Аз ли съм карък или просто BMW се чупи постоянно???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 318 is комби

Re: Аз ли съм карък или просто BMW се чупи постоянно???

Мнение от RUMBAIK » 18 Май 2010, 20:37

Чесно казано и ас несам много доволен от Е36 но от кам ламарините МНОГО РАЖДА БЕ ХОРА първо имах една Е30 с м40 вафления стоп ХОРА С РЪКА НА СЪРЦЕТО СЕ ЗАКЛЕВАМ ТОВА Е ЖЕЛЯЗНА КОЛА тирнах едни 500лв по нея като я зех 4 години я подлагах на зверско каране и не мръдна това животно единствената раждичка по нея беше отзад под ухото за теглене сажалявах стократно после дето я продадох видях после след 2 години тоя дето я купи и човека каза нищо нее бутнал по нея от както я е купил позеленях от ЯД после зех една астра хечбек 1.4 пълна инжекция 93 коня и това издържа на зверско каране но нее bmw а сега преди около 8 месеца зех Е36 м43 1.8 комби двигател перфектенс чип 130 коня е сменях външни шарнири тампони носачите сега амортисиора ми единия почуква от вътре но нее истървал и несе знае к во е а раждичка от сякаде избива това наи много ме дразни астрата ми има по малко ръжда от това.
[img][url=http://picbg.net/img.php?file=a87be168865b8071.gif][img]ht[/img]Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 18 Май 2010, 23:11

akula написа:поддръжката си е поддръжка, нея никой не я оспорва, ама се пак нали за тва е бмв- да е кораво. ако на секи месец прекарва една седмица у сервиза- какво го отличава от кошниците- ако е само цената- по- добре дет вика колегата една е30ка за мания и нещо дет си се знае че е кошница.

:yes: Това се опитвах да кажа ама ме беше страх да не ме насе**т колегите
:mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 19 Май 2010, 0:13

Sivako написа:
akula написа:поддръжката си е поддръжка, нея никой не я оспорва, ама се пак нали за тва е бмв- да е кораво. ако на секи месец прекарва една седмица у сервиза- какво го отличава от кошниците- ако е само цената- по- добре дет вика колегата една е30ка за мания и нещо дет си се знае че е кошница.

:yes: Това се опитвах да кажа ама ме беше страх да не ме насе**т колегите
:mhihi:

няма се плашиш :mhihi: никой няма да те насере защото споделяш лично мнение :yes:
все пак нали всеки има това право.. 8)
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 19 Май 2010, 7:27

Ами чупливи са си. То кат почнеш от скраперите с е12/е21/е28 минеш през ентусиастите с е30/е34 и стигнеш до най-черния мангал с е36, всички ги карат като за последно.
Я кажете като се разхождате по улиците колко прекъсвача сте чули на ауди, мерцедес, пежо, рено и др. Аз лино си мисля, че нямат такава екстра или по-точно "пилотите" им нямат нужда от такава.
Имах удоволствието да карам старото М20 повече от 10 години, като редовно си въртеше до 6400, колко мотора биха издържали това. Същото е положението и със следващите М50.
За окачване май в България е излишно да се говори.
Друг факт е, че в наши дни на малко немски неща пише "ПРОИЗВЕДЕНО В З. ГЕРМАНИЯ". Въпреки обещанията за качествен контрол нещата не стоят, както бяха примерно 80-те години.
Не се оплаквайте от стари автомобили, представете си какво се случва с новите по нашите пътища, представете си всичката тая електроника по дупките как ще изглежда след 10 години. Като се сетя за адаптивните светлени, примерно си представям как ще се движат по улиците като стари МОСКВИЧИ, единия фар замръзнал на ляво, другия на долу, и това са най-малките проблеми :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 19 Май 2010, 12:44

аиде пак малко стари ВС нови:
така е викате с тея стари коли (на по 10 години?)
а кога 90те вкарваха е21, е30 и е28, е34, и години наред имаше само м10д масло- и за трактор, и за мб, и за бмв. тея коли нали не бяха "нови" и от вносител, все същото си беше- неясен произход и превъртяни километражи. отделно мутрите толкоз години ги караха е34ките ВАРВАРСКИ. още се търкалят. 524тд на 30години и 400-500-800 000 и турбото му надува без проблеми? а на "нова" х3ка гърми на 30 к? ама новите имали електроника. ми като електрониката ви е кекава и не може да направите читава, слагайте по- малко.
и какво значи кекава електроника мамка му, в мазето имам ПРАВЕЦ 8-ца, как така още бачка?

ПП съгласен с колегата Ленко, освен че Е36 е черен мангал :mhihi: карат ги и мангали, ама е36цата си е хубава машина.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 19 Май 2010, 15:05

Съгласен. Да чукам на дърво моята Е36ца за 2 години си е швейцарски часовник. Като изключим, че ми се разтракаха вратите от тея пътища.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 19 Май 2010, 15:34

akula написа:аиде пак малко стари ВС нови:
така е викате с тея стари коли (на по 10 години?)
а кога 90те вкарваха е21, е30 и е28, е34, и години наред имаше само м10д масло- и за трактор, и за мб, и за бмв. тея коли нали не бяха "нови" и от вносител, все същото си беше- неясен произход и превъртяни километражи. отделно мутрите толкоз години ги караха е34ките ВАРВАРСКИ. още се търкалят. 524тд на 30години и 400-500-800 000 и турбото му надува без проблеми? а на "нова" х3ка гърми на 30 к? ама новите имали електроника. ми като електрониката ви е кекава и не може да направите читава, слагайте по- малко.
и какво значи кекава електроника мамка му, в мазето имам ПРАВЕЦ 8-ца, как така още бачка?

ПП съгласен с колегата Ленко, освен че Е36 е черен мангал :mhihi: карат ги и мангали, ама е36цата си е хубава машина.

Съгласен съм. И според мен проблема в последно време не само на наща, но и на другите премиум марки е ,че се хвърлят прекалено много пари за разработка и пълнене на колите догоре с къде нужна къде ненужна електроника. И за съжаление после избиват парите с по евтини матеряли и качество на сглобките. Освен това с тази електроника и стремеж да изкарат 2354235 коня от 3 литра дизел, правят колите прекалено претенциозни откъм качество на гориво, на пътищата, дори замърсяването във въздуха ако щете. Може ли колата ми да има 16 компютъра бе ебати - ако я удари светкавица и изгорят сигурно трябва а я бракувам. В крайна сметка вътре въртя волана и натискам разни педали.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мадамите да крещят :)

Мнение от Rundev » 24 Май 2010, 15:25

Направо на въпроса,НЕ си карък колега просто наистина се трошат много.Това е истината и се радвам че я мярнах тая тема.След като смених половината кола (е46 2002-ра фейс) другата половина взе да се разпада полека лека.Най лошото е че толкова сме пристрастени към марката,че като пуснах същата тема че колата си я взех 6 годишна беше с пълна история в бмв сервизи и нищо фрапиращо,след няколко месеца в България смених какво ли не по нея което си е маса пари,всички "заслепени" колеги скокнаха и казаха "не си случил на кола" или "няма таквоз нещо туи е танк" и ми заключиха темата.Сектата е интересно нещо. :mhihi: Истината е това обаче - BMW СЕ чупи постоянно !!! Лошото е че ни е срам повечето колеги да си го признаем заради имиджа на марката.Ако ви се чете ето я и моята темичка с която съм съпричастен на колегата пуснал тази тема.http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=34&t=159930
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Май 2010, 15:54

Ама все някой трябва да каже, че царят е гол :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 24 Май 2010, 17:23

Е чак пък толкова не се чупят БМВ. Чупят си се нормално. Имам наблюдение и върху другите марки и при всички е така, даже БМВ-тата са с една идея по-надеждни от аудитата на същите години. Да не говорим че имат и добри ламарини и здрав салон. И повечето им дребни екстрици работят и на 20 години. Даже недолюбваното от БМВ-стите списание Аутобилд слага БМВ на първите места по надеждност.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 24 Май 2010, 17:30

Не ги купувайте, цената им ще падне и ще има повече за нас от гадните, и чупливи БМВ-та :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 24 Май 2010, 19:48

за чупене не се чупят повече от другите коли но частите са горе долу х2 спрямо еквивалентни возила като клас и години ,друго ме дразни - всяко второ БМВ се кара от мангал ,мене ми писна ..

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 24 Май 2010, 19:55

купувайте си мерцедеси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Май 2010, 20:52

Alexi написа:за чупене не се чупят повече от другите коли но частите са горе долу х2 спрямо еквивалентни возила като клас и години ,друго ме дразни - всяко второ БМВ се кара от мангал ,мене ми писна ..

Toва е много вярно, особено за Е36 :mhihi: Като залепят едни лепенки "М3", като сложат едни сини джиджавки на чистачките", интериора- доволно кармазъ и най- важният елемент-потна циганска муцуна, с атрацитен оттенък, гарнирана с лош, лишен от израз поглед през прозореца на фона на някой мазен кючек... :mhihi: :bowdown:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 24 Май 2010, 21:26

saleen написа:
Alexi написа:за чупене не се чупят повече от другите коли но частите са горе долу х2 спрямо еквивалентни возила като клас и години ,друго ме дразни - всяко второ БМВ се кара от мангал ,мене ми писна ..

Toва е много вярно, особено за Е36 :mhihi: Като залепят едни лепенки "М3", като сложат едни сини джиджавки на чистачките", интериора- доволно кармазъ и най- важният елемент-потна циганска муцуна, с атрацитен оттенък, гарнирана с лош, лишен от израз поглед през прозореца на фона на някой мазен кючек... :mhihi: :bowdown:

И като почне да ме натиска на сфетофара, мама му де*а в багажника ще влезе :evil: . Вярно, че ме пази теглич, ама все пак!!! Или като съм на две колела да ме засече, лошо ще му стане, ако спре после :box: . Един с една Лада реши, че му се сменят всички лайсни(без тази на багажника, не знам кой може да я свали с ритник.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата