BMW с предно...предаване?!?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Re: BMW с предно...предаване?!?!

Мнение от SKISA » 19 Май 2010, 19:26

ай да видим!
аз се надявам не да не изгубя бирата-с удоволствие ше я разделя с вас ,но да има капчица здрав разум в главите на хората в мюнхен и да не направят тая глупост...!!
и отново повтарям ,че тия дребни игрички за печалба в крайна сметка ще излязат загуба -не казвам, че трябва да са сдружение с идеална цел...!!

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 19 Май 2010, 19:55

SKISA написа:ай да видим!
аз се надявам не да не изгубя бирата-с удоволствие ше я разделя с вас ,но да има капчица здрав разум в главите на хората в мюнхен и да не направят тая глупост...!!
и отново повтарям ,че тия дребни игрички за печалба в крайна сметка ще излязат загуба -не казвам, че трябва да са сдружение с идеална цел...!!

Абе бира да има, изпиването после е лесно :)

Иначе според мен такъв модел ще има. На такива като нас, феновете на задното, няма да им намалее изборът. Просто ще се увеличи този, на хората, които харесват предно предаване. Ттова е начин да дръпнат нови клиенти. :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 20 Май 2010, 9:05

MCar написа:
SKISA написа:ай да видим!

Абе бира да има, изпиването после е лесно :)

Иначе според мен такъв модел ще има. На такива като нас, феновете на задното, няма да им намалее изборът. Просто ще се увеличи този, на хората, които харесват предно предаване. Ттова е начин да дръпнат нови клиенти. :)

Съвсем няма да бъде така. Един път да свикнат на лесното, имам в предвид лесния с минимален ръчен труд и средства монтаж на "автомобил" с предно предаване, стига малко да дръпнат в началото с продажбите, няма да оставят читав модел. Първо ще бъде като вариант на първа серия, след това цялата първа серия ще бъде с предно предаване, след това трета и пета. Вероятно ще оставят само седмицата с класическо предаване. Не знам колко се интересувате от други марки автомобили, преди 30-40 години с това извращение предното предаване, се произвеждаха само "ситроен". Малко по-късно всички френски "автомобили" станаха недозавиващи. После и останалите марки почти всички. Сега с изключение на спортните и луксозните коли, БМВ и Мерцедес, без а и б класата, лексус, един модел на нисан, някои от американските /не ги знам кои точно не са ми интересни/ ги правят със задно предаване. Пожелавам от все сърце на БМВ да ги застигне съдбата на Сааб, след слизане от конвеера на първата им кола с предно предаване. Амин.

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Май 2010, 10:49

традицията в тия неща е адски важно нещо и държи феновете и лоялните клиенти в марката! ако се изсерат с тва предно ше спечелят няколко десетки хиляди нови клиенти ,но дългосрочно ще загубят няколко стотици хиляди.....лоялни и обичащи марката. така че яз се надявам да има здрав разум в експертните им глави- в мюнхен много добре знаят и разбират кво е фенщина и лоялност и със сигурност ще вземат впредвид тази страна на нещата.
и със сигурност са пуснали тоя модел за обсъждане по медии и такива места като нашто.... и ше си направят сметка.....

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 20 Май 2010, 11:01

SKISA написа:традицията в тия неща е адски важно нещо и държи феновете и лоялните клиенти в марката! ако се изсерат с тва предно ше спечелят няколко десетки хиляди нови клиенти ,но дългосрочно ще загубят няколко стотици хиляди.....лоялни и обичащи марката. така че яз се надявам да има здрав разум в експертните им глави- в мюнхен много добре знаят и разбират кво е фенщина и лоялност и със сигурност ще вземат впредвид тази страна на нещата.
и със сигурност са пуснали тоя модел за обсъждане по медии и такива места като нашто.... и ше си направят сметка.....

Ако да кажем пуснат модел с предно, твоята лоялност с какво ще я изгубят? Другите модели ще си ги има, при тях традицията ще се спази и ще бъдат точно такива каквито всички искаме да бъдат.
Ти ще си пърпоркаш с модел със задно, а който иска, да си взима с предно.
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Май 2010, 11:04

а ако стане тва ,дето казва колегата и лека полека за няколко века направят сичко с предно!?!? аз кво правя!?!?
аз съм лоялен към тая марка от първата си кола ,която съм си купил сам 90та година и не искам да я сменям и да търся друго поприще в марките. ако правят това,което са правили до сега -аз няма да се кача в друга.. почнат ли да лайнарстват с предно и не знам си какво ще трябва ад се оглеждам за друго . верно аз съм един ,ма съм убеден ,че ще има много като мене....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 20 Май 2010, 12:55

БМВ с предно предаване........ :banghead: :ranting: :banghead: :ranting: :box: :censored:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 20 Май 2010, 16:45

Интересна идея...и ако го направят да завива като Интеграта,гледайте как в САЩ BMW ще е новия Civic. :mhihi:

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 20 Май 2010, 16:45

Еми само времето ще покаже какво ще направят, но аз вярвам, че модел с предно ще има. А това, което каза колегата по-горе хич не ми се вярва да стане. Това би означавало наистина БМВ да се самоубие.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 20 Май 2010, 16:48

Шегувам се ,разбира се !Има доста фактори,които ще попречат това да стане,примерно цената и теглото на новия модел.

Предишна

Назад към Извън Темата