Нова тежка катастрофа с БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Нова тежка катастрофа с БМВ

Мнение от nigh7lif3 » 27 Май 2010, 20:46

R.I.P. :bcry: :bcry: :bcry:
Дано момчето се оправи!

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 27 Май 2010, 21:19

Не знам какво да кажа. Гледам, гледам и си представям моята кола усукана около този стълб.. Не знам дали нещо друго би ми въздействало по-силно от това, което видях в клипчето на Пробг или в това на Дир-а.

Съжалявам за момичето и пожелавам на всички колеги да не им се събират толкова много "стечения на обстоятелствата" като тези мокри улици, таксита и превишената скорост.. На мен в събота за малко да ми се случи нещо подобно на Евлоги Георгиев.

Дано колегата оживее и преживее стреса от изживяното. :banghead:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 27 Май 2010, 21:34

Runnaway написа:Дано колегата оживее и преживее стреса от изживяното. :banghead:

Извинявам се за повторната си намеса в темата. Искам да кажа нещо към колегата "Runnaway", колега, и аз се надявам да оживее. Да преживее стреса. Какъв стрес??? Това е ужас. Ужас е меко казано, не се сещам за по-силна дума в момента, но това е толкова гадно, толкова отвратително, че те е страх да се качиш зад волана. Казах нещо за безсмисленото каране с висока скорост, но тук ще си застана зад думите. Не искам да ме завлекат с тях. Това момче(надявам се свястно) най-вероятно не е мислело, че нещо такова ще се случи. Нормално е, донякъде го оправдавам. Но е бил с приятелката си. Тя е невинна. Тя не е карала колата. Не е можела да му налее акъл, дори и да иска(което май ме съмнява леко). Нейният живот е отишъл на халост. Ей така - мигваш и вече не чувстваш нищо. Няма го яденето, пиенето, веселбата. Защо??? Толкова ли е важно да се направим на мъже, колеги? Недейте! Ясно ми е, че всеки прави каквото си иска зад волана, всеки си има своите нарушения, но всичко трябва да е в разумни граници. Това момче никога няма да е същото. Няма да е пича, с когото говориш за накладки пред блока, няма да е този, когото си познавал. Няма! Питам, имало ли е смисъл???
Отново: Лека й пръст на момичето, дано отиде на по-добро място.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Май 2010, 21:40

Чета и няколко пъти се сещам за това: viewtopic.php?f=2&t=98128 :shock:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 27 Май 2010, 22:56

жалко, много жалко , мой приятел е присъствал на катастрофата която станала пред него , и с ужас разказа как момичето излетяло с част от тавана . мир на праха й. по неговите думи колата е летяла зверски!!! аз също минавам всеки ден от там и колкото и гаден да е пътя, мокър , кален и т.н. спокоино се минава с 60 км/ч. а за да загубиш контрол на прав участък с по две широки ленти :dunno:
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Valx » 27 Май 2010, 23:00

Лека пръст на момичето наистина кофти.. :cry:
момчето дано се оправи
Аз мисля,че скороста е много по-висока от тези 70 км.ч. където коментирате просто скоростомера е блокирал някъде си произволно имало е страшен удар той като гледам гърнето от урада се е отпукало нанякъде си та една финна механика като скоростомера да е читава

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 27 Май 2010, 23:43

Лека му пръст на девойчето,ама не ми се мисли, на младежа какво ще му е ако оцелее, много тегло е това да се утрепе някой заради теб :confused: гледам коментирате и скоростта, според мен е била 100+, но мокрото,скоците и задните гуми от великия модел П6000 на пирели са изиграли шегата. Реално с тази скорост не е проблем да се мине оттам с тази кола,но гумите и лошото оттичане са това,което е направило гафа, реално и с 50 да кара, пак може да се случи, но уви. А за родителите на момичето не ми се мисли :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 530D

Мнение от bmw20009 » 27 Май 2010, 23:45

vanioboy написа:Потресаващо,но за жалост реалност.Мир на праха на момиченцето.А скоростта е била много над 80 според мен :(

от това което сме видели в Гърция, скоростта е много над 70-км

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 28 Май 2010, 0:17

Много жалко за погубения живот на момичето и съсипания живот на момчето (ако оживее, дано!)

Трябва да се има в напредвид че колата е доразрязана от екипа за бързо реагиране за да извадят телата и затова
изглежда доста жестоко разцепена Е46-цата.

п.с. При челен удар с 50 км/ч (дърво, стълб, стена и др, а не друга кола) колата спира за 0,5 секунди,
направете си сметка какво натоварване е върху органите на човешкото тяло, тялото спира но вътрешностите не.
Факторите са много, колкото и да се опитваме да ги избегем.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 28 Май 2010, 0:24

Нямам думи :( И не е толкова важно с колко е карал кой е виновен ПРОСТАТА ИСТИНА Е ЧЕ ЕДНО МОМИЧЕ УТРЕ НЯМА ДА СЕ ПРИБЕРЕ В КЪЩИ,НЯМА ДА ИЗЖИВЕЕ МНОГО МОМЕНТИ ПОРАДИ ЧОВЕШКА ГЛУПОСТ!
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 28 Май 2010, 0:50

и след всичкото писане тук, днес за 30 мин от Люлинския тунел излезнаха поне 5 Е30-ки и още толко други БМВ-та на пълна газ. Няма да коментирам, че не бяха пилежи, рев на двигатели и тн...и да сме тука 20 човека дето да спазваме правилата, отвън има още 200 дето са готови да гушнат цветята за да скъсат некоя кола до тях или да минат с 60 на врати..

TURBO_maniak написа:
terorero написа:Тоя бил виновен, оня бил виновен. Вината си е само и единствено на шофъора!! Няма опит, не е преценил ситуацията, не си познава колата, не познава пътя избива комплекси, всъщност няма значение. Жалко за детето, отишло си без време.

Познавам момчето и мога да твърдя че е с опит и си познава добре пътя
а това какво е станало само той си знае

той затова си е повярвал щото всички си мислят, че имат много опит и познават завоите ..и после някоя бабунка, дупка, студени гуми, таксита, пешеходци , кучета и на някой изкапалото масло показват, че пред законите на физиката сме безсилни.

http://www.youtube.com/watch?v=9e1gWvglUfQ&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=8k-32NQ4 ... re=related

Потребител
Аватар

Мнение от didkobanditko » 28 Май 2010, 1:17

Подрепям колегата Ryapoff !!! Изчетох цялата тема. Следователи много, предположение и приказки все излишни. Очаквах да прочета в някой от следващите редове и с какво масло е карал. Хора вземете се стегнете малко!
Всеки от нас знае състоянието на пътищата, и няма значение колата на 5, или 15 години, важното е, че не се е съобразил с много фактори. Улиците не са място за такива скорости! Не го подкрепям ни най-малко, напротив виня го. От такава простотия детска можеше да станат и много големи бели. Имат вина и родителите.
Вместо да седите и да пишете безмислени коментари, си дайте сметка, че всеки един може да е в такава ситуация и кой би могъл да я предотвати? Никой освен самите вие като не карате бързо. Всеки един от нас трябва да се научи веднъж за винаги, че в населените места има ограничения и те трябва да се спазват.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 28 Май 2010, 1:49

:cry: :cry: :cry: много гадно, лека му пръст на момичето и бързо оздравяване на момчето

най-лошото е, че господ прибира напоследък много млади хора :( :( :(
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 28 Май 2010, 2:53

Shondy написа:
Archangel написа: номерът му ми е ужасно познат отнякъде.

аз заради него се зачетох в статията..... обадиха ми се да ме питат кой е, ама и аз немога да се сетя :confused:

Моя се различава с 1 цифра ,колата ми може да сте я виждали по сбирки из софия и тн
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Май 2010, 7:18

а бе престанете с тия 40-50-70км...! вие физика учили ли сте,виждали ли сте ударени коли. тая кола се е треснала с 130 поне ,за да се разцепи така !!!даже 130 са много малко за тия поражения....! удрял съм се с 40 -да вярно, силно е ,но само си разтегнах мускул на врата,удрял съм се с 70 в дърво-странично- е ми колата се посмачка ,ма еърбеците удържаха и коланите....! кви 50 ,кви 70 ви гонят при тая гледка! имам чуството ,че говоря в детската с трета група -децата. за да се разцепи тая кола така скоростта е била над 100 и то много над 100. чия и каква е вината на пътя ,дупки,вода и прочие ше се установява ,ма скоростта е била ужасно висока...!
а момчето ако оживее-дано оживее ще го влачи тва ,дето е станало до края на дните си....!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата