Нова тежка катастрофа с БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Re: Нова тежка катастрофа с БМВ

Мнение от SpUd3r » 30 Май 2010, 16:13

Винаги са ми били смешни коментарите по подобни теми. Когато сме се събрали примерно на сбирка, почти не съм чул човек да говори колко бавно е минал някъде и колко спокойно си карал. Точно обратното всеки разказва кой къв завой издрифтил, как се захапал с няква си кола и тема подобни истории, НО пусне се една такава тема и почват всички да обясняват ква глупост е това и не го подкрепят. Друг пример - помня преди (говоря за преди, защото сега рядко се случва да чета историите) като се пускаше интересна тема (най-вече като е пусната от някой "по-известен") за някое пътуване и всички се кефеха на историята и тук-таме някой пускаше коментар за скоростта ;)

Та мисълта ми е една - Не бъдете лицемери ;)
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 30 Май 2010, 16:34

айде сега, едно е за кратко време да вдигнеш голяма скорост и да се накефиш :arrow: друго е да караш 3 часа "икстриимли дейнджъръс" със семейство в колата... за дрифтовете всички знаем че се правят с много по ниска скорост (когато не са на писта) и се внимава страшно много и обикновено дрифтаджията не е със дете :!:

всеки е лицемер по своему 8)
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 30 Май 2010, 18:25

Това от другата тема не мисля и да го коментирам, идеята ми беше, че почти никой от нас (все ще има някое изключение) не кара стриктно по правилата. Затова и примера с дрифтенето и детето не е правилен. Хубаво пързаляме и си караме с по-ниски скорости, ма айде всеки с ръка на сърцето да каже, че не е имал момент да се размине "на косъм" ;)
С горния пост имах в предвид, че почти никой не кара по правилата тук, дали ще изпревари от дясно, дали ще кара малко по-бързо или нещо друго няма значение. Просто няма нужда да се правим на чак толкова праведни, когато не сме...
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: малко
Мечтае да кара: Е23 с много екстри

Мнение от gh0sts » 30 Май 2010, 18:57

е, ако това имаш предвид съм съгласен, и си слагам ръката на сърцето и казвам, че и аз съм правил/създавал/предразполагал рискови ситуации, но винаги гледам да е поне третостепенен път(еднопосочен) за да не създавам опасности(ако изгубя контрол над колата) за идващите насреща.....

факт е че не съм добър шофьор и съм много предпазлив(явно смелост не ми достига), защото точно за един "миг" живота се променя коренно.

това исках да кажа 8)
Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Май 2010, 19:05

spdrrk0 написа:Това от другата тема не мисля и да го коментирам, идеята ми беше, че почти никой от нас (все ще има някое изключение) не кара стриктно по правилата. Затова и примера с дрифтенето и детето не е правилен. Хубаво пързаляме и си караме с по-ниски скорости, ма айде всеки с ръка на сърцето да каже, че не е имал момент да се размине "на косъм" ;)
С горния пост имах в предвид, че почти никой не кара по правилата тук, дали ще изпревари от дясно, дали ще кара малко по-бързо или нещо друго няма значение. Просто няма нужда да се правим на чак толкова праведни, когато не сме...

Е, така като го каазваш... :mhihi: . Не, сериозно, който е безгрешен да 'фърли камъка пръв! Естествено, има моменти, да се "захапеш" било в града или извън него, въпрос на стечение на обстоятелствата. Просто трябва да сме разумни, колега, къде съм казал да не караме с горница над ограниченията? Няма проблем за малко отгоре. Всъщност тук аз съм по-виновен от половината форум, все пак книжка нямам... Но преценявам. Понякога се чудя к'во като нямам книжка? Законово съм нарушител, но морално карам по-добре от русите каки с Хиксовете и другите скъпи коли... И повече внимавам, щото покрай следенето за луноход гледаш и движението. Та така де, всеки прави грешки, въпросът е да са в рамките на разумното.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 30 Май 2010, 19:42

spdrrk0 написа:Винаги са ми били смешни коментарите по подобни теми. Когато сме се събрали примерно на сбирка, почти не съм чул човек да говори колко бавно е минал някъде и колко спокойно си карал. Точно обратното всеки разказва кой къв завой издрифтил, как се захапал с няква си кола и тема подобни истории, НО пусне се една такава тема и почват всички да обясняват ква глупост е това и не го подкрепят. Друг пример - помня преди (говоря за преди, защото сега рядко се случва да чета историите) като се пускаше интересна тема (най-вече като е пусната от някой "по-известен") за някое пътуване и всички се кефеха на историята и тук-таме някой пускаше коментар за скоростта ;)

:yes:

Сега всички ще си изкарат кирливите ризи :mhihi:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 30 Май 2010, 20:22

spdrrk0 написа:Винаги са ми били смешни коментарите по подобни теми. Когато сме се събрали примерно на сбирка, почти не съм чул човек да говори колко бавно е минал някъде и колко спокойно си карал. Точно обратното всеки разказва кой къв завой издрифтил, как се захапал с няква си кола и тема подобни истории, НО пусне се една такава тема и почват всички да обясняват ква глупост е това и не го подкрепят. Друг пример - помня преди (говоря за преди, защото сега рядко се случва да чета историите) като се пускаше интересна тема (най-вече като е пусната от някой "по-известен") за някое пътуване и всички се кефеха на историята и тук-таме някой пускаше коментар за скоростта ;)

ако имаш нещо да ми кажеш ми звъни, да се посмеем заедно, не си толкова интересен колкото си мислиш... 0878 758 702, как завъртя коментара чак аз не разбрах ....
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 30 Май 2010, 21:19

BMWALPINA написа:
Burningparis написа:
BMWALPINA написа:Това може да се случи на всеки. Просто ... с 30 в града.

.... вече не ми се и говори.

Мисълта ми е ... да помислим за близките и как ще се чувстват те, ако недай си боже се случи...

Да де, аз нали се сещаш какво ти казах като си взе колата. Онзи ден като те видиах как летеше срещу мен и ту у лево ту у десно си помислих ...ама после те видях, че си ти :wave:

Като цяло е хубаво всички да върнат педала в града, аз поне се опитвам.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 30 Май 2010, 21:24

Burningparis написа:
BMWALPINA написа:
Burningparis написа:
BMWALPINA написа:Това може да се случи на всеки. Просто ... с 30 в града.

.... вече не ми се и говори.

Мисълта ми е ... да помислим за близките и как ще се чувстват те, ако недай си боже се случи...

Да де, аз нали се сещаш какво ти казах като си взе колата. Онзи ден като те видиах как летеше срещу мен и ту у лево ту у десно си помислих ...ама после те видях, че си ти :wave:

Като цяло е хубаво всички да върнат педала в града, аз поне се опитвам.

И аз се опитвам, но за жалост не винаги успявам...

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 30 Май 2010, 21:26

Shondy написа:

ако имаш нещо да ми кажеш ми звъни, да се посмеем заедно, не си толкова интересен колкото си мислиш... 0878 758 702, как завъртя коментара чак аз не разбрах ....

не се върти целия свят около теб
досега не сме си разменили едно изречение с теб, дори на живо, не разбрах как реши, че говоря конкретно за теб?
Tux0 Ca !
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 30 Май 2010, 21:38

смех, сатира, смех :mhihi:
верно, к'во го чоплите вече толко страници .. всеки може да напише к'вот си иска тука, пък после да си излезе навънка и най-спокойно да си дава газ и да се кефи .. и това няма да е ненормално .. въпроса е, че не винаги всичко ни е ясно, често се бърка а и особено с парзалянето доста от по-бързите завой са на "шанс" кат се получи е много яко, като не се получи тема или тука или в купува .. и те така .. аре живи и здрави, пазете ламарината и себе си!
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 30 Май 2010, 23:21

bigmurzi написа:смех, сатира, смех :mhihi:
верно, к'во го чоплите вече толко страници .. всеки може да напише к'вот си иска тука, пък после да си излезе навънка и най-спокойно да си дава газ и да се кефи .. и това няма да е ненормално .. въпроса е, че не винаги всичко ни е ясно, често се бърка а и особено с парзалянето доста от по-бързите завой са на "шанс" кат се получи е много яко, като не се получи тема или тука или в купува .. и те така .. аре живи и здрави, пазете ламарината и себе си!

самоубиец :mhihi: аз при теб повече градско не се качвам,след последния път на шипченски проход със 140,като отивахме за гедорето,или поне не и докато не си сложиш 4точкови колани :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 31 Май 2010, 0:04

участака на които е станала катастрофата е доста труден пълна лудост е там да се минава с такава скорост и съм сигурен че дори подготвен спортен автомобил неможе да мине с толко там , според мен неопитноста на шофоира е причината....жалко за момичето :cry: ....призив за по разумно каране няма да давам и аз , защото и аз не го спазвам но поне съм си махнал дясната седалка
bedrock city racing

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 31 Май 2010, 0:09

Колеги, стига със спама и мненията за рацерите. За съжаление само си чешем езиците, това няма да спре бойната по пътищата.
Мир на праха на младото момиче...
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 31 Май 2010, 1:00

азззз написа:
bigmurzi написа:смех, сатира, смех :mhihi:

самоубиец :mhihi: аз при теб повече градско не се качвам,след последния път на шипченски проход със 140,като отивахме за гедорето,или поне не и докато не си сложиш 4точкови колани :mhihi: :mhihi: :mhihi:

извинявай, ама не го помня това.. :roll: и познаваме ли се? :roll:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата