Аудио преход 5,1
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Аудио преход 5,1
Здравейте,
на стената на вилата на открито съм заковал колонките от 5,1 система. Подобна на тази:
От съображения за сигурност обаче искам активния субууфер, който е и усилвател да го прибирам вътре заключен във вилата. Понеже отзад на усилвателя връзката е от този вид
но с десет гнезда за петте колони и не е удобно всеки път да се завирам и да мушкам десетте жички. Въпроса ми е могат ли за удобство всичките пет стерео жички да се обединят в една женска и една мъжка букса(SCART или петица) и каква точно?
Предварително благодаря на отзовалите се!
на стената на вилата на открито съм заковал колонките от 5,1 система. Подобна на тази:

От съображения за сигурност обаче искам активния субууфер, който е и усилвател да го прибирам вътре заключен във вилата. Понеже отзад на усилвателя връзката е от този вид

Предварително благодаря на отзовалите се!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Аудио преход 5,1
Ами Скарт букса мъжка и женска си взимаш , поиш и си готов.
Или букси за ремарке
Или букси за ремарке

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Huku
- ПотенЦял
-
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Аз бих ти вкарал идея, която не е много читава в сравнение с тези за кулпунга или скарт кабела. Примерно, когато са включени в буфера тонколоните срязваш кабела някъде по към края и всеки път, когато изкараш буфера свързваш остатъка на него букси с тези на тонколоните... надявам се ме разбра какво имам предвит 
П.П.: Ще се възползвам от темата на колегата ако няма против да попитам дали се продават копченца като тези на снимката на буфер, че аз съм със подобно 5.1 обаче отзад едното копче падна и му изгубих прожината и едната тонколона пее благодарение на това, че е свързана в друга.

П.П.: Ще се възползвам от темата на колегата ако няма против да попитам дали се продават копченца като тези на снимката на буфер, че аз съм със подобно 5.1 обаче отзад едното копче падна и му изгубих прожината и едната тонколона пее благодарение на това, че е свързана в друга.

- Huku
- ПотенЦял
-
c7aH4eB написа:П.П.: Ще се възползвам от темата на колегата ако няма против да попитам дали се продават копченца като тези на снимката на буфер, че аз съм със подобно 5.1 обаче отзад едното копче падна и му изгубих прожината и едната тонколона пее благодарение на това, че е свързана в друга.
http://cable.bg/index.php?cPath=102_102 ... 25aa5cf583 и
КОНРАД ЕЛЕКТРОНИК на бул.Прага
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Huku написа:c7aH4eB написа:П.П.: Ще се възползвам от темата на колегата ако няма против да попитам дали се продават копченца като тези на снимката на буфер, че аз съм със подобно 5.1 обаче отзад едното копче падна и му изгубих прожината и едната тонколона пее благодарение на това, че е свързана в друга.
http://cable.bg/index.php?cPath=102_102 ... 25aa5cf583 и
КОНРАД ЕЛЕКТРОНИК на бул.Прага
тамън за конрад щях д ти пиша

бай дъ уей, колко пари си я платил тази 5 + 1 с-ма
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Huku
- ПотенЦял
-
hemicharger написа:бай дъ уей, колко пари си я платил тази 5 + 1 с-ма
Купувал съм я отдавна за около 150 кинта. Тя е супер залухава от пластмаса. Но на вилата става дискотека на открито с нея + един лаптоп.
- Huku
- ПотенЦял
-
8 мнения
• Страница 1 от 1