ол инклузив 2010
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Re: ол инклузив 2010
Стига с тези Гърция и Турция...
Някои няма ли да сподели нещо за Хърватска или Словения?
Малко разнообразие да има

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
smg написа:Стига с тези Гърция и Турция...
Красиво 'ма скАпо

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
smg написа:Стига с тези Гърция и Турция...
Миналата година бях в Хърватско, в Дубровник и по-специално в Плат / нещо като мини село до Дубровник /.
Принципно Хърватско е супер дестинация но цените са си като в Италия и Франция. Пример: 10км с такси са 35-40 евро

Нямат пясъчни плажове, или поне ние не видяхме

М/у другото Черна гора ми се видя отлично място за почивка. Красиво е и е евтино

Aз търся усилено вече няколко месеца хотели...сравнявам по чужди сайтове мнения и т.н. обиколил съм всички агенции и ми се еба майката честно казано...
Търся в анталия хотел и попаднах на няколко така че колегата ако се интересува за хубав хотел наистина мога да му препоръчам няколко в анталия на цена около 600 евро...
Иначе миналата година бях в кушадасъ за 630лв 7 дни ал инклузив и съм супер доволен хотела се казваше Адакуле и честно казано накрая ше отида пак там щото ми писна да търся...ем хубаво ем евтино а и те водят по некви молове с ебати цените и ше си напазаруваш бая....спомням си че с жената за 400-450лв си накупувахме цифра дрехи маратонки некви спално бельо и т.н. и то само хубави марки не некви парцали...
Иначе темата е обърнахте малко на спор.....квото и да си говориме едно нещо е ясно ако искаш да отидеш на почивка с семейството да кажем отиваш в турция, ако искаш да си махаш главата всяка вечер отиваш в слънчев бряг или някакви подобни. Колкото до Гърция мисля че за нас българите не е подходящо поради няколко причини....първо защото сме българи и гърците ни гледат като отрепки, второ самите хотелчета са скъпи а обслужването е пълен ташак (ако питате защо върнете се на точка 1 от причините
), другото е че ако не си ал инклузив верно си е половин Е46...ужасно скъпо е в халкидики примерно....
Аз лично търся вариант септември за анталия защото цените падат драстично след 10-и септември с по 30% а в същото време температурите са супер....въпроса е да попаднеш на правилния хотел че и там има 5 звездни колиби
Търся в анталия хотел и попаднах на няколко така че колегата ако се интересува за хубав хотел наистина мога да му препоръчам няколко в анталия на цена около 600 евро...
Иначе миналата година бях в кушадасъ за 630лв 7 дни ал инклузив и съм супер доволен хотела се казваше Адакуле и честно казано накрая ше отида пак там щото ми писна да търся...ем хубаво ем евтино а и те водят по некви молове с ебати цените и ше си напазаруваш бая....спомням си че с жената за 400-450лв си накупувахме цифра дрехи маратонки некви спално бельо и т.н. и то само хубави марки не некви парцали...
Иначе темата е обърнахте малко на спор.....квото и да си говориме едно нещо е ясно ако искаш да отидеш на почивка с семейството да кажем отиваш в турция, ако искаш да си махаш главата всяка вечер отиваш в слънчев бряг или някакви подобни. Колкото до Гърция мисля че за нас българите не е подходящо поради няколко причини....първо защото сме българи и гърците ни гледат като отрепки, второ самите хотелчета са скъпи а обслужването е пълен ташак (ако питате защо върнете се на точка 1 от причините

Аз лично търся вариант септември за анталия защото цените падат драстично след 10-и септември с по 30% а в същото време температурите са супер....въпроса е да попаднеш на правилния хотел че и там има 5 звездни колиби

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=663
Виж тук
,препоръчвам го.......прекрасно място за релакс.
Виж тук

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
mitaka7 написа:http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=663
Виж тук,препоръчвам го.......прекрасно място за релакс.
темата е за ол инклузив ... на линка виждам HB само
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=7129
Миналата година бяхме там и останахме много доволни. Мястото е перфектно, особено ако си с дете. Хотела е на плажа. Храната е в изобилие, разнообразна и вкусна. Обслужването е на висота. Единствения минус са камъните на плажа, но като кривнеш на 20 метра встрани, всичко е ок. Определено хотела е за релакс със семейството. В 22.00 часа е настъпила абсолютна тишина, само морето се чува. А ако пък сте почитатели на нощтния живот - Слънчев бряг и Несебър са на 5 минути.
По-миналата година бяхме в Гърция, но там проблемът е, че звездите на повечето хотели не си отговарят. А пък когато си с дете, трябва да се съобразяваш и със сезона. Юни и септември са най-добре, иначе жегата е непосилна.
Живот и здраве, тази година отново сме в Зорница Сендс Спа. Това е един от малкото хотели в България, в който ще се върна отново.

Миналата година бяхме там и останахме много доволни. Мястото е перфектно, особено ако си с дете. Хотела е на плажа. Храната е в изобилие, разнообразна и вкусна. Обслужването е на висота. Единствения минус са камъните на плажа, но като кривнеш на 20 метра встрани, всичко е ок. Определено хотела е за релакс със семейството. В 22.00 часа е настъпила абсолютна тишина, само морето се чува. А ако пък сте почитатели на нощтния живот - Слънчев бряг и Несебър са на 5 минути.
По-миналата година бяхме в Гърция, но там проблемът е, че звездите на повечето хотели не си отговарят. А пък когато си с дете, трябва да се съобразяваш и със сезона. Юни и септември са най-добре, иначе жегата е непосилна.
Живот и здраве, тази година отново сме в Зорница Сендс Спа. Това е един от малкото хотели в България, в който ще се върна отново.

Аз пък тази година след дълго търсене реших да направя семейната почивка на Свети Влас. Хотела е Примасол Синева Бийч, немски е
.Става въпрос за 3 звезди All Inclusive, хотела има и част където е 4 звезди. . Имах оферта за някакъв хотел 4 звезди в Турция, но в крайна сметка се спряхме отново на нашето черноморие.
Заминаваме на 29 юни, ще пиша впечатления като се върна
А относно All Inclusive и Ultra All Inclussive май разликата е, че алкохола уж е марков и има барче на плажа, което се държи от хотела и предлага някакъв алкохол на плажа(май само бира), в което пък аз не виждам смисъл щото някой като се надумка душманската ще вземе да се удави
, ама както и да е, на мене хотела ми е някъде на 25-30 метра от плажа тъй че ще си се разхождам до барчето.

Заминаваме на 29 юни, ще пиша впечатления като се върна

А относно All Inclusive и Ultra All Inclussive май разликата е, че алкохола уж е марков и има барче на плажа, което се държи от хотела и предлага някакъв алкохол на плажа(май само бира), в което пък аз не виждам смисъл щото някой като се надумка душманската ще вземе да се удави

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4