Премахване на защитна маркировка от дрехи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Купе с 2 врати
Мечтае да кара: Купе с 4 врати
Детайли за колата: Седем напред, две назад

Премахване на защитна маркировка от дрехи

Мнение от ARR_ » 24 Май 2010, 16:09

При последната ми поръчка от sportsdirect две от дрехите дойдоха с "бонус" защитна маркировка (security tags). Писах на подръжката им как може да се махнат без да се съсипят дрехите, но те отговориха, че неможело без специална машина и ми върнаха парите, та сега седя и ги гледам като голям камък.
Мислех да се завъртя по магазините, но не се сещам каде в нашия град може да имат такава машинка.
Много ще съм благодарен ако някой знае как мога да махна тия работи безопасно :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Re: Премахване на защитна маркировка от дрехи

Мнение от momo-1st » 24 Май 2010, 16:11

ARR_ написа:При последната ми поръчка от sportsdirect две от дрехите дойдоха с "бонус" защитна маркировка (security tags). Писах на подръжката им как може да се махнат без да се съсипят дрехите, но те отговориха, че неможело без специална машина и ми върнаха парите, та сега седя и ги гледам като голям камък.
Мислех да се завъртя по магазините, но не се сещам каде в нашия град може да имат такава машинка.
Много ще съм благодарен ако някой знае как мога да махна тия работи безопасно :help:

Само да не е със злоумишлена цел да питаш!Ако е от онея дет приличат на гъбки и пищят на изхода-пробваи със суперсилен магнит ;)
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 24 Май 2010, 16:24

Отиди на някоя каса в Метро или друг голям магазин, там имат такива машинки. Само че внимавай от коя страна на касата заставаш, да не я платиш наново дрехата
Има много коли и ....BMW
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Купе с 2 врати
Мечтае да кара: Купе с 4 врати
Детайли за колата: Седем напред, две назад

Мнение от ARR_ » 24 Май 2010, 16:30

momo-1st написа:
ARR_ написа:При последната ми поръчка от sportsdirect две от дрехите дойдоха с "бонус" защитна маркировка (security tags). Писах на подръжката им как може да се махнат без да се съсипят дрехите, но те отговориха, че неможело без специална машина и ми върнаха парите, та сега седя и ги гледам като голям камък.

Само да не е със злоумишлена цел да питаш!Ако е от онея дет приличат на гъбки и пищят на изхода-пробваи със суперсилен магнит ;)

Не е със злоумишлена цел, както казах тези дрехи съм си ги купил, но явно са забравили да ги махнат преди да ги изпратят. Иначе да едната наподобява гъбка, а другата е с продълговата форма( прикачвам снимка да ги видите тия пущини), притеснява ме това че може вътре да има мастило което да развали дрехите ако се пробва да се махнат с груба сила. С този магнит как се процедира?
Ходене до някой друг град за да ги махна също е варянт, но ще бъде когато имам някаква работа защото не си заслужава да се разхождам само за това.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 24 Май 2010, 18:51

Излизаш на улицата и почваш да търкаш издатината в асвалт/цимент. Като се изтърка пластмасата ще видиш едно връхче вътре, пробвай да го бутнеш с нещо.

Има един тагове които имат мастило вътре ... надявам се че твоите са без мастило :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 24 Май 2010, 22:22

Колега със клещи кво им се чудиш напани ги малко и си ти :mhihi: :winky: :winky: :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от Bobi4 » 24 Май 2010, 22:41

Имах същия проблем с една риза от Ларедут.фр :D махнах го със силен магнит само доближих магнита до пъпката и направо само си излезе :lol:

Дано да съм ти бил полезен

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 24 Май 2010, 23:18

Bobi4 написа:Имах същия проблем с една риза от Ларедут.фр :D махнах го със силен магнит само доближих магнита до пъпката и направо само си излезе :lol:

Дано да съм ти бил полезен

Ето колегата ти го е обяснил по добре от мен! С магнит му е майката,знаеш ли колко съм ги гледал в магазина на каъв принцип ги махат-просто щото ми е интересно,стоях един ден около час и половина в един магазин докато приятелката ми пазаруваше :kuku: :kuku: и сам седнал на едно диванче и си зяпам на касата-нищо особенно не правят-доближават ги до една щуротия-която според наблзюденията ми е магнит понеже бая дърпаше ръчичките на хилавата продавашка!Така че-действай с магнит-от тонколона да речем!и успех!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

Потребител
Аватар

Мнение от KINGPIN » 24 Май 2010, 23:39

Зависи от модела колега,някой стават със магнит но много рядко.
Повечето стават със по дълга леко изкривена игла(ако имат отвор)
И най сигурно си остава със едни клещи резачки. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 25 Май 2010, 8:28

аз изкъртих едно такова с отверка, играчка беше но стана, без да съсипя дрехата. Може и с игла, но трябва да е с точната дължина и накрая да има нещо като кука, но най-бързо ще стане по вандалския начин
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Май 2010, 10:42

Взимаш магнит от хард дискък и си готов-от къде знам ли-от ютуб

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 25 Май 2010, 10:48

мания
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Назад към Извън Темата