ол инклузив 2010
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: ол инклузив 2010
Не разбирам...защо толкова скочихте срещу мен?
Викси - права си, но от Мармарис до Анталия...как да кажа - сравняваш Созопол със Златни Пясъци...
За 5 звездните хотели в БГ и Тр - не съм срещал база за сравнение...Хотелите в Бг са нови - може би са мааалко по-бляскави, но път в турски 5 звезден, построен през 2005-2007 ...
Да - в България има хубави хотели и добри оферти!
Отделно - има чудни хотелчета и хотелища по нашето черноморие, но няма изградена култура за обслужване на БЪЛГАРИ от БЪЛГАРИ - обяснявам:
- Обслужващия персонал в 80% от случайте е за сезона. (краде се масово, отношението към клиента е някаква легенда...там някъде си...някога...)
- Обслужващия персонал предпочита да обслужва чужденци, а не Българи...заради МИТОВЕТЕ за големи бакшиши
.
Всъщност Българина дава доста по-големи бакшиши от немеца, гърка, англичанина и т.н. ... просто трябва да бъде предразположен
(все по-рядко се случва)
За последните 10 години - цялото българско черноморие (даже с една тайфа преди години нощувахме по 1-2 нощувки на 4-5 различни места)
Доста места в Гърция (има страхотни оферти за цяла къща на плажа за компания от 8-10 човека...перфектно и като цена и като компания - само ние сме вътре!)
Доста места из Турция.
Скиса е прав - няма друго място което дава сбора от цена, качество, обслужване и отношение равен на този в Турция.
За себе си съм решил - пак там!
Викси - права си, но от Мармарис до Анталия...как да кажа - сравняваш Созопол със Златни Пясъци...
За 5 звездните хотели в БГ и Тр - не съм срещал база за сравнение...Хотелите в Бг са нови - може би са мааалко по-бляскави, но път в турски 5 звезден, построен през 2005-2007 ...

Да - в България има хубави хотели и добри оферти!
Отделно - има чудни хотелчета и хотелища по нашето черноморие, но няма изградена култура за обслужване на БЪЛГАРИ от БЪЛГАРИ - обяснявам:
- Обслужващия персонал в 80% от случайте е за сезона. (краде се масово, отношението към клиента е някаква легенда...там някъде си...някога...)
- Обслужващия персонал предпочита да обслужва чужденци, а не Българи...заради МИТОВЕТЕ за големи бакшиши

Всъщност Българина дава доста по-големи бакшиши от немеца, гърка, англичанина и т.н. ... просто трябва да бъде предразположен

За последните 10 години - цялото българско черноморие (даже с една тайфа преди години нощувахме по 1-2 нощувки на 4-5 различни места)
Доста места в Гърция (има страхотни оферти за цяла къща на плажа за компания от 8-10 човека...перфектно и като цена и като компания - само ние сме вътре!)
Доста места из Турция.
Скиса е прав - няма друго място което дава сбора от цена, качество, обслужване и отношение равен на този в Турция.
За себе си съм решил - пак там!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
((:BuKcu:)) написа:Е.Димитров написа:dimithur написа:Dimitroff написа:че ще почивам за 700 лева...7 нощувки в Турски 5 звезден хотел (разликата между БГ 5 звезди и Тр 5 звезди...е доооооста голяма), ултра ол инклузив (тоест - фрий са не само местните алкохоли, а всично + не си ограничен във времеви диапазон -
Винаги ми е бил странен тоя ол инклузив, аз като гълтам по 2 бултилки уиски на ден, дали нема да ги овътря много здравоПък ако се събереме една компания пияници , тоя хотел трябва да фалира.
У България фрии алкохола е само Български= че ако гътнеш 2 бутилки самия ти си се гътнал
Трябва да се стимулира българската продукция все пак
ти що си си зела немско БМВ тогава!!?!? земи си каруца от поибрене-българска е!
изобщо не ми пука дали ще стимулирам български хотелиери или марокански ,или па камерунски -стига да отговарят на изискванията ми ,да дават добри цени и отлично качество и да ме обслужват като бей....! и хич нема да питам какви са. да-на нащо море би ми било най-удобно и близо и със сигурност мога да преглътна някоя дребна неразбория при добро отношение ,но преглъщането тука хич не е дребно ,а пък цените са съсщите ,подобни или дори по-високи! ми нема как да стане да ида тука и да се ядосвам и да се дразня при положение ,че има по-добри оферти някъде ,па ако ще хич да няма туризъм в |България или хотелиерство. да се научат да обслужват....!!!
Аз, си ходя на къмпинг в бунгалце нейде на юг. Последно бях на Арапя. Децата тичат по поляната, спокойствие, горичка направо рай. Няма тарапани, няма силна музика, няколко заведения на плажа и това е. Чат пат си правим барбекю на полянката пред бунгалото с приятели. Абе идилия направо. Силистар е на 20минути с колата, Лозенец е на 2 километра, има къде да се разходи човек.
Има и хотелчета на самия бряг, бяха по 50лв миналата година в разгара на сезона. Аз, смятам да повторя чесно да си призная.
Има и хотелчета на самия бряг, бяха по 50лв миналата година в разгара на сезона. Аз, смятам да повторя чесно да си призная.
Dimitroff написа:има чудни хотелчета и хотелища по нашето черноморие, но няма изградена култура за обслужване на БЪЛГАРИ от БЪЛГАРИ - обяснявам:
- Обслужващия персонал предпочита да обслужва чужденци, а не Българи...заради МИТОВЕТЕ за големи бакшиши.
Всъщност Българина дава доста по-големи бакшиши от немеца, гърка, англичанина и т.н. ... просто трябва да бъде предразположен(все по-рядко се случва)

SKISA написа:((:BuKcu:)) написа:Трябва да се стимулира българската продукция все пак
ти що си си зела немско БМВ тогава!!?!? земи си каруца от поибрене-българска е!

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Изобщо не ви разбирам с тези почивки на море, ако знаете колко ми е писнало да ходя на плаж преди работа за по 1-2 часа ... отивам си на планина и толкоз вие кат искате - Турция, Гърция, Хърватска ... Малдиви ...
При желание всички софиянци може да си дадете адресите да ви пратя буркан морска вода, пясък и торбичка морски въздух... оплюхте черноморието яко и ми хвалите "чудните" Анталия и Мармарис еми ... успех. Тази година за 500е (беше дадено като цена за пример) на човек може така да се вихриш по черноморието че после и по бтв да те дават, цените са страхотни, а относно обслужването да вярно е много бяхме назад обаче ако знаете как ни оправи кризата..... сега по хотелите който се прави на голям си отива с първия автобус за едно работно място чакат 4-5 човека.
При желание всички софиянци може да си дадете адресите да ви пратя буркан морска вода, пясък и торбичка морски въздух... оплюхте черноморието яко и ми хвалите "чудните" Анталия и Мармарис еми ... успех. Тази година за 500е (беше дадено като цена за пример) на човек може така да се вихриш по черноморието че после и по бтв да те дават, цените са страхотни, а относно обслужването да вярно е много бяхме назад обаче ако знаете как ни оправи кризата..... сега по хотелите който се прави на голям си отива с първия автобус за едно работно място чакат 4-5 човека.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Kолега, убеден съм, че си прав, но аз съм решил да видя кризата колко е вдигнала и без това високото ниво в Турция.
Нищо лично към българското черноморие, но щом до сега не е успяло да ме задържи - надали занапред ще успее
Нищо лично към българското черноморие, но щом до сега не е успяло да ме задържи - надали занапред ще успее

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Приятел управител на хотел на Зл. Пясъци беше в Анталия за Гергьовден за reality check ... доволен ще останеш, не правя реклама на нашето или защото съм от Варна просто тази година нещата се различават от предходни, но след Родос и Искендерун и на мен ми е трудно да се радвам на БГ курортите.. палатки на някой диво място или някъде дълбоко на юг да, но определено зл.пясъци кранево слънчев бряг 

Аз па имам идея как могат да се привлекат яко туристи по нашето черноморие. Сезона да се разкарат всички полицай и да се обяви една зона около курорти официално за анархистка.
То не че и сега не е така, ама поне да е официално - правилата за движение по пътищата там да бъдат премахнати, както и всякакви закони да не важат . Мисля че ще има ефект, те хората на запад и без това си търсят тръпка щото там всичко им е уредено и скучаят. Тука спокойно ще могат да се натряскат до забрава и да се избият без никой да им търси наказателна отговорност 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Българско ама докато аз си плащам почивката ще мога и да си избирам къде да ми сервират Маргарита-та / а не да ми водат Марга от Куртово Койнаре че правела страшни..... фрешове
/.
Обиколил съм половината свят и по-голям таш.к от нашите курорти няма
Мръсотия, смрад, цигания, простори с гащи по улиците..... абе стъпиш ли в истински курорт ще разбереш горчивата истина - в България туризъм няма 

Обиколил съм половината свят и по-голям таш.к от нашите курорти няма

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
dimithur написа:Аз па имам идея как могат да се привлекат яко туристи по нашето черноморие. Сезона да се разкарат всички полицай и да се обяви една зона около курорти официално за анархистка.То не че и сега не е така, ама поне да е официално - правилата за движение по пътищата там да бъдат премахнати, както и всякакви закони да не важат . Мисля че ще има ефект, те хората на запад и без това си търсят тръпка щото там всичко им е уредено и скучаят. Тука спокойно ще могат да се натряскат до забрава и да се избият без никой да им търси наказателна отговорност
Абе колега, на теб не ти ли е леко тъпо да пишеш всеки ден по 30 мнения поне и да си седиш все на 72 със седмици?

- SKISA
-
-
и аз сметам да пропусна да се убедя лично колко им е повлияла кризата! за 40г се ослушваха да ме напраат верен клиент-са се сетили у кризата! дреме ми....! ходя на нащо ,че е по-близо за уикенд на лозенец! но искам да си похарча парите там, където ше ме обслужат като бей ,а засега от опита ми тва е турция....!така че айде още малко криза и да изфалират ептен и после ше видиме кво е останало....
ако не искаш в чужбина според мен Албена става
миналата година бяхме с дете на година и половина в началото на юли и ми хареса
много спокойно място, с прекрасни плажове и чисто море, храната горе долу е добре
а след 23.00ч всичко приключва (като шум)
и мен ми се ходи в Турция или Гърция, но с това малко дете ... нещо не ми се тръгва
то не, че и тук в БГ на Албена беше много почивка
миналата година бяхме с дете на година и половина в началото на юли и ми хареса
много спокойно място, с прекрасни плажове и чисто море, храната горе долу е добре
а след 23.00ч всичко приключва (като шум)
и мен ми се ходи в Турция или Гърция, но с това малко дете ... нещо не ми се тръгва
то не, че и тук в БГ на Албена беше много почивка

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
+1 за Албена. обиколил съм почти всички хотели там. преди това и аз така говорех- никога повече в БГ! само Турция, Гърция. е да ама Албена ми промени мнението. Фламинго е страшен хотел. Също Калиакра е доста приличен.
тази година обаче ще опитам нещо ново- направил съм си резрве в Гранд хотел Варна. ще видим как е....
тази година обаче ще опитам нещо ново- направил съм си резрве в Гранд хотел Варна. ще видим как е....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- SKISA
-
-
ми как да е...! старо! имаш чуството ,че се връщаш десетилетия назад като видиш обстановката. иначе инсталациите са сменени скоро,климатизацията я правихме май някъде 2002ра наново цялата,но като отидох преди 2г да спя там по работа и ми се отщя....!
bum_bum написа:
Абе колега, на теб не ти ли е леко тъпо да пишеш всеки ден по 30 мнения поне и да си седиш все на 72 със седмици?Кви ли не спамери съм виждал ама ти направо ме изумяваш
Eми нещо явно ми се е откачило жилото на километража

А това пък с "реставрираните" соц хотели е най-големата глупост . Колкото и да ги лъскат, все нещо от някъде тече, все има мухъл и от някъде ти смърди на столова

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4