Амортисьори с къса биалетка конверсия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: пасатор с турбо..
- Мечтае да кара: самолет
Re: Амортисьори с къса биалетка конверсия
в случая кво да правя?да карам без биалетки

не става само с БМВ....трябва и акъл...
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Не. Взимаш си такива амортисьори, че да стават за дългата биалетка 

- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
оф, бех ти написаледно дъъъълго Лс,амалапетоми гепи мишката и си еба майката. Та вариантите са няколко,или си правишпланки на амортесьорите за да си туриш биалетката,това съм говиждал, ама доста по-грозно от това което аз бих направил, втори вариант правишнекви удължения на щангата за да закачиш къса биалетка,ама тва не е оферта,щото колата ептен ще започне да недозавива, защото при къса биалетка,не дозавиването е повече отколкото при дълга, а и при дългата щангата е по-тънка. Така, че за мен остава да се резнат планките от старите амосртесьори и многовнимателно и прецизно да се заварят на новите,но пък ако имаш гаранция, сети се, че отпада.
- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
колега мерси за предложението
мислим си аз ако използвам старата ми щанга!която е по дълга.....та да я поизпиля малко с флексчето да резна старото ухо и да пробия нови дупки?!какво би станало?
мислим си аз ако използвам старата ми щанга!която е по дълга.....та да я поизпиля малко с флексчето да резна старото ухо и да пробия нови дупки?!какво би станало?не става само с БМВ....трябва и акъл...
gog_g написа:колега мерси за предложениетомислим си аз ако използвам старата ми щанга!която е по дълга.....та да я поизпиля малко с флексчето да резна старото ухо и да пробия нови дупки?!какво би станало?
ми става ама нали ти писах, че е тънка и ще започне да недозавива колата, по спомен е 22мм, а на колите с къси биалетки стигат до 26мм при 6 цилиндровите мотори. и не е нужно да я режеш. направи си две уши просто като скоби и ще седи малко нагоре щангата, което не е грижа, щото утре ако си сложиш пак на дълга биалетка амолтесьори пък ще запонеш да търсиш щанга
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Сони ,това с грозните планки на амортисьорите да не би да си го виждал на моята кола
... ВТ 2... ..

jbankov написа:Сони ,това с грозните планки на амортисьорите да не би да си го виждал на моята кола... ВТ 2... ..
кво викаш, гузен не гонен бяга
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Ще ме извините че повдигам темата наново,но от всички изчетени тая има най много писаноя.Колата ми е с дългата биалетка попадна ми цяло окачване - носачи амортрисьори пружини шенкели и всичко по предницата без моста, но от кола с късата биалетка, а моята както казах е с дългата биалетка.
Да продавам тия амортрисьори или да ровя из камарата с стабилизиращи щанги и да търся такава за късата биалетка.Притеснява ме някаде прочетох, че самата щанга била различна и нямала да пасне на местата към купето /написано от колегата sonny/какви са ми другите варианти, че това окачване го платих цифра пари в Германия и искам да го сложа.Части все пак в морга бачкам въпроса е какво ми трябва? Стабилизираща щанга от кола след 92-ра тампоните на стабилизаращата щанга и 2 биалетки от късите и съм аз? Или да се преправя амортрисьора за да стане за дългата биалетка?
Да продавам тия амортрисьори или да ровя из камарата с стабилизиращи щанги и да търся такава за късата биалетка.Притеснява ме някаде прочетох, че самата щанга била различна и нямала да пасне на местата към купето /написано от колегата sonny/какви са ми другите варианти, че това окачване го платих цифра пари в Германия и искам да го сложа.Части все пак в морга бачкам въпроса е какво ми трябва? Стабилизираща щанга от кола след 92-ра тампоните на стабилизаращата щанга и 2 биалетки от късите и съм аз? Или да се преправя амортрисьора за да стане за дългата биалетка?

- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
колега коя година ти е колата?при мен не стана така както ти си го мислиш...трябваше да дупча дългата ст.щанга защото самия сахват за къса биалетка е друг...при мен стана с няколко бургий 

не става само с БМВ....трябва и акъл...
- shengi
- ентусиаст
-
Моята кола е 91-ва април месец, донора е ... абе май по новичка беше 97 някаде.и 2-те са с 4 цилиндрови двигатели което не е от голямо значение де.Намерих си дебелата стабилизараща щанга бях забравил за едното е36 което имаме в двора
и то е с късата биалетка.Въпроса е трябва ли нещо да се преправя?Свалям мойта предница /без моста разбира се/ и качвам другото което е пак цял комплект носачи макферсони стабилизараща щанга и се радвам на по добрата возия? Или трябва да преправям някаде нещо.

- gog_g
- кандидат ентусиаст
-
колега самия захват на щангите е различен!с 2см.е по на пред,като сложиш късата щана не ти достигат 2см с дългата 2см.по дълга,пробваи без да сваляш окачването,сваляш само щангата и пробваш ако ти доидат на дупките на носачите точно
ако ли не
вече бях си купил амортесорите....но стана де
ако ли не
вече бях си купил амортесорите....но стана дене става само с БМВ....трябва и акъл...
- vako_ludiq
- кандидат ентусиаст
-
аз съм със същия проблем и искам да минна късата биалетка пробвах с всички видове щанги .кажете конкретно къде е проблема? планките на купето ли или има точно определна щанга и ако някой я знае да каже?
неможе да няма никакъв вариянт с тези стабилизиращи щанги .то най лесно дасе побългари
неможе да няма никакъв вариянт с тези стабилизиращи щанги .то най лесно дасе побългари- vako_ludiq
- кандидат ентусиаст
-
никой ли неможе да помогнееееееееееее
- shengi
- ентусиаст
-
Колега аз гледах пулих се налагах щангите намерих си от 320i 95г сложих щангата и биалетките не дойдоха.После пробвах от 318-ка 97 пак не стана и ми писна да разглобявам и зглобявам.И реших, че по добре е да не се занимавам.Защото не искам да си преправям нещо по специално от към окачването 

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3