Случка с Топлофикация - София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Случка с Топлофикация - София

Мнение от barty » 20 Май 2010, 19:46

Днес имах следната случка с Топлофикация - София и искам да я разкажа заради:
- наглоста им / не че е новина :confused: /
- да се внимава какво се плаща и кога
- особенно внимание за фирмите

Случката:

Преди месец получих в офиса известие че нашата фирма дължи 315лв за парно. Учудих се защото през мен минават финансите и знам кога и какво е платено. Както и да е, отидох да платя и жената на касата ми каза:
" Дължите 113лв :roll: "
" Как 113лв? Тук пише 315, за кой период са?"
" 113 лв са за последните 2 месеца но питайте в Търговския отдел"

Отивам с Търговския отдел, там ми казват че сумата се дължи от собственика на офиса / ние сме под наем / за периода януари - юни 2006г.
Ние сме наематели от ноември 2007! Т.е. начисляват на нас задължение на частно лице, за период от преди 1.5г преди ние да се нанесем!
Едно от момиченцата си призна: "Ами вие си плащате редовно и затова го бутнахме на вас"!!! :mhihi: :shock: :shock: :shock:

Значи, виждат че фирма Х си плаща редовно и го бутват на тях! Сумата се оказа 400лв! Е.ати и наглоста!

Внимавайте какво плащате, особенно фирмите! В повечето случай сметките ги плащат шофьори, секретарки и разни други субекти дето за нищо друго не стават освен да платят някоя сметка. И използват случая че никой няма да забележи :dummy:
:yes:

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: Случка с Топлофикация - София

Мнение от dimithur » 20 Май 2010, 19:51

И мен нещо ме чегарят от ЧЕЗ за 2ма човека по 70-80лв сметки, сега ги гледя вече и само да разбера от къде ме товарят ще има директно бой :bang: То по друг начин в тая държава просто не можеш да се оправиш
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Май 2010, 9:34

a аз кво да кажа, самичък живея (като не броим мацките :mhihi: ) и имам 318лв парно за фев, март и април
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 21 Май 2010, 9:45

acer написа:a аз кво да кажа, самичък живея (като не броим мацките :mhihi: ) и имам 318лв парно за фев, март и април

To и мен толкова ми излезе локалното :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Назад към Извън Темата