За мечките и хората
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: За мечките и хората
Мечката убиец застреляна край смолянското село Кутела http://www.dnes.bg/stranata/2010/05/20/ ... tela.91376
Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Браво 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Zapa написа:сега най-много да осъдят тоя дет е застрелял мечката
в БГ са се затичали

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
slav4o1 написа:Zapa написа:сега най-много да осъдят тоя дет е застрелял мечката
в БГ са се затичали
За такива глупости точно наистина се затичват

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:slav4o1 написа:Zapa написа:сега най-много да осъдят тоя дет е застрелял мечката
в БГ са се затичали
Като например да сложат протези на куче, изяло краката на бабичка. Да ти еба и природозащитниците...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ryapoff написа:saleen написа:slav4o1 написа:Zapa написа:сега най-много да осъдят тоя дет е застрелял мечката
в БГ са се затичали
Като например да сложат протези на куче, изяло краката на бабичка. Да ти еба и природозащитниците...
Да бе,за вас знаем,у хасково изтрепахте де що има куче,няма значение новородено или по-голямо,в никакъв случай не съм природозащитник,даже много мразя тея дроги-зелените,даже ме е страх от кучета,но много мразя насилието над животните...
Е.Димитров написа:Да бе,за вас знаем,у хасково изтрепахте де що има куче,няма значение новородено или по-голямо,в никакъв случай не съм природозащитник,даже много мразя тея дроги-зелените,даже ме е страх от кучета,но много мразя насилието над животните...
Хасково, не доган, Хасково...
Тези кучета, които ги изби е бил психопат според мен. Разбирам да утрепеш две-три... пет, защото наистина представляват опастност, обаче палетата не са опасни, макар че и те ще станат големи. Темата е за мечка. Природозащитник мога да защитя единствено, ако защитава горите срещу новия мол.
Ryapoff написа:Е.Димитров написа:Да бе,за вас знаем,у хасково изтрепахте де що има куче,няма значение новородено или по-голямо,в никакъв случай не съм природозащитник,даже много мразя тея дроги-зелените,даже ме е страх от кучета,но много мразя насилието над животните...
Хасково, не доган, Хасково...
Тези кучета, които ги изби е бил психопат според мен. Разбирам да утрепеш две-три... пет, защото наистина представляват опастност, обаче палетата не са опасни, макар че и те ще станат големи. Темата е за мечка. Природозащитник мога да защитя единствено, ако защитава горите срещу новия мол.
A може и да не е бил психопат, просто некое куче да е изпохапало я дете му, я някой близък

dimithur написа:Колега първо добре си постъпил, особенно щом е имало и малки деца![]()
Те мечките току така не нападат, по принцип избягват контактите с хора, но разбира се има и изключения. Дървара хубаво го е изяла, аман изсякоха тея всичката гора
какъв дървар .. да не мислиш, че той ти е изсякъл гората
хората живеят на село и всеки ден са в гората
мечките-стръвници се убиват, няма закон по който да го накажат човека убил мечката
Когато храната не стига, мечките убиват по-дребни от тях животни.
Първо не съм казвал, че някой трябва да наказва ловците

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
dimithur написа:Когато храната не стига, мечките убиват по-дребни от тях животни.
Първо не съм казвал, че някой трябва да наказва ловцитеТе не са виновни. Виновни са тея дето секат горите и оставят мечки и останалите все още други животни без препитание.
И защо реши че точно този човека с една секира ще отсече гората. Това го правят горските с моторни триони нека мечката изяде тях.

човека е убит от мечка, а ти едва ли не се радваш, защото изсичал гората
много лошо впечатление прави (за втори път вече)

много лошо впечатление прави (за втори път вече)
\MITETO\ DSB написа:dimithur написа:Когато храната не стига, мечките убиват по-дребни от тях животни.
Първо не съм казвал, че някой трябва да наказва ловцитеТе не са виновни. Виновни са тея дето секат горите и оставят мечки и останалите все още други животни без препитание.
И защо реши че точно този човека с една секира ще отсече гората. Това го правят горските с моторни триони нека мечката изяде тях.
Кой ти каза, че не ги напада ? http://www.dnes.bg/reportaj/2009/06/18/ ... selo.72892 - тея просто са имали късмет.
dimithur написа: Инак жалко за мечето, разбирам да е напдала хора в някой град или село, ама това да ходиш да и сечеш гората, в която си живее и да очакваш да те гледа с възторг и възхищение, некак си нема как да стане просто
Мен, тука май си се объркал. К'во жалко за мечето бе, то отрепало ЧОВЕК, ти го жалиш. Нямало да ме гледа с възторг - ми няма, обаче си мисля, че точно този човек си е сякъл дръвца за отопление, когато мечката го е изненадАла. Лошо, че не е бил въоръжен

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4