Созопол-София: 3ч. 05 мин. - Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Созопол-София: 3ч. 05 мин. - Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC
BMW_RIDER написа:Да ви засрама ли - една приятелКА е взимала София - Бургас за 2 часа. Колата - SL 600 която през повечето време е била на ограничителя на 250кмч.
Лично аз не съм много точно по тоя тип изпълнения, смисъл ,че с мощна кола на прав път не е толкова голяма философия, нали настрана оставяме полицията и това ,че не си сам на пътя. Предпочитам времето Драгалевци- Алеко, Бистрица - Панчарево, планинските пътища след Своге и Петрохан и т.н.
Това го няма, дори в Туниг.бг!

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Браво
После цъкате как онова момче се разцепило с е46-цата,как някой се изтаванил,как еди си какво еди си що и после "RIP
"...еми никакви такива мен ако питате.Хич не мие жал за тия хора в такива случаи,защото всичкото е от лиготия.Жалкото е,че в повече случаи си отиват невинните хора,а тия индиви пак се качват на кола и с 200 все едно нищо не е било и не може и да бъде.Нямам думи вече и ми писна като дойде лятото по черноморието да се изсипват "пилоти" от цялата страна да си правят експерименти с фатален край...

После цъкате как онова момче се разцепило с е46-цата,как някой се изтаванил,как еди си какво еди си що и после "RIP

8.32
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Към автора: приятелю, я кажи каква е максималната ти скорост, щото от Бургас може, ама от Созопол до София за такова време........... 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- gh0sts
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: малко
- Мечтае да кара: Е23 с много екстри
евала
не мога да разбера пред кого се доказвате с тия "рекорди" и скорости които развивате по пътищата
еми само една бабунка или дупка може да сложи край на "якото" семейно пътуване
да не говорим че не всички шофьори са улегнали и със стаж! и по невнимание могат на предизвикат рискови ситуации... а с тази скорост, едвали ще успееш да реагираш адекватно.

не мога да разбера пред кого се доказвате с тия "рекорди" и скорости които развивате по пътищата

Pepper написа:.... ако няма движение, тоест да е извън летния сезон е падал на 2ч и 30мин. ....
Мицубишито обаче качи много разхода 17,5л/100 и ми се наложи да зареждам, така че от Тотала съм извадил 5мин зареждане....
Как си заредил и платил за 5 мин. за мен е много странно, но ....
BMW_RIDER написа:...една приятелКА е взимала София - Бургас за 2 часа. Колата - SL 600 която през повечето време е била на ограничителя на 250кмч....
Колега погледни колко минути трае полета София - Бургас

Dimo написа:Елементарна математика, колегата е написал средна скорост 143км/ч, което не е невъзможно за тази кола, понеже нейната максимална скорост е 190км/ч, НО тук е тънкия момент....това е БГ...
Прав си колега, това е "тънкия момент" но ОСНОВНИЯ МОМЕНТ е, че математиката се "прави" с лист и молив седнал удобно на маса, а скоростта (особено на шосе а не на писта) се "прави" с реален автомобил, на реална пътна настилка, в реален трафик с хиляди неизвестни и тн ...
По принцип нищо лошо от такива "разкази" освен това, че някои млади фенове вярват и утре ще се опитат да го постигнат, а вдругиден ще четем едни други теми и всички ще съжаляват безкрайно
Само заради последното изречение си направих труда да взема отношение по темата, а всеки да го разбира както си ще
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
tsb_bg написа:Pepper написа:.... ако няма движение, тоест да е извън летния сезон е падал на 2ч и 30мин. ....
Мицубишито обаче качи много разхода 17,5л/100 и ми се наложи да зареждам, така че от Тотала съм извадил 5мин зареждане....
Как си заредил и платил за 5 мин. за мен е много странно, но ....BMW_RIDER написа:...една приятелКА е взимала София - Бургас за 2 часа. Колата - SL 600 която през повечето време е била на ограничителя на 250кмч....
Колега погледни колко минути трае полета София - БургасСлед това се сети какво е движението по пътя (каране в колона, изпреварване, дупки, ремонти ....) и какъв е самия път (и по-специално Ст. Загора - Карнобат, не че магистралата е цвете) ....
Dimo написа:Елементарна математика, колегата е написал средна скорост 143км/ч, което не е невъзможно за тази кола, понеже нейната максимална скорост е 190км/ч, НО тук е тънкия момент....това е БГ...
Прав си колега, това е "тънкия момент" но ОСНОВНИЯ МОМЕНТ е, че математиката се "прави" с лист и молив седнал удобно на маса, а скоростта (особено на шосе а не на писта) се "прави" с реален автомобил, на реална пътна настилка, в реален трафик с хиляди неизвестни и тн ...
По принцип нищо лошо от такива "разкази" освен това, че някои млади фенове вярват и утре ще се опитат да го постигнат, а вдругиден ще четем едни други теми и всички ще съжаляват безкрайно
Само заради последното изречение си направих труда да взема отношение по темата, а всеки да го разбира както си ще

малко невероятно ми се струва да подържаш 143км/ч по път който не е магистрала, включително минаване през населени места
съобразяване с полиция, дупки и т.н.
ето една тема от миналото когато нямаше полиция
viewtopic.php?f=2&t=3789

ето една тема от миналото когато нямаше полиция

viewtopic.php?f=2&t=3789
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не е малко невероятно ,а напълно невероятно! такава скорост няма!
а тая ,дето е сънувала с мерца може да заложиме кола ,срещу кола ,че тва не може да се случи! ма в нотариус с големия талон.... не жена ,а бойко да е и или мики маус нема как да го направи тва. на 250 на прекъсвач и в германия повече от 10мин не се получава....камо ли тука.
понекога е хубаво да е пробвано как става и за колко става и после да се послъгва ,ма с мярка ,за да хване дикиш -иначе става смешно....
а тая ,дето е сънувала с мерца може да заложиме кола ,срещу кола ,че тва не може да се случи! ма в нотариус с големия талон.... не жена ,а бойко да е и или мики маус нема как да го направи тва. на 250 на прекъсвач и в германия повече от 10мин не се получава....камо ли тука.
понекога е хубаво да е пробвано как става и за колко става и после да се послъгва ,ма с мярка ,за да хване дикиш -иначе става смешно....
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
SKISA написа:не е малко невероятно ,а напълно невероятно! такава скорост няма!
Както казах не задължавам никого да вярва, сметайте преценявайте филосовствайте колкото искате, имам още един куп такива дето няма да ги повярвате ама ми е се тая. Идеята ми беше ,че не си много голям мъж или шофйор като вдигнеш еди колко си на прав път, та затова реших да пусна "постижението" на жена. Та колко вярвате както казах си е ваша работа.
Скиса извади равностойна кола да заложиш и ще и пусна офертата. Ма имай впредвид ,че това и е слабия SL

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER, aз съм готов да си заложа колата и да се кача с нея от София до Бургас, когато тя каже - това е невъзможно!

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Пълна тъпотия и кво като си карал с тоя паркентик с тая скорост, айде да е спортна кола, ниска, с стегнато окачване да дигне някъде 250+, ама с джип и то тоя клас
п.с. Не си залагайте така смело колите

п.с. Не си залагайте така смело колите

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Pepper написа:Честно казано, признавам, че ми беше малко притиснено заради жената и детето,
признавам, че може и да е 3ч-15мин. Но при слабо движение единствения риск
от високата скорост е излизане на животно на пътя или, дупки, или неадекватни
шофьори.
Колега със 730D, 2003г, под 200 не пада на магистралата.
От друга страна вече и немските аутобани са с ограничене 130км/ч.
Викаш това е нищожен риск поради простата причина, че в отсечката Созопол-София няма животни и дупки, камо ли неадекватни шофьори...
Явно си уцелил промоцията, когато пътя е бил отворен само за комплексари...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
BMW_RIDER написа:SKISA написа:не е малко невероятно ,а напълно невероятно! такава скорост няма!
Както казах не задължавам никого да вярва, сметайте преценявайте филосовствайте колкото искате, имам още един куп такива дето няма да ги повярвате ама ми е се тая. Идеята ми беше ,че не си много голям мъж или шофйор като вдигнеш еди колко си на прав път, та затова реших да пусна "постижението" на жена. Та колко вярвате както казах си е ваша работа.
Скиса извади равностойна кола да заложиш и ще и пусна офертата. Ма имай впредвид ,че това и е слабия SL
питай каката,дали ще ме повози,че аз кола нямам за залагане,ама си струва да се види...
софия-стара загора под час си е рекорд,ама стара загора-морето под час си е направо

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Pepper написа:...без да се напъвам, щото бях с жената и детето
Значи ако оставиш пасажерите и се понапънеш малко ще ти трябват не повече от 2 часа и половина.
Направо търси контакти с Мицубиши Ралиарт. С такъв пилот и заводска подкрепа, Baja 1000 и Париж-Дакар са в кърпа вързани.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
следващата ти тема ще е : Колеги помощ актове!!! - Я да ми кажеш кво прави на двете гнусни камери между Бургас и Созопол усмихва ли им се щото снимат яко
Относно това което си направил .... немам думи явно много обичаш жената и детето съвет от мен отиди и си направете медальончета с кръвните групи и си подпишете донорските карти щото натам си тръгнал особено с тоя хладилник дето си настъпвал...