Въпрос относно ПТП

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Въпрос относно ПТП

Мнение от cekatapolude » 20 Май 2010, 23:32

Не знам дали тук е точното място но все пак искам да попитам нещо. Значи въпроса ми е следния : ожулих една кола ( мерцедес )...след това момчето викна там някви застрахователи (от Армеец) на които подписах някакъв лист че съм виновен за ПТП-то. До тук добре но въпроса ми е следния понеже колата не е на мое име има ли как да разбере за тва ПТП човека на който е колата (ако аз не му кажа сам ест. ) ? много ще съм благодарен ако ми отговорите че, много съм се стреснал :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Re: Въпрос относно ПТП

Мнение от dinkomg » 21 Май 2010, 22:37

Не става да не научи собственика тъй като застраховката Гражданска Отговорност е на колата, което е странно разбира се, но такава е действителността. Та от застраховката ще се обезщети човека който си ужулил и по този повод ще бъде уведоман от застрахователите собственика на колата.
Освен ако нямаш дебели връзки при застрахователите на колата...
Има много коли и ....BMW
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 22 Май 2010, 0:53

Колега не се притеснявай,щетата е по гражданска и никой няма да уведоми собственика на колата ти,поне мен до сега никой никога не ме е уведомявал при такива ситуаций ;)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 22 Май 2010, 20:17

Собственика случайно да не е баща ти, който не знае, че му взимаш колата...? :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 22 Май 2010, 20:25

Vlados написа:Собственика случайно да не е баща ти, който не знае, че му взимаш колата...? :mhihi:

А ако няма и книжка, застрахователите нема да платят и тогава на 101% "собственика" ще разбере :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Назад към Извън Темата