре годишни уискита и алкохоли. Аз постоянно чувам много добри отзиви за Хърватка, да не е евтино като Турция, но има защо явно.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Май 2010, 12:04

Dimitroff написа: (разликата между БГ 5 звезди и Тр 5 звезди...е доооооста голяма),

]

Ще си позволя да не се съглася с теб в това отношение. Била съм в 5 звезден хотел в Турция /Мармарис/ и в 5 звезден в България - разликата наистина беше от земята до небето, но в полза за хотела в България ;) За останалото съм съгласна, че е така.
За плажа също не е много приятно да ти събират някакви космически цени, ама...за това ако си на зор да не те пече си купуваш един чадър за 10лв., слагаш хавлията на пясъка и си готов. В крайна сметка никой не те задължава да си на шезлог ;) А когато хотела държи плажното място с/у него, е безплатно, както е и в Турция.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Май 2010, 12:09

((:BuKcu:)) написа:
Dimitroff написа: (разликата между БГ 5 звезди и Тр 5 звезди...е доооооста голяма),

]

Ще си позволя да не се съглася с теб в това отношение. Била съм в 5 звезден хотел в Турция /Мармарис/ и в 5 звезден в България - разликата наистина беше от земята до небето, но в полза за хотела в България ;) За останалото съм съгласна, че е така.
За плажа също не е много приятно да ти събират някакви космически цени, ама...за това ако си на зор да не те пече си купуваш един чадър за 10лв., слагаш хавлията на пясъка и си готов. В крайна сметка никой не те задължава да си на шезлог ;) А когато хотела държи плажното място с/у него, е безплатно, както е и в Турция.

Ти пък като толкова ги разбираш що не вземеш веднъж да ни заведеш на моренце нещо, а?! :P :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Май 2010, 12:16

flame написа:

]

Ти пък като толкова ги разбираш що не вземеш веднъж да ни заведеш на моренце нещо, а?! :P :lol:

Да не съм ти тур агенция :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 18 Май 2010, 12:43

flame написа:

]

Да не съм ти тур агенция :mhihi: :mhihi:

Че кво лошо?! :winky: :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 18 Май 2010, 13:17

Dimitroff написа:...

Ти представяш точно двете крайности! Викси е много права. Има страхотни 5 звездни хотели и в България..в зависимост от сезона, може и по тънко да ти излезе този лукс и тук. Имате интернет, използвайте го..

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 18 Май 2010, 13:26

Доста хора форума пътуваме
с тази агенция и винаги сме
били доволни...
http://www.tours-club.com/i.php/index.html
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 18 Май 2010, 13:28

krystal написа:
Dimitroff написа:...

Ти представяш точно двете крайности! Викси е много права. Има страхотни 5 звездни хотели и в България..в зависимост от сезона, може и по тънко да ти излезе този лукс и тук. Имате интернет, използвайте го..

:yes:

аз какво ви говоря, хората се скъсаха да ходят в България на почивки, постоянно ме питат колеги и приятели как да стигнат някъде, това или онова колко струва или пък къде е най хубаво за планина, лов, риболов и естествено море ;)
иначе Турция е много хубава, искам и аз някой ден да отида.. :)
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Май 2010, 13:29

аз ако успея тая година да се размина с некой рамазан-байрам ще ида пак в турция! чакането на границата ме уби миналият път ,но вече се забрави и пак натам ще пътувам. няма по-уникално обслужване от в турция!!!
аз ползвам на приятеля-босев-дъ босс агенцията и съм доволен.
http://albenatours.com/cms/
мога да звънна по всяко време ,да задам задачка с изисквания и да бъде изпълнена на добра цена и квото съм изискал....
Последна промяна SKISA на 18 Май 2010, 13:33, променена общо 1 път

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 18 Май 2010, 13:30

Dimitroff написа:че ще почивам за 700 лева...7 нощувки в Турски 5 звезден хотел (разликата между БГ 5 звезди и Тр 5 звезди...е доооооста голяма), ултра ол инклузив (тоест - фрий са не само местните алкохоли, а всично + не си ограничен във времеви диапазон -

Винаги ми е бил странен тоя ол инклузив, аз като гълтам по 2 бултилки уиски на ден, дали нема да ги овътря много здраво :twisted: Пък ако се събереме една компания пияници , тоя хотел трябва да фалира. :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 18 Май 2010, 13:42

Миналия октомври цъфнах в Анталия на all invlusive и останах доста доволен ! Една седмица със самолет от и до София ми излезе по-малко от 800 лв.Обслужването е перфектно, само алкохола беше само местен но не е фатално !Средиземно море е доста по-солено от Черно ,ама става :mhihi: !Иначе тука май само Албена става за почивка със семейството ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Май 2010, 13:53

dimithur написа:
Dimitroff написа:че ще почивам за 700 лева...7 нощувки в Турски 5 звезден хотел (разликата между БГ 5 звезди и Тр 5 звезди...е доооооста голяма), ултра ол инклузив (тоест - фрий са не само местните алкохоли, а всично + не си ограничен във времеви диапазон -

Винаги ми е бил странен тоя ол инклузив, аз като гълтам по 2 бултилки уиски на ден, дали нема да ги овътря много здраво :twisted: Пък ако се събереме една компания пияници , тоя хотел трябва да фалира. :mhihi:

У България фрии алкохола е само Български= че ако гътнеш 2 бутилки самия ти си се гътнал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Май 2010, 13:58

Е.Димитров написа:
dimithur написа:

У България фрии алкохола е само Български= че ако гътнеш 2 бутилки самия ти си се гътнал :mhihi:

Трябва да се стимулира българската продукция все пак :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата