Да се намира някой с Windows 7? Имам лек проблем...
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Да се намира някой с Windows 7? Имам лек проблем...
@DanielzZz, ще го пробвам това 
@dimithur, с 32-битова версия съм
После ще драсна, най-вероятно по-късно да си сложа Екс Пи-то от линка
То бачка, нали

Значи казаха ми да инсталирам драйверите на чипсета на дънната платка: Intel Springdale i865pe
Търси народе

@dimithur, с 32-битова версия съм

После ще драсна, най-вероятно по-късно да си сложа Екс Пи-то от линка

Значи казаха ми да инсталирам драйверите на чипсета на дънната платка: Intel Springdale i865pe
Търси народе

Такам колеги искам последен съвет.... връщам Екс Пи-то, но как най-добре да направя с инсталацията?? (тъпо ви звучи, но досега аз не съм се занимавал да преинсталирам уиндолс, или баща ми или някой друг)... БЛАГОДАРЯ (мисля да запиша Екс Пи-то от по-горния линк, как мислите?)
БЛАГОДАРЯ Отново!!!!
БЛАГОДАРЯ Отново!!!!
Ами айде сега подред
1.Сваляш линка и записваш с нерого на ЦД , ама не като обикновен диск, а отиваш на Recorder => Burn Image и от там го записваш.
2. Приготвяш си на флашка или на диск драйвери за лан картата и си записваш настройките за интернет, че после ще береш ядове (от личен многократен опит ти го казвам
)
3. Записваш си кода на уиндоуса (в замунадта в описанието го има) ... пак много внимателно, щото после пак много големи ядове се берат
4. Слагаш диска и рестартираш , в началото на черните екрани виж някъде трябва да имаш Boot Menu (oбикновено е F2 или Ф8, Ф12)
5. Като зареди синия екран, си форматираш диска като следваш инструкциите (най добре ползвай NTFS (Quick) формат
6. Кликаш си next next next ... (като всички сетинги ги даваш да са bulgarian, че после ще имаш грижи с кирилицата)
7. Фърляш всички драйвери един по един, слагаш си антивирус (avira примерно) кодеци (k-lite) и си готов
1.Сваляш линка и записваш с нерого на ЦД , ама не като обикновен диск, а отиваш на Recorder => Burn Image и от там го записваш.
2. Приготвяш си на флашка или на диск драйвери за лан картата и си записваш настройките за интернет, че после ще береш ядове (от личен многократен опит ти го казвам

3. Записваш си кода на уиндоуса (в замунадта в описанието го има) ... пак много внимателно, щото после пак много големи ядове се берат

4. Слагаш диска и рестартираш , в началото на черните екрани виж някъде трябва да имаш Boot Menu (oбикновено е F2 или Ф8, Ф12)
5. Като зареди синия екран, си форматираш диска като следваш инструкциите (най добре ползвай NTFS (Quick) формат
6. Кликаш си next next next ... (като всички сетинги ги даваш да са bulgarian, че после ще имаш грижи с кирилицата)
7. Фърляш всички драйвери един по един, слагаш си антивирус (avira примерно) кодеци (k-lite) и си готов

Благодаря! Ако имам въпроси - пак ще се обърна към Вас

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Късно виждам, ама дано да си отложил инсталацията...
Всичко е написал Митко, но на т.5 е в голяма грешка- казвам от опит...
Дяла не се форматира просто (без значение дали бърз или нормален формат), а директно се ИЗТРИВА и после се СЪЗДАВА отново... 7-цата си прави допълнителен дял и накрая може да се окажеш с омазан буут сектор и да ти побелеят косите...
Всичко е написал Митко, но на т.5 е в голяма грешка- казвам от опит...
Дяла не се форматира просто (без значение дали бърз или нормален формат), а директно се ИЗТРИВА и после се СЪЗДАВА отново... 7-цата си прави допълнителен дял и накрая може да се окажеш с омазан буут сектор и да ти побелеят косите...
E така де, то едва ли ще му даде да го форматира, без да го изтрие първо 

Колеги все още съм си със 7-цата, тука се появи един приятел дето уж може да помогне с разни драйвери и т.н. Бе ако не стане, ще сложим Екс Пи-то, не е проблем 

- ms
-
-
Не да те отчайвам, ама едва ли ще стане тая работа с драйверите- просто тая видеокарта май няма живи набори
Пак да кажа- като слагаш ХР-то ИЗТРИВАШ "С"-то, СЪЗДАВАШ го пак и после го ФОРМАТИРАШ...

Пак да кажа- като слагаш ХР-то ИЗТРИВАШ "С"-то, СЪЗДАВАШ го пак и после го ФОРМАТИРАШ...
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
ms написа:Не да те отчайвам, ама едва ли ще стане тая работа с драйверите- просто тая видеокарта май няма живи набори![]()
![]()
![]()
Освен C има и едно дялче от 100mb

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Че аз на 2 гб му сложих 7 октомври месец и още не съм го преинстралирал, сичко си е 6+
Успех

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Че аз на 2 гб му сложих 7 октомври месец и още не съм го преинстралирал, сичко си е 6+Успех
То и на 1 ще върви, въпроса е, че ХР ще върви по-бързо

- ms
-
-
dimithur написа:То и на 1 ще върви, въпроса е, че ХР ще върви по-бързо
Не се изказвай неподготвен- на лаптопа съм със 7-ца при 1,5ГБ рам, бях преди това и с ХР- 7-цата е по-бърза както и да го гледам... ХР след стартиране ползваше около 300МБ рам, 7-цата ползва 500 и в редки случай при натоварване минава 1ГБ- 500МБ имам в резерв винаги... ХР няма да си сложа вече никога- и грозно, и по-бавно, и му липсват някой гъзарийки с които свикнах... Единственият му минус е мястото което иска- спокойно си заема 20+ГБ на харда, а на ХР и 5-7ГБ му стигат с основните програми...
И не мисли, че машинката ми е мощна- колко да е мощен лаптоп на 3г. и 4м. с едноядрен процесор на 2Гхц...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Абе ХП, морално остаря вече, друго си 7-цата, върви на пушка, сама си търси драйвъри и прочие, модерна визия и т.н..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Сега видях, че нямам Активейшън Код-а на Уиндолса
Аз съм с 32-битова версия.... някой да помогне с тоя код, аз сега го търся в нета
Мерси

Мерси

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3