Лайното доган се завърна с поредната гавра към българите!
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Re: Лайното доган се завърна с поредната гавра към българите!
Таа мръсна Гад - неговата мама да еба така ли никой не го поръча и да му ебът путката лелина.
Да си ходи в анадола да си вее байрака рязаната карабина!
Да си ходи в анадола да си вее байрака рязаната карабина!

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
а за догановите палати по девин
много интереси стоят зад него,следователно и пара.е няма как да не върви напред...

много интереси стоят зад него,следователно и пара.е няма как да не върви напред...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
((:BuKcu:)) написа:Добре че са били турците...
следват много повръщащи емотиконки
и стрелящи
чувствам се омърсен дори само като те цитирам...
ае бегасте към щанда за фесове, ти се невиди и @%€§№№*@§)!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
((:BuKcu:)) написа:Ryapoff написа: Това, а и самото робство, са ми достатъчни. Не съм расист. До някаква степен.
Добре че са били турците, че иначе сега можеше и да ни няма като народ, защото може би сме единствения народ, който не е изпитал от болестите и всичко останало случващото се в Западна Европа, през онези 500години.
Ти прочете ли какво написа?

TNT написа:((:BuKcu:)) написа:Ryapoff написа: Това, а и самото робство, са ми достатъчни. Не съм расист. До някаква степен.
Добре че са били турците, че иначе сега можеше и да ни няма като народ, защото може би сме единствения народ, който не е изпитал от болестите и всичко останало случващото се в Западна Европа, през онези 500години.
Ти прочете ли какво написа?
Споко бе, може днес да не й е ден на колежката, пък може и да е "заснежила" и да пише глупости. Относно мнението й:
((:BuKcu:)) написа:
Колкото до ДПС и аз не искам такива да ни управляват, но са прекалено силни, а ние прекалено слаби. Сигурна съм, че и сега ДПС играе някаква роля във властта, просто не го опоменават гласно.
Единственото, което искам са хора, които да съживят тая държава, но май ще си остана само с желанието.[/quote="((:BuKcu:))"]
Ти акъл имаш ли?!? Добре, че били турците. Не е истина!!! Ако не бяха те, дали нямаше да сме доста по-добре?!? Или викаш, те са ни помагали??? Помагали са ни да, ходели са по къщите и са подпомагали с по една рязана па*ка хората. Т'ва в най-добрия случай. Викаш добре, че са били те!!! Добре, че са изнасилвали дъщери, жени, майки, бтв сигурно и мъже, не знам. Не сме били изпитали болестите на Западна Европа. Ми то от тая болест, наречена робство, к'ва по-голяма бе?!? И последно, ние сме прекалено слаби, ако кажем, че сме прекалено слаби!!! 1878 година ако не сме били ние освен руснаците, щяхме да сме свободни... в мечтите си!!! Дали и ся ако решим не можем да им теглим по една майна и да си ходят у анадола всичките политици от дпс-то?!? С обикновените турци проблеми нямаме!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
[/quote]Ryapoff написа:Ти акъл имаш ли?!? Добре, че били турците. Не е истина!!! Ако не бяха те, дали нямаше да сме доста по-добре?!? Или викаш, те са ни помагали??? Помагали са ни да, ходели са по къщите и са подпомагали с по една рязана па*ка хората. Т'ва в най-добрия случай. Викаш добре, че са били те!!! Добре, че са изнасилвали дъщери, жени, майки, бтв сигурно и мъже, не знам. Не сме били изпитали болестите на Западна Европа. Ми то от тая болест, наречена робство, к'ва по-голяма бе?!? И последно, ние сме прекалено слаби, ако кажем, че сме прекалено слаби!!! 1878 година ако не сме били ние освен руснаците, щяхме да сме свободни... в мечтите си!!! Дали и ся ако решим не можем да им теглим по една майна и да си ходят у анадола всичките политици от дпс-то?!? С обикновените турци проблеми нямаме!
Чума България виждала ли е, когато цяла Европа е умирала? Не...
Робство...че аз ли съм виновна за това робство.....то си го имаме и до ден днешен....всичка са били и продължаваме да бъдем дупедавци.....що като са им тропали по вратите....ония не са вадили сакирите и не са ги убивали, а?
Тегли им майна на ДПС....ама стиска ли ти?
С обикновенните турци викаш проблеми нямаш.....а тия в ДПС кви са.....необикновенни? Както и тия дет са в Турция.....и тия дето са ни държали в робството......
Турци е имало и ще продължава да ги има.....и на мен хората не ми пречат, ама да не ми казват какво да правя.....както един Доган обединява всички турци да гласуват за него....добър...лош....се тая.....нека има един българин..дет да събере всичките българи....и да ги смачка.....
((:BuKcu:)) написа:Чума България виждала ли е, когато цяла Европа е умирала? Не...
Робство...че аз ли съм виновна за това робство.....то си го имаме и до ден днешен....всичка са били и продължаваме да бъдем дупедавци.....що като са им тропали по вратите....ония не са вадили сакирите и не са ги убивали, а?
Ми не са вадили секири по същата причина, поради която и сега не можем да играем шамарите на доган като плямпа. Па нека си има охрана!
((:BuKcu:)) написа:С обикновенните турци викаш проблеми нямаш.....а тия в ДПС кви са.....необикновенни? Както и тия дет са в Турция.....и тия дето са ни държали в робството......
Тия дето са ни държали в робство са гадни, мръсни, натурални турци!!! И е имало робство, а не присъствие! Присъствие, когато дойда у вас да ти досаждам, ама ти мо'еш ме изгониш. Робство е, когато дойда у вас да е*а дъщеря ти и ти да ме гледаш като теле или да се опиташ да ми противоречиш и приятелят ми, резак пак, да си го сложи на тебе. Е т'ва е разликата(т'ва не го казвам заради колежката, просто е по темата). Тия в дпс са на доган поданици. Нямат много общо с обикновените хора, били те и турци.
((:BuKcu:)) написа:Турци е имало и ще продължава да ги има.....и на мен хората не ми пречат, ама да не ми казват какво да правя.....както един Доган обединява всички турци да гласуват за него....добър...лош....се тая.....нека има един българин..дет да събере всичките българи....и да ги смачка.....
Че Бойко не ни ли обедини?!? Не смачкахме ли комунягите и резнатите на изборите - смачкахме ги. Скоро ще имаме и работеща съдебна власт, не на черния същата. Е т'ва е от мен. Просто си плю на името, като каза: "Добре, че са били турците." Това не е честно. Не е честно спрямо нашите деди, който са се били с башибозушките орди рамо до рамо с братята руси. И спрямо тях не е честно!!!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Всеки има право на мнение.Въпрос на добро възпитание и проява на западноевропейска култура е да се изслушва и другата страна.
На тея с крайните убеждения във форума,както и на някой други,които не могат да намерят собственото си аз и се олицетворяват с мисленето на други--еми вдигнете се,излезте на улицата и размажете ´´фесовете´´.А ,забравих,че да стоиш вкъщи на уЮтно пред компа и анонимно да пишеш псувни и хули срещу другиго е далеч по-удобно.
Добре че е тоя форум че да оправим държавата,немското автомобилостроене и в частност марката БМВ,българския футбол,да осъдим всички к**ва и добре изглеждащи и в хубави коли возещи се жени,да похвалим футболистите биещи противоположния пол,да напсуваме дружно някой осмелил се да каже нещо различно от всички останали ,че да си легнем спокойно.А утре...и утре е същия шибан ден,само че друг.
И за да не съм съвсем офф--ако не бяха турците щяха да са руснаците ама за по-дълго време,или германците,или американците,а защо не и сърбите.Ние сме народ събран от кол и въже,всеки по-различно изглеждащ от рус със светли очи може да храни големи съмнения относно произхода и корена на прадедите си.И тъй като се водим уж силна нация,но слаба държава,винаги ще сме удобната подлога на някой,докато не дойде време да ни сменят.
((:BuKcu:)),няма да те разберат,посипи си косите с пепел и се самобичувай.Ако ставаше въпрос за футбол;чалга,бой на жени ,еб@не и ´´якия дрифт бейби´´ специалисти тук много,но да си отвориш очите и да прогледнеш кой наистина държи конците се иска и още една мозъчна гънка поне.
И нека сме наясно,християнин съм и доста крайно вдясно като разбирания,но в БГ не управляват нито идеи и разбирания нито политически цвят или аромат.В БГ на власт винаги са били парите.Всеки знае по време на избори ценоразписа на политическите партии за челни места в листите.
На тея с крайните убеждения във форума,както и на някой други,които не могат да намерят собственото си аз и се олицетворяват с мисленето на други--еми вдигнете се,излезте на улицата и размажете ´´фесовете´´.А ,забравих,че да стоиш вкъщи на уЮтно пред компа и анонимно да пишеш псувни и хули срещу другиго е далеч по-удобно.
Добре че е тоя форум че да оправим държавата,немското автомобилостроене и в частност марката БМВ,българския футбол,да осъдим всички к**ва и добре изглеждащи и в хубави коли возещи се жени,да похвалим футболистите биещи противоположния пол,да напсуваме дружно някой осмелил се да каже нещо различно от всички останали ,че да си легнем спокойно.А утре...и утре е същия шибан ден,само че друг.
И за да не съм съвсем офф--ако не бяха турците щяха да са руснаците ама за по-дълго време,или германците,или американците,а защо не и сърбите.Ние сме народ събран от кол и въже,всеки по-различно изглеждащ от рус със светли очи може да храни големи съмнения относно произхода и корена на прадедите си.И тъй като се водим уж силна нация,но слаба държава,винаги ще сме удобната подлога на някой,докато не дойде време да ни сменят.
((:BuKcu:)),няма да те разберат,посипи си косите с пепел и се самобичувай.Ако ставаше въпрос за футбол;чалга,бой на жени ,еб@не и ´´якия дрифт бейби´´ специалисти тук много,но да си отвориш очите и да прогледнеш кой наистина държи конците се иска и още една мозъчна гънка поне.
И нека сме наясно,християнин съм и доста крайно вдясно като разбирания,но в БГ не управляват нито идеи и разбирания нито политически цвят или аромат.В БГ на власт винаги са били парите.Всеки знае по време на избори ценоразписа на политическите партии за челни места в листите.
Последна промяна jordanpar на 19 Май 2010, 23:07, променена общо 1 път
((:BuKcu:)) написа:нека има един българин..дет да събере всичките българи....и да ги смачка.....
Ей го, той с новата си партия ще обедини не само българите, ми и турците

((:BuKcu:)) написа:Чума България виждала ли е, когато цяла Европа е умирала? Не...
Тегли им майна на ДПС....ама стиска ли ти?
С обикновенните турци викаш проблеми нямаш.....а тия в ДПС кви са.....необикновенни? Както и тия дет са в Турция.....и тия дето са ни държали в робството......
Турци е имало и ще продължава да ги има.....и на мен хората не ми пречат, ама да не ми казват какво да правя.....както един Доган обединява всички турци да гласуват за него....добър...лош....се тая.....нека има един българин..дет да събере всичките българи....и да ги смачка.....
Само не разбрах от какво точно са ни спасили след като първата чума затрила половин Европа е, ПРЕДИ ДА ПАДНЕМ ПОД ТУРСКО РОБСТВО !? - Спасили са ни, но със закъснение май а ?
Иначе казано, разбрахме че приятеля ти е турчин, но няма нужда да го натякваш с някакви небивалици - поне кажи нещо за ББ, там е по актуално, кви са тея чуми

Дами и господа участващи в този форум,аз все пак ще Ви споделя,че подкрепям политиката водена от Доган и ДПС и немисля,че Доган е по-лош политик от Бойко Борисов,Иван Костов или Станишев.ДПС както и много други партии си има недостатъци и слаби места в управленското тяло,както и в позициите на членовете.ДПС обаче се стреми към просперитет и никога не ми е правило впечатление в ДПС да се говори или да се проповядва антибългарска политика.Вие забравяте факта,че всички,които управляват ДПС са родени в България,израснали са в България и са Български граждани,те не са родени нито в Турция нито в САЩ,нито са градили кариера в САЩ и когато е удобно да дойдат да заемат министерското кресло.Те са били постоянно в България и затова имат право да вземат участие в политиката и управлението на България.
Искам да поздравя съфорумците,които спазват добрия тон в дискусията по тази тема,а на останалите им пожелавам за в бъдеще да спазват добрия тон и да избягват цинизмите.
Искам да поздравя съфорумците,които спазват добрия тон в дискусията по тази тема,а на останалите им пожелавам за в бъдеще да спазват добрия тон и да избягват цинизмите.
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
[quote="road666"][/quote]
Абстрахирайки се от дпс, щото не знам 'къв ще ме изкараш, само едно ще те попитам: Избирателите им тези, които идват с автобусите да гласуват на конвейер ли са? Или са тези, за които се отварят над сто места за гласуване в турция? Или и двете?!?
Абстрахирайки се от дпс, щото не знам 'къв ще ме изкараш, само едно ще те попитам: Избирателите им тези, които идват с автобусите да гласуват на конвейер ли са? Или са тези, за които се отварят над сто места за гласуване в турция? Или и двете?!?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Ryapoff написа:road666 написа:
Хубаво спомена тва, че да те питам ако някой български политик в Турция му трябва да те закара с рейс до Турция за да гласуваш ще се дигнеш ли от тука само за да идеш. Смисъл във форума знам ,че ше кажеш ,че не чакаш рейса ми вече колата си запалил ама в действителнст повечето хора дори не гласуват за политиците в собствената си държава.
А това ,че турция трябва да ни плати обезщетение за робството е най-наивното нещо което съм чувал. По вероятно е Бойко да попадне на златна мина докато копа метрото.
То по тая логика и Гърция трябва да ни плати ама и ние на тях, Великобритания на половината свят а на негрите трябва да им направят всичките зъби златни и ескалейди за всички заради робството.
Средновековието е брутален период - инквизиций, забиване на кол, рязане на всичко, робство, кръвни данъци и т.н. ТОВА Е БИЛА СЪДБАТА НА ПОБЕДЕНИЯ.
А ,че за доган трябва снайпер трябва, ама както винаги смели само във форума. Знаете къде се намира доган, би ли се жертвал някой кейборд националист да иде в затвора и по зле ако можеше да утрепа доган - НЕ. Общо взето както винаги jordanpar го е напсиал най-правилно.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
1-во нека ясно да се разбере каква е дефиницията за Българин в чужбина и какви права имат Българите в чужбина.
2-ро провери какъв процент от избирателите гласували за ДПС идват от Турция.
3-то след като може да гласуват Българите в чужбина,каква е разликата тогава дали ще гласуват в Германия,САЩ или Турция?
2-ро провери какъв процент от избирателите гласували за ДПС идват от Турция.
3-то след като може да гласуват Българите в чужбина,каква е разликата тогава дали ще гласуват в Германия,САЩ или Турция?
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
BMW_RIDER написа:ТОВА Е БИЛА СЪДБАТА НА ПОБЕДЕНИЯ.
Това го е казал и едно франсе по повод Германия! Германия си плати за ПСВ, плати си и за втората, турците що да не си платят ? "европейска турция" дори не иска да ПРИЗНАЕ геноцида над арменския народ? Обаче Хитлер е варварин ? Значи ако убиеш до два млн души - ок, обаче над 2 млн ставаш луд, психясал и не знам си какъв ? Кой го решава това ?
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4