Въпрос относно ПТП
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- cekatapolude
- Потребител
-
Въпрос относно ПТП
Не знам дали тук е точното място но все пак искам да попитам нещо. Значи въпроса ми е следния : ожулих една кола ( мерцедес )...след това момчето викна там някви застрахователи (от Армеец) на които подписах някакъв лист че съм виновен за ПТП-то. До тук добре но въпроса ми е следния понеже колата не е на мое име има ли как да разбере за тва ПТП човека на който е колата (ако аз не му кажа сам ест. ) ? много ще съм благодарен ако ми отговорите че, много съм се стреснал 

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Re: Въпрос относно ПТП
Не става да не научи собственика тъй като застраховката Гражданска Отговорност е на колата, което е странно разбира се, но такава е действителността. Та от застраховката ще се обезщети човека който си ужулил и по този повод ще бъде уведоман от застрахователите собственика на колата.
Освен ако нямаш дебели връзки при застрахователите на колата...
Освен ако нямаш дебели връзки при застрахователите на колата...
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Колега не се притеснявай,щетата е по гражданска и никой няма да уведоми собственика на колата ти,поне мен до сега никой никога не ме е уведомявал при такива ситуаций 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Vlados написа:Собственика случайно да не е баща ти, който не знае, че му взимаш колата...?
А ако няма и книжка, застрахователите нема да платят и тогава на 101% "собственика" ще разбере

5 мнения
• Страница 1 от 1