BMW с предно...предаване?!?!
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Re: BMW с предно...предаване?!?!
ХАХА
БМВ ще правят феислифт на ФВ Широко

БМВ ще правят феислифт на ФВ Широко

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ще има бум в продажбите,заради мита,че предното зимата много рови 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Пълната глупост,! Едва ли са го закъсали толкова, че да правят подобни извращения с марката
БМВ е направено да бъде със задно, за да може като настъпиш педала задницата да тръгва преди тебе

БМВ е направено да бъде със задно, за да може като настъпиш педала задницата да тръгва преди тебе

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Баси,как прилича на хюндай 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми най-много който си вземе такова да му се наложи да прави конверсия на задвижващите колела като на англичанка-волана!!
баси тъпнята! да му се прецака аутокада на инжинера да му се прецака дано....
баси тъпнята! да му се прецака аутокада на инжинера да му се прецака дано....
Наскоро четох статия, според която, 80% от собствениците на БМВ 1-ва серия, мислели че колата им е с предно. Та.. те и Мини са с предно, кво толко страшно има, че плюете..? Всъщност кой ли ви пита.. 

- SKISA
-
-
БМВ с предно не е като жена със задно . или като жена с крака на ушите!
адски е гадно да се мисли в тая насока. БМВ е било и винаги трябва да бъде със задно....!
адски е гадно да се мисли в тая насока. БМВ е било и винаги трябва да бъде със задно....!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
krystal написа:Наскоро четох статия, според която, 80% от собствениците на БМВ 1-ва серия, мислели че колата им е с предно.

Тва значи са толкова и фенове на марката.... или жени... може би правят асоциация с А-класата... няква. Мен иначе 0-лата ми харесва, въпреки евентуалните прилики с някои известни марки автомобили... надявам се, че и новата 1-ца ще е с толкова агресивна мОцуна...
Mollov написа:krystal написа:Наскоро четох статия, според която, 80% от собствениците на БМВ 1-ва серия, мислели че колата им е с предно.
![]()
![]()
![]()
Тва значи са толкова и фенове на марката.... или жени... може би правят асоциация с А-класата... няква. Мен иначе 0-лата ми харесва, въпреки евентуалните прилики с някои известни марки автомобили... надявам се, че и новата 1-ца ще е с толкова агресивна мОцуна...
То пък ако и половината, които караха БМВ бяха и фенове...
Ето цитат от статията..:
Ето и статията: http://news.automedia.bg/read/9250.htmlИнформацията която получихме днес обаче гласи, че цели 80% от собствениците на BMW Серия-1 са убедени, че карат кола със задвижване на предните колела. Това станало ясно от официално проучване на компанията, поръчано лично от шефът на BMW Норберт Райтхофер (Norbert Reithofer). Не е посочено на кой континент е правена анкетата.
Скис..едно време БМВ е обхващало много по-малко сегменти, но живота се променя.., някои си стоят на едно място, други се развиват..
- SKISA
-
-
айде нема нужда да обхваща сегменти ,дето не му трябват! ше изгуби вече завоювани сегменти по тоя начин. аз само ако направят бус може да се включа в нов сегмент иначе да е със задно и друго не ми трябва. предното е за пусита..... 

Ми нека си прават бе, това не значи автоматично, че всички нови модели ще станат с предно, напротив, решили са да правят сапунерка, ако ще и с перка да си я задвижват, все ми е тая 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
krystal написа:Наскоро четох статия, според която, 80% от собствениците на БМВ 1-ва серия, мислели че колата им е с предно. Та.. те и Мини са с предно, кво толко страшно има, че плюете..? Всъщност кой ли ви пита..
Все едно само на сФирки да живее един мъж

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
krystal написа:Mollov написа:krystal написа:Наскоро четох статия, според която, 80% от собствениците на БМВ 1-ва серия, мислели че колата им е с предно.
![]()
![]()
![]()
То пък ако и половината, които караха БМВ бяха и фенове...
Ето цитат от статията..:Ето и статията: http://news.automedia.bg/read/9250.htmlИнформацията която получихме днес обаче гласи, че цели 80% от собствениците на BMW Серия-1 са убедени, че карат кола със задвижване на предните колела. Това станало ясно от официално проучване на компанията, поръчано лично от шефът на BMW Норберт Райтхофер (Norbert Reithofer). Не е посочено на кой континент е правена анкетата.
Скис..едно време БМВ е обхващало много по-малко сегменти, но живота се променя.., някои си стоят на едно място, други се развиват..
Аз знам кой е континента ...

На същият тоз континент питат какво е KFC,и никой не знае

м/у другото същото е и със Смарт,всички го мислят на предно,ама зимата си се въртят само задните колела!
По темата,можеше капака да е по-малък

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ми каро решите да дрифтите с предно , ще правите като астра-джиите, ключват задната скорост и с мръсна газззззз

Никой не мое ма връне на селу!
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
krystal написа:Наскоро четох статия, според която, 80% от собствениците на БМВ 1-ва серия, мислели че колата им е с предно. Та.. те и Мини са с предно, кво толко страшно има, че плюете..? Всъщност кой ли ви пита..
А според теб кой трябва да питат?
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5