Майстор?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
Re: Майстор?
Знам много добър,но взима скъпо.Боядисване задна броня на е 39/комби всичко от тях 250 лв.Обаче разлика с оригинала няма.Ако те интересува лс.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват......
kalinm написа:Знам много добър,но взима скъпо.Боядисване задна броня на е 39/комби всичко от тях 250 лв.Обаче разлика с оригинала няма.Ако те интересува лс.
Т'ва преди колко време... Че нещата почват да стават ясни около/след първата година от боята...

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
uCnaHeTcA написа:kalinm написа:Знам много добър,но взима скъпо.Боядисване задна броня на е 39/комби всичко от тях 250 лв.Обаче разлика с оригинала няма.Ако те интересува лс.
Т'ва преди колко време... Че нещата почват да стават ясни около/след първата година от боята...Пък и 250 на детайл
И по-страшни цени има ама да не ги споделям,че някой може да се задави докато ги чете.
Примерно лакиране на полирани бордове 200лв,боядисване на стийтфайтър мотоциклет(дето няма спойлери много,много) черен мат 700лв и т.н. и т.н.Ама нещата стават красиви и трайни.
Ще постна пак снимка на моята бивша скрап преди да я продам и след челният удар като пак ще кажа,че капака е изчукван.
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
uCnaHeTcA написа:kalinm написа:Знам много добър,но взима скъпо.Боядисване задна броня на е 39/комби всичко от тях 250 лв.Обаче разлика с оригинала няма.Ако те интересува лс.
Т'ва преди колко време... Че нещата почват да стават ясни около/след първата година от боята...Пък и 250 на детайл
Преди много време.Проблеми няма боята.Явно,че имат доста работа хората,защото цени не свалят.Криза/Не криза,цялостно боядисване на мойта 2500 лв.и преди 2 години и сега няма разлика.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват......
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Mecho написа:Моля да ме ориентирате за майстор тенекеджия и бояджия в района на София.
Благодаря предварително!
за софия не знам,но за едни гении близо до карлово-не само че работят бързо и много добре,но взимат и доста прилични суми,пример -един колега,не е с БМВ,след градушка-пребоядисване цялостно и поправка на всичко му взеха около 1200 лева с боята и пича ги даде с кеф,една година няма никакви разлики в боята
6 мнения
• Страница 1 от 1