Нова тежка катастрофа с БМВ
Модератор: Общи модератори
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
Re: Нова тежка катастрофа с БМВ
е*ах му м**ката!, това с каква скорост е станало, за да се шибне странично колата и да се разпилее на съставните си части. една с една част на колата не са си на мястото.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Не искам да чопля,ама 4 пъти го гледам репортажа,около 80 е стрелката ...
Все пак е страничен удар,а NCAP ги тества с около 50!
30-40 горница не е никак малко!
Според мен просто ударът е бил много лош,скоростта не е била повече от 100,все пак е страничен,а която и да е кола не издържа много на подобен удар!
Все пак е страничен удар,а NCAP ги тества с около 50!
30-40 горница не е никак малко!
Според мен просто ударът е бил много лош,скоростта не е била повече от 100,все пак е страничен,а която и да е кола не издържа много на подобен удар!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Тези снимки направо ме изцъклиха
Мир на праха на момичето. Иначе няма какво повече да се каже. То е ясно, че всички тук, които понастъпваме отвреме навреме, ще настъпим и утре, но, колеги, айде да го правим поне на места, където е безопасно и за нас и за другите.

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Лоша работа....... Жалко за момичето, не е хубаво родители да погребват децата си, особено на тази възраст.Това е поредната случка, в която някакъв хлапак се прави на велик и прави такава беля.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не вярвам кола с 100 да се разцепи на две. тая скорост просто е била адски висока. 80 е мираж за такъв удар и тия последствия...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
мокър асфалт, задно, малко по-висока скорост, най-вероятно не много добри умения, няма шпер .. 2-3 камшика и е извън пътя .. лош късмет, че извън пътя е бил стълба ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
obi_fix написа:http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=6460966 ето снимките

нито ми се коментира, нито нищо ...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Потресаващо,но за жалост реалност.Мир на праха на момиченцето.А скоростта е била много над 80 според мен 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...според мен поне 150-160 км/ч са нужни за такъв тотален демидж на колата...
мир на праха на момичето- нищо не е видяла още от живота....но за съжаление съдбата наказва жестоко самоуверените и безрасъдните постъпки. сигурно е искал пича да се докаже нещо пред мацката и е давал яко газ.....а иначе тази отсечка там е ужасна....според мен просто е прелятял я през дупка, я през яма, навил е рязко волана да избегне следващата, колата е занесла с вратите напред и се е омотала около стълба.....ужас направо!

мир на праха на момичето- нищо не е видяла още от живота....но за съжаление съдбата наказва жестоко самоуверените и безрасъдните постъпки. сигурно е искал пича да се докаже нещо пред мацката и е давал яко газ.....а иначе тази отсечка там е ужасна....според мен просто е прелятял я през дупка, я през яма, навил е рязко волана да избегне следващата, колата е занесла с вратите напред и се е омотала около стълба.....ужас направо!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- zxsport
-
И според мен удъра е с над 100 км/ч ... жалко за момичето ... виждал съм на магистралата завъртане на кола с около 180-200 и след това удър в мантинела/стълб и кажи-речи изглеждаше по подобен начин.
Не че нещо, но според мен на младите шофьори (до 5 год. стаж) трябва да им свалят още тавана на кубатурата - примерно макс. 1300 см. Може да звучи грубо, нечестно и несправедливо, но мисля, че това единствено би свършило работа.
Не че нещо, но според мен на младите шофьори (до 5 год. стаж) трябва да им свалят още тавана на кубатурата - примерно макс. 1300 см. Може да звучи грубо, нечестно и несправедливо, но мисля, че това единствено би свършило работа.
_65536_kb_sec_ написа:мда, но това няма да спре съществуването на мамини дечица с новата седмица и подобните.
Не за друго ами тоя младеж с подареното БМВ направо си се е мислел за безсмъртен.
За капак на всичко и смотания път точно там, където аз лично когато минавам се чудя как да мина аджеба от кратери шахти дупки и тн.
Маркировка не е останала почти, осветлението я свети я не, може да са го пуснали като за снимките специално.
Ми сори ама може държавата (общината) да се вземе в ръце, и вместо да казват - несъобразена скорост, да седната да оправят целия булевард, защото прилича на лунен пейзаж.
Е ти па представяш ли си да го управят, тогава половин надежда и цел толстой ще се избиете на това кръгово

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
само ще ти кажа че под кръговото дупките се ремонтират доста често и редовно зеят и са ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ.
Вече там и спейки мога да ги избягвам просто защото ги знам.

Вече там и спейки мога да ги избягвам просто защото ги знам.

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
За младите лигльовци с бмв-та съм съгласен, но в случая момчето не е бил такъв защото го знам. И журналистите малко преувеличават както винаги. Колата не е подарена само на него, а е карана от него и брат му. ТОва му е втора кола, преди това се учи 1 година на 15-годишна корса. Иначе аз също съм сравнително млад шофьор, но сам си купих колата имам 3.5 години стаж вече, 1.5 с бмв. Нямам нарушения засега и внимавам как карам, защото знам какво може да се случи, аи сам си плащам подръжката на колата.
След като гледах репортажа и думите на таксиджията наистина мисля че постъпката му е адски безрасъдна и глупава
Мир на праха на момичето. Дано момчето се оправи.
След като гледах репортажа и думите на таксиджията наистина мисля че постъпката му е адски безрасъдна и глупава

Мир на праха на момичето. Дано момчето се оправи.
Последна промяна stasko5 на 27 Май 2010, 13:01, променена общо 1 път