Майстор?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Майстор?

Мнение от Mecho » 17 Май 2010, 19:41

Моля да ме ориентирате за майстор тенекеджия и бояджия в района на София.

Благодаря предварително!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Re: Майстор?

Мнение от kalinm » 20 Май 2010, 8:50

Знам много добър,но взима скъпо.Боядисване задна броня на е 39/комби всичко от тях 250 лв.Обаче разлика с оригинала няма.Ако те интересува лс.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват......

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 20 Май 2010, 8:58

kalinm написа:Знам много добър,но взима скъпо.Боядисване задна броня на е 39/комби всичко от тях 250 лв.Обаче разлика с оригинала няма.Ако те интересува лс.

Т'ва преди колко време... Че нещата почват да стават ясни около/след първата година от боята... :mhihi: Пък и 250 на детайл :shock:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 20 Май 2010, 9:05

uCnaHeTcA написа:
kalinm написа:Знам много добър,но взима скъпо.Боядисване задна броня на е 39/комби всичко от тях 250 лв.Обаче разлика с оригинала няма.Ако те интересува лс.

Т'ва преди колко време... Че нещата почват да стават ясни около/след първата година от боята... :mhihi: Пък и 250 на детайл :shock:

И по-страшни цени има ама да не ги споделям,че някой може да се задави докато ги чете.
Примерно лакиране на полирани бордове 200лв,боядисване на стийтфайтър мотоциклет(дето няма спойлери много,много) черен мат 700лв и т.н. и т.н.Ама нещата стават красиви и трайни.
Ще постна пак снимка на моята бивша скрап преди да я продам и след челният удар като пак ще кажа,че капака е изчукван.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от kalinm » 20 Май 2010, 12:13

uCnaHeTcA написа:

Преди много време.Проблеми няма боята.Явно,че имат доста работа хората,защото цени не свалят.Криза/Не криза,цялостно боядисване на мойта 2500 лв.и преди 2 години и сега няма разлика.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Май 2010, 12:24

Mecho написа:Моля да ме ориентирате за майстор тенекеджия и бояджия в района на София.

Благодаря предварително!

за софия не знам,но за едни гении близо до карлово-не само че работят бързо и много добре,но взимат и доста прилични суми,пример -един колега,не е с БМВ,след градушка-пребоядисване цялостно и поправка на всичко му взеха около 1200 лева с боята и пича ги даде с кеф,една година няма никакви разлики в боята

Назад към Извън Темата