Защо 7000души,2000 БМВта и само 300 членове на клуба?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

"Баба Яга" Склад
Аватар

Re: Защо 7000души,2000 БМВта и само 300 членове на клуба?

Мнение от speedmaster » 20 Май 2010, 1:31

член на члена член не вади!да го запомните от мене :mhihi:

по настоящем не членувам защото не виждам никакъв смисъл

за мен е все едно дали съм или не съм член

не съм опрял до отстъпки или до вход

това което ме интересува тук си го получавам и така
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Потребител
Аватар

Мнение от gmania » 20 Май 2010, 8:24

Мен пък не ме интересува кой какво си мисли за клуба, скоро аз ще си се запиша за максималната такса за второ ниво членство и не ми дреме кой какво си мисли и говори. Който иска да се записва който неиска ако ще важното е тези, които сме в клуба да ни е весело :bchug: Някой, който вече е в клуба може да ми пише ЛС да ми каже все пак какво горе долу се прави да знам със какви гуми да идвам xD

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Май 2010, 9:45

Мисля си, че в официалния клуб на TVR в Англия е задължително да си член, за да посещаваш форума.

Въведе ли се тук, да видите как от 200 ще станат 2000 членовете. Форума и без това е частен, не виждам причина, да не се въведе такса "вход", други BMW форуми няма да се появят, доста имаше през годините, никой от тях не устиска.

иначе аз не членувам ... за сега ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 21 Май 2010, 11:40

да не се въведе такса "вход", други BMW форуми няма да се появят,

Досегашните опити не просъществуваха, заради наличието на този форум. Ама сложи такса и да видим какво ще стане :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 21 Май 2010, 11:45

vicho написа:Мисля си, че в официалния клуб на TVR в Англия е задължително да си член, за да посещаваш форума.

Въведе ли се тук, да видите как от 200 ще станат 2000 членовете. Форума и без това е частен, не виждам причина, да не се въведе такса "вход", други BMW форуми няма да се появят, доста имаше през годините, никой от тях не устиска.

иначе аз не членувам ... за сега ;)

Както беше написано и в други постове.За бутилка водка със сок има ама за Форум няма!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 21 Май 2010, 13:27

2005г когато се регистрирах в форума беше по лесно да стана член на свободните мормони или ал кайда от колкото на БМВ клуб България :( още тогава някак си останах с гадното чуство че тоя клуб е баси затвореното общество и повече не съм се интересувал нито как се става член а и желанието ми се изпари. Ако още в началото членството ставаше с една снимка и плащане на вноска без глупави условия сега положението щеше да е друго ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 21 Май 2010, 13:42

BMW_dreamer написа:2005г когато се регистрирах в форума беше по лесно да стана член на свободните мормони или ал кайда от колкото на БМВ клуб България :( още тогава някак си останах с гадното чуство че тоя клуб е баси затвореното общество и повече не съм се интересувал нито как се става член а и желанието ми се изпари. Ако още в началото членството ставаше с една снимка и плащане на вноска без глупави условия сега положението щеше да е друго ;)

С времето нещата са се променили.Назад неможеш да се върнеш,напред можеш да продължиш.Лично твой избор.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 23 Май 2010, 9:52

pistata9889 написа:Та въпроса ми е зададен точно и ясно горе!Защо се получава така?
Аз съм член,и се гордея с това,вие защо не сте?

pistata9889 написа:С времето нещата са се променили.Назад неможеш да се върнеш,напред можеш да продължиш.Лично твой избор.

сам си си отговорил на питането, колега ;)
назад в темата ти го бях казал, че е въпрос на лични предпочитания ....а също така, че темата е безсмислена :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата