Нова тежка катастрофа с БМВ
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нова тежка катастрофа с БМВ
С много смесени чувства съм към тези теми, но смятам, че могат да послужат за добър урок, особено на по-младите шофьори. Колата е е46- ца, а удара и снимките са ужасяващи, за това не ги пускам. Карайте внимателно, щото не е нормално на 16 години да ти свърши живота, още повече заради доверието ти в глупостта на някой друг.
- Код: Избери целия код
Тежка катастрофа стана тази нощ на столичния булевард Рожен при кръговото движение на кв. Надежда, при която загина момиче, предаде репортер на БГНЕС.
Водачът на автомобила марка BMW е в критично състояние и е отведен в болница. Колата се е ударила в стълб с указателна табела. От силния удар на практика се е разцепила на две. Загинало е пътуващо в нея момиче. Състоянието на младежа, който е карал автомобила, е изключително тежко, като имаше сериозни трудности при изваждането на тялото му, приклещено от смачканите ламарини. Раненият е 19-годишният Т. И. от София. /АФП
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Re: Нова тежка катастрофа с БМВ
http://dnes.dir.bg/news.php?id=6460966 - Това е новината, оставям я без коментар, за да не навлизаме в излишни полемики.. Ще кажа само да внимавате!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз вече загубих вяра ,че такива теми ще накарат някой да се замисли. почти съм сигурен, че всеки си вика: "на мене тва нема да ми се случи" . дано не се....
жалко за момичето.
жалко за момичето.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
В dir.bg има и снимки. Страшна гледка 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
ужас!
трябва да се внимава! МНОГО да се внимава!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Въпросният участък е толкоз зле,че просто беше въпрос на време да се случи нещо подобно ...
Винаги там се озовавам в платното което минава под кръговото,въпреки че държа дясна лента .. Винаги ...
И там има толкоз гадни подскоци,че ако не внимаваш белята е готова!
Лека и пръст на момичето,дано момчето се оправи ...!
Има едно нещо което обаче ми прави впечатлениеее ... На видео материала,за сек. дават таблото и ми се вижда че стрелката е на 70-80 км/ч?! На 02:28 мин.!
А преди малко какво се случи пред мен не е истина
Кабелна макара с диаметър около 3 метра,излезна зад една ограда,мина през едно Пежо и се спря в другият край на ул. Козлудуй! 25 метра мина преди да се спре в една ограда! .... За щастие,освен ламарините на Пежото никой не пострада!!!
Винаги там се озовавам в платното което минава под кръговото,въпреки че държа дясна лента .. Винаги ...
И там има толкоз гадни подскоци,че ако не внимаваш белята е готова!
Лека и пръст на момичето,дано момчето се оправи ...!
Има едно нещо което обаче ми прави впечатлениеее ... На видео материала,за сек. дават таблото и ми се вижда че стрелката е на 70-80 км/ч?! На 02:28 мин.!
А преди малко какво се случи пред мен не е истина

Кабелна макара с диаметър около 3 метра,излезна зад една ограда,мина през едно Пежо и се спря в другият край на ул. Козлудуй! 25 метра мина преди да се спре в една ограда! .... За щастие,освен ламарините на Пежото никой не пострада!!!
Последна промяна ивчо на 27 Май 2010, 10:13, променена общо 1 път
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Снощи картинката бе доста ужасяваща. Не можете да си представите този автомобил на какво приличаше и до къде се бяха разпиляли части от него.
Съжалявам за това, че си отиват млади хора, които не са видели нищо от онова, наречено живот.
Съжалявам за това, че си отиват млади хора, които не са видели нищо от онова, наречено живот.

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Лека и пръст на момичето
Дано момчето да се оправи
Видях видеото ...катастрофата е ужасяваща ...

Дано момчето да се оправи

Видях видеото ...катастрофата е ужасяваща ...

Последна промяна Totogada на 27 Май 2010, 10:16, променена общо 1 път

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
какъв удар трябва да е било за да са такива последствията
жалко за децата

жалко за децата

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тва разцепване с 70-80 просто няма как да се случи. така си мисля аз...
Като видях снимките тръпки ме побиха...но за подобен удар е нужна голяма скорост! Мир на праха на момичето!

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
За да се разцепи така, че да не можем да познаем, че е Е46, скоростта май е била доста над 70-80кмч ... Мир на праха на момичето.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
мда, но това няма да спре съществуването на мамини дечица с новата седмица и подобните.
Не за друго ами тоя младеж с подареното БМВ направо си се е мислел за безсмъртен.
За капак на всичко и смотания път точно там, където аз лично когато минавам се чудя как да мина аджеба от кратери шахти дупки и тн.
Маркировка не е останала почти, осветлението я свети я не, може да са го пуснали като за снимките специално.
Ми сори ама може държавата (общината) да се вземе в ръце, и вместо да казват - несъобразена скорост, да седната да оправят целия булевард, защото прилича на лунен пейзаж.
Не за друго ами тоя младеж с подареното БМВ направо си се е мислел за безсмъртен.
За капак на всичко и смотания път точно там, където аз лично когато минавам се чудя как да мина аджеба от кратери шахти дупки и тн.
Маркировка не е останала почти, осветлението я свети я не, може да са го пуснали като за снимките специално.
Ми сори ама може държавата (общината) да се вземе в ръце, и вместо да казват - несъобразена скорост, да седната да оправят целия булевард, защото прилича на лунен пейзаж.