За мечките и хората

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: За мечките и хората

Мнение от saleen » 20 Май 2010, 12:22

Мечката убиец застреляна край смолянското село Кутела http://www.dnes.bg/stranata/2010/05/20/ ... tela.91376
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Май 2010, 12:31

Браво :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 20 Май 2010, 12:49

сега най-много да осъдят тоя дет е застрелял мечката
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 20 Май 2010, 13:05

Zapa написа:сега най-много да осъдят тоя дет е застрелял мечката

в БГ са се затичали :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Май 2010, 17:53

slav4o1 написа:

За такива глупости точно наистина се затичват :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 20 Май 2010, 18:08

saleen написа:
slav4o1 написа:

Като например да сложат протези на куче, изяло краката на бабичка. Да ти еба и природозащитниците...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Май 2010, 19:18

Ryapoff написа:
saleen написа:
slav4o1 написа:

Като например да сложат протези на куче, изяло краката на бабичка. Да ти еба и природозащитниците...

Да бе,за вас знаем,у хасково изтрепахте де що има куче,няма значение новородено или по-голямо,в никакъв случай не съм природозащитник,даже много мразя тея дроги-зелените,даже ме е страх от кучета,но много мразя насилието над животните...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 20 Май 2010, 20:03

Е.Димитров написа:Да бе,за вас знаем,у хасково изтрепахте де що има куче,няма значение новородено или по-голямо,в никакъв случай не съм природозащитник,даже много мразя тея дроги-зелените,даже ме е страх от кучета,но много мразя насилието над животните...

Хасково, не доган, Хасково...
Тези кучета, които ги изби е бил психопат според мен. Разбирам да утрепеш две-три... пет, защото наистина представляват опастност, обаче палетата не са опасни, макар че и те ще станат големи. Темата е за мечка. Природозащитник мога да защитя единствено, ако защитава горите срещу новия мол.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 20 Май 2010, 20:11

Ryapoff написа:
Е.Димитров написа:Да бе,за вас знаем,у хасково изтрепахте де що има куче,няма значение новородено или по-голямо,в никакъв случай не съм природозащитник,даже много мразя тея дроги-зелените,даже ме е страх от кучета,но много мразя насилието над животните...

Хасково, не доган, Хасково...
Тези кучета, които ги изби е бил психопат според мен. Разбирам да утрепеш две-три... пет, защото наистина представляват опастност, обаче палетата не са опасни, макар че и те ще станат големи. Темата е за мечка. Природозащитник мога да защитя единствено, ако защитава горите срещу новия мол.

A може и да не е бил психопат, просто некое куче да е изпохапало я дете му, я някой близък ;) То в тая държава освен на себе си на кой да разчиташ ;) Щом мойта приятелка, дето както всички жени е анимъл лавър, беше награбила пушката да трепе един пумияр дето постоянно я напада :mhihi: Едвам я спрех :lol: Ама айде да не обръщаме темата пак на кучета. Инак жалко за мечето, разбирам да е напдала хора в някой град или село, ама това да ходиш да и сечеш гората, в която си живее и да очакваш да те гледа с възторг и възхищение, некак си нема как да стане просто :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Май 2010, 20:19

dimithur написа:Колега първо добре си постъпил, особенно щом е имало и малки деца :yes:
Те мечките току така не нападат, по принцип избягват контактите с хора, но разбира се има и изключения. Дървара хубаво го е изяла, аман изсякоха тея всичката гора :bang:

какъв дървар .. да не мислиш, че той ти е изсякъл гората
хората живеят на село и всеки ден са в гората
мечките-стръвници се убиват, няма закон по който да го накажат човека убил мечката

Аватар

Мнение от dimithur » 20 Май 2010, 20:46

Когато храната не стига, мечките убиват по-дребни от тях животни.

Първо не съм казвал, че някой трябва да наказва ловците ;) Те не са виновни. Виновни са тея дето секат горите и оставят мечки и останалите все още други животни без препитание.
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 20 Май 2010, 20:58

dimithur написа:

Първо не съм казвал, че някой трябва да наказва ловците ;) Те не са виновни. Виновни са тея дето секат горите и оставят мечки и останалите все още други животни без препитание.

И защо реши че точно този човека с една секира ще отсече гората. Това го правят горските с моторни триони нека мечката изяде тях.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Май 2010, 21:18

човека е убит от мечка, а ти едва ли не се радваш, защото изсичал гората :dunno:
много лошо впечатление прави (за втори път вече)

Аватар

Мнение от dimithur » 20 Май 2010, 21:24

\MITETO\ DSB написа:
dimithur написа:

И защо реши че точно този човека с една секира ще отсече гората. Това го правят горските с моторни триони нека мечката изяде тях.

Кой ти каза, че не ги напада ? http://www.dnes.bg/reportaj/2009/06/18/ ... selo.72892 - тея просто са имали късмет.
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 20 Май 2010, 21:35

dimithur написа: Инак жалко за мечето, разбирам да е напдала хора в някой град или село, ама това да ходиш да и сечеш гората, в която си живее и да очакваш да те гледа с възторг и възхищение, некак си нема как да стане просто

Мен, тука май си се объркал. К'во жалко за мечето бе, то отрепало ЧОВЕК, ти го жалиш. Нямало да ме гледа с възторг - ми няма, обаче си мисля, че точно този човек си е сякъл дръвца за отопление, когато мечката го е изненадАла. Лошо, че не е бил въоръжен :| . Ако такова нещо не дай Боже ми се случи, някой мои близък да пострада от животно, ще полудея. Това, което беше направено с многото кучета тук, ще е най-малкото. Често виждам свободни домашни кучета и ми прикипява(особено когато съм на две колела и крачна сила). Убивал съм такова нещо, но не ме е яд. Всъщност, малко, но защото не го закачих за вратата на собственика му. То ме нападна бе, к'во трябваше да направя?!? Избягах на косъм - кучката не е виновна, инстинкти, обаче аз не мога собственика й да... Най-малкото ще ме съди поне за средна телесна повреда. Ще кажете, че не съм милостив? Ми, не познахте, имам две кучета. Ама що хората не ми се оплакват от тях?!? В квартала един пич често го засичах преди рано сутрин да си разхожда питбулчето свободно. Предупредих го, че не е толкова добродушно животно, колкото мисли, но той не ми повярвя. Е, сега отглежда булонка. Кучето е попречило на някого.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата